Дневникът на Ани

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т&

13.04.11
20:05

казано от valerious на 13.04.11, 17:07:

Не мисля, че ще тръгне да вдига щанги, иначе щах да и предложа :) Какво е лошото на щангите ;)

Аз самият съм резултат от неправилно съобразяване на щангите с възрастовите особености, а този резултат не е за препоръчване, за да тренираш на тази възраст с щанги трябва да си строго наблюдаван от специалист, не бива да се издевателства над организъм в процес на интензивен растеж, гимнастика-плуване-да, извънредно натоварване на стави и прешлени-не, за щанги винаги ще има време в светлото обозримо бъдеще.

13.04.11
20:48

Трябва да си наблюдаван от специалист много ясно, но няма ад и се набият прешлените от 20 кг. лост....ако прекали вече е възможно. Всичко с мярка :)

А

13.04.11
20:56

а не по-добре без ;д и без това имам проблеми с гърба..
абе днес мн ли  стана храната ? махам упражненията , че не мога да се движа вече ;д

А

13.04.11
21:06

А искам да питам , защо не трябва да смятам фибрите ?

13.04.11
21:14

Защото са несмилаеми от организма и не се усвояват.

А

13.04.11
21:19

A добре ;д мс  за отговора :)
Ще добавя няколко вафли от ЛИДЛ ;д и 3in1 .. и ще се отдам на един психарски филм ..тексаско клане ... напоследък мн се зарибих по такива филми ;д

ужас.... абе аз си знам, че вие жените сте странни същества... :D кланетата ги гледате за закуска :D

А

13.04.11
21:23

ами то и сутринта гледах Убийствен пъзел 7 ;дабе ддз  има какво да се учи от този филм ;д

Т&

13.04.11
21:24

Този филм е истинска класика, невероятен, особено ако гледаш за първи път, само се опасявам че попадаш във възрастовото ограничение

13.04.11
21:26

Този филм е убиийствена глупост след първата част.

Т&

13.04.11
21:31

Ще посмея да ти препоръчам и друга класика - “Обратен завой”, ако не си го гледала, заслужава си, със специалното участие на Били Боб Торнтън, невероятен.

А

13.04.11
21:32

мм да наистина 1 и 2 бяха най-добрите ..;двчера през ноща гледах  Погрешен завой 1,2,3… и поосле цяла нощ не мигнах ;х;д

А

13.04.11
21:33

Тръст “Били Боб Торнтън”
За Wrong Turn говориш нали ;д ? щот има и друго

само аз ли харесвам Такси :D :D :D филмчето е весело екшънче какво по-хубаво... или пък терминатор, трапнспортер, бързи и яростни някакъв по човечен екшън какво е това някъв изкача са сатъра и почва ... :D

А

13.04.11
21:39

Ами и тези съм гледала .... Ама сега съм се зарибила на такива мелета ;д Ако знаете някой друг такъв филм ...дайте насам ...
Абе днес както съм почнала вафли мафли....май да си довърша и последната кутия ;д

Т&

13.04.11
22:46

“Обратен завой - U-Turn” от 1997г , Режисьр Оливър Стоун,
Участват: Ник Нолти, Дженифър Лопес, Шон Пен, Лив Тайлър, Клер Дейнс, Били Боб Торнтън, Хоакин Финикс, Валери Николаев, Пауърс Бут, Джон Войт 
За по извратен психо трилър в момента не се сещам

А

13.04.11
23:11

Хах мс ;д преди малко го изтеглих ...ще видим колко е извратен ;д :)

А

13.04.11
23:34

аааа хич не ми хареса .. (n)  Нещо др няма ли по-кърваво ;д

Т&

14.04.11
00:15

Какво значи “не ми хареса”, филмът е с времетраене 120мин, а ти ми пишеш след 20мин, че не ти е харесал, превъзмогни за момент импулсивността на непълнолетието си/с добри чувства/ и помисли върху историята на филма, истинският ужас не е в простото и безмисленно рязане на глави, това че някой реже главата на друг на пет криви части не означава ужас, а най елементарна пародия на страшното. Истинският ужас се корени в историята и ролята на персонажите. Изгледай целия филм, внимателно осмислейки цялостната картина и взаимодействията на персонажите, ако трябва го изгледай втори път, след това помисли няколко часа върху него. Едва тогава ще можеш да ми кажеш дали ти е харесал или не.
Този филм е 120мин класика, не 85минутна новоизлюпила се пародия. Дерзай

Мнението беше редактирано от Тръст "Били Боб Торнтън" на 14.04.11 22:31.

А

14.04.11
00:16

.четох тук дневници ....Абе да питам за какво е тази извара преди лягане ;д?

А

14.04.11
00:18

Тръст “Били Боб Торнтън” ....ами как да кажа ...20 мин гледах ..защото иначе щях да заспя ... не ми хареса сори :)

14.04.11
00:21

Изварата е бавно усвояем протеин, с който да си захранваш мускулите преди лягане.

Т&

14.04.11
00:22

Добре тогава на по бодър ум направи това което ти написах

А

14.04.11
00:26

Е добре може ли сирене вместо извара ?  Или това на мен не ми трябва въобще ? ;д

14.04.11
00:30

Можеш, да. Гледай http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074 ;)

А

14.04.11
00:32

Гледала съм го ;д

14.04.11
09:19

Ако ще влизаш в по-добра форма за плажа, не е зле да си размърдаш д-то, а не да му сервираш вафли за вечеря :)

казано от Atom на 14.04.11, 09:19:

Ако ще влизаш в по-добра форма за плажа, не е зле да си размърдаш д-то, а не да му сервираш вафли за вечеря :)

Е, това е поискало тялото й... (giggle)

14.04.11
09:39

казано от Ani Shirvanyan на 13.04.11, 23:34:

аааа хич не ми хареса .. (n)  Нещо др няма ли по-кърваво ;д

За по-кърваво нз...,но тези са забавни , ако не си ги гледала

http://zamunda.net/details.php?id=178778&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=92418&hit=1

Мнението беше редактирано от Мая на 14.04.11 09:40.

14.04.11
10:05

казано от Кольо Пияндето на 14.04.11, 09:33:

Eми нали е по-добре кутията да свърши :) Само че по магазините има още милиони кутиии с вафли и сигурно някоя пак ще се озове в шкафа.
Не съм на 100% сигурна, но май изварата е по-дорбият избор пред сиренето преди лягане .

А

14.04.11
10:22

;д Добро утро
mayasy благодаря за филмите  :)

Колкото до вафлите  ми стана гузно и ги изхвърлих :д

Т&

14.04.11
10:50

Кольо, иронията ти трябва да се насочи към някой по друг набор, тук тя безсилна, а и винаги ще наподобява неразбираемо непохватният ти опит за въздействие
В страни от това аз съм за вафлите вечер

14.04.11
10:54

казано от Тръст на 14.04.11, 10:50:

Кольо, иронията ти трябва да се насочи към някой по друг набор, тук тя безсилна, а и винаги ще наподобява неразбираемо непохватният ти опит за въздействие

А защо не вафли сутрин, обед и вечер, а веднъж в месеца да прегрешава с яйца, месо и салатки ? Май така е по-добре и се връзва с храната на младото поколение.

Към Ани, според мен в момента, в който хапнеш вафла, кроасан или каквото и да е друго сладко нещо, и не ти стане гузно, ще означава, че си започнала да се храниш правилно и малките отклонения не те притесняват.

Тръст “Били Боб Торнтън”, мисля, че сме на различно ниво в много отношения.
Приятелски препоръчвам две неща - (1) да пестиш сложните изрази и (2) да се придържаш към тематиката на форума (а именно здравословен начин на живот). Приятно ми е, че някой адвокатства на младата Дама, но все пак... съветите ти за вафличките са меко казано несериозни и подвеждащи.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.04.11 11:06.

А

14.04.11
11:12

На мен не ми става гузно от една вафла ....Но аз отворя ли пакетче вафли ..не мога да си взема само една ;д трябва всичко до края... Вчера се сдържах ...
Хранта днес :
10:00 30г бадеми и зелен чай
11:00 омлет с гъби и сирене + салата
12;30 средно голяма ябълка
16:00кис.мляко
20;00 запеканка с пиле, гъби и  тиквички

30 мин обичайните упражнения ..
Успешен ден :)

Мнението беше редактирано от Ани Ш. на 14.04.11 12:24.

14.04.11
11:59

казано от Тръст на 14.04.11, 10:50:

“Разгонените младежи отвръщат на удара.”... сагата продължава... :D

казано от Dimzata на 14.04.11, 11:59:

“Разгонените младежи отвръщат на удара.”... сагата продължава... :D

А, не... :D Аз съм стар човек, нямам намерение да си меря... мишката с когото и да било. :P То се вижда...

Т&

14.04.11
15:27

Идеята е да не прекалявате в старанието си да бъдете полезни всеки му, на всяка цена, по равно, защото не е правилно да прилагате еднакво отношение към всякой, смегчете желанието си за незабавна помощ, не всеки има нужда от нея.
Не е правилно да корите един шестнадесет годишен човек затова, че е изял няколко вафли вечер, на мен даже ми звучи смешно. Какво ще стане когато този човек добави още шестнадесет години към възрастта си, от какво трябва да се ограничи тогава. Снижете критериите си, те не бива да бъдат еднакви към всички.

14.04.11
19:21

казано от Ani Shirvanyan на 13.04.11, 21:39:

Ами и тези съм гледала .... Ама сега съм се зарибила на такива мелета ;д Ако знаете някой друг такъв филм ...дайте насам ...

Гледай  тези:
http://www.imdb.com/title/tt0102926/
http://www.imdb.com/title/tt0212985/
http://www.imdb.com/title/tt0289765/

И да те похвалим малко.... Имаш напредък с храната, предполагам колегите са виновни, да черпиш по един протеин  (clap)

14.04.11
19:27

Били мили :D Да кажеш на някого, че не е добра идея да яде вафли вечер, не е нито престараване, нито някакъв нечовешко висок критерий, че да бъде занижаван :) От толкова говорене за тия прословути вафли и на мен ми се приядоха, та може да си хапна.

Проблемът е, че това “тя е млада, да яде каквото си иска - нищо няма да и стане, ама сте и вие едни...” в един момент прераства в... ами във всичко, което масово ни заобикаля - отпуснати, уморени, физически неактивни, често депресирани и мрънкащи хора на всякаква възраст.

Отегчих се от този “диалог” :D Кой квото иска да яде и прави :) Само да не мрънка после :Р

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1