Гърдите..

14.04.11
21:40

Здравейте, бих искал да се посъветвам с вас дали одобрявате моята програма за гърди. Лежанка 3х8,Флайс 3х8,Избутване на дъмбели от лег 3х8 Полулег когато започна полулег вече почти нямам сили а не искам след лежанка да права горни гърди искам да си направа всичко за едната част и всичко за другата част..Та към упражненията, Полулег 3х8,Флайс от полулег 3х8 Избутване от полулег 3х8..Дайте вашето мнение ако не е добра предложете друга

14.04.11
21:43

да и полулег и тек дек и крос-оувър...40 упражнения нещеш ли !?! прави 4 упражнения по 3 серии...МАКС

14.04.11
21:48

Ако си на нивото на Джей Кътлър може да си позволиш да тренираш по тази програма.

14.04.11
23:36

Мене ми се вижда екстра :) ахха не знам, аз не ги разбирам тия ама аз всяка мускулна група я тренирам по 4 пъти в седмицата и ми е перфеткно, не мога да разбера как се праватя гърди с 1 път седмично 6 серии по 10 примерно :) сигорн ослед 2г ше стане.Пръскай ги гърдите според мене е екстра по 3 упражнения за долни и 3 за горни по 2 серии екстра за 2 месеца си свикнал да ги правиш ;)

по-добре сложи полулег с дъмбели като първо упражнение 3х10 :)

DE

15.04.11
12:07

Стаж,Килограми,Ръст,Хранене ??? От къде да те знам на кой си син и с какво те хранят :D Дай подробности за да ти помогнем подобаващо :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1