14.04.11
15:57
Здравейте, ходя на фитнес от около 1 година но много разпокъсано , например ходя 2 месеца , а 3 тия не ходя и после пак започвам . Та въпросът ако някой може да ми каже как тренирам :
Понеделник : гърди,гръб,корем и преди и след тренировка по 5 минути каране на колело или Кростренажор
Вторник: ръце,крака,корем и преди и след тренировка по 5 минути каране на колело или Кростренажор
Сряда: гръб,корем и преди и след тренировка по 5 минути каране на колело или Кростренажор
Четвъртък : гърди,крака,корем и преди и след тренировка по 5 минути каране на колело или Кростренажор
Петък: почивен ден
Събота и Неделя: работа на село ;)
Пия L-carnitine течен на (Dymitize) всеки тренировъчен ден 30 минути преди фитнес.Какво ще кажете какво да променя целта ми е да изгоря мазнини в областта на корема и долната част на гърдите , или на тяхно място да натрупам мускулна маса.
14.04.11
18:17
гърди и крака (giggle) тъпо ....прави си клек,лег,тяга,гребане,раменна преса...за стажа ти са напълно подходящи
17.04.11
22:08
казано от Death__ на 15.04.11, 17:06:
Програмата ти е много зле! Прочети из сайта и ще разбереш какво да правиш....
Ако може да ми напишете как да тренирам или от някъде да прочета че нищо не мога да открия ?