Ако може да ми помогнете ?

14.04.11
15:57

Здравейте, ходя на фитнес от около 1 година но много разпокъсано , например ходя 2 месеца , а 3 тия не ходя и после пак започвам . Та въпросът ако някой може да ми каже как тренирам :
Понеделник : гърди,гръб,корем и преди и след тренировка по 5 минути каране на колело или Кростренажор
Вторник: ръце,крака,корем и преди и след тренировка по 5 минути каране на колело или Кростренажор
Сряда: гръб,корем и преди и след тренировка по 5 минути каране на колело или Кростренажор
Четвъртък : гърди,крака,корем и преди и след тренировка по 5 минути каране на колело или Кростренажор
Петък: почивен ден
Събота и Неделя: работа на село ;)
Пия L-carnitine течен на (Dymitize) всеки тренировъчен ден 30 минути преди фитнес.Какво ще кажете какво да променя целта ми е да изгоря мазнини в областта на корема и долната част на гърдите , или на тяхно място да натрупам мускулна маса.

14.04.11
18:17

гърди и крака (giggle) тъпо ....прави си клек,лег,тяга,гребане,раменна преса...за стажа ти са напълно подходящи

15.04.11
17:06

Програмата ти е много зле! Прочети из сайта и ще разбереш какво да правиш....

17.04.11
22:08

казано от Death__ на 15.04.11, 17:06:

Програмата ти е много зле! Прочети из сайта и ще разбереш какво да правиш....

Ако може да ми напишете как да тренирам или от някъде да прочета че нищо не мога да открия ?

18.04.11
15:29

Ами  bb-team.org—->Фитнес—->Фитнес програми
Има доста работи, аз не мога да ти кажа по коя да тренираш, по простата причина че аз не тренирам по тези програми, ами на 2-3 месца си измислям мой си.... Редувам неща, сменям ги, добавям нови и Те Така :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1