Дневникът на Рикс

Темата е заключена.

04.04.11
21:37

Здравейте. Аз съм момиче на 18г. Реших да си създада дневник. Всеки ден ще пиша какво яда и какво тренирам. :)

Ако продължаваш с този телеграфен стил на писане, не знам дали ще получаваш много отзиви!

04.04.11
23:16

казано от vladokar на 04.04.11, 21:45:

Ако продължаваш с този телеграфен стил на писане, не знам дали ще получаваш много отзиви!

Еее, чакай де, може да има предвид “от утре” :D

05.04.11
19:35

Въпрос : Тук калориите, мазнините и т.н. дали са верни ?? http://www.spidersport.com/calories.php

05.04.2011
                Хранене :                 
Сутрин на гладен стомах 1ч топла вода с 1ч.л лимонов сок.
14.00- ориз със спанак
16.00- картофена манджа
18.30- кис.мляко с  банан и мед
            Упражнения :                         
80 лицеви опори с широк хват (20х4)
45 лицеви опори с тесен хват (15Х3)
100 коремни преси
100 флайса с дъмбели

Първото ми  хранене е в 14.00 , защото вчера имах главоболие и чак в 5 часа заспах , пък в 12.00 на обяд станах и докато сготвя и т.н. часът стана 14.00 :(

Днес си яла само въглехидратни храни.
Балансирай си храненето.
Не знам какви са целите ти, но в случая няма и значение.

05.04.11
19:46

Честит дневник!
Ще те цитирам :

казано от RuKksS PuKkcC на 01.04.11, 20:01:

Като при Ани и при тебе забелязах 2 проблема.
1. Ядеш доста късно и то в 00.30 :О - изобщо нямам думи :Х  и забелязах при някои хранения, че вечерта приемаш най-много калории , а то трябва точно обратното . :)
2. Протеините ти са малко. Човек, който спортува дневно се нуждае от 1.5г протеин на кг т.е ако вземем , че тежиш 70 кг , ако умножим по 1.5 => 70х1.5= 105 гр => Трябва да употребяваш 105гр протеин дневно.

При теб протеин виждам единствено в киселото мляко и той е доста малък.  Явно ти не прилагаш това,което си ми написала в моят дневник. Без лоши чувства.
Сподели какви са ти целите,за да можем да ти помогнем.

05.04.11
19:47

Честит дневник и добре дошла! :)
Аз искам да питам всеки път ли закуската ти се състои в чаша топла вода? :)
И другия въпрос е дали си вегетарианка, защото не видях да хапваш месо?

05.04.11
19:47

казано от Кольо Пияндето на 05.04.11, 19:44:

Днес си яла само въглехидратни храни.
Балансирай си храненето.
Не знам какви са целите ти, но в случая няма и значение.

Целите ми са : да се отърва от подкожните мазнини и по-развито тяло ;)

05.04.11
19:49

казано от Саня Кисьова на 05.04.11, 19:47:

Честит дневник и добре дошла! :)
Аз искам да питам всеки път ли закуската ти се състои в чаша топла вода? :)
И другия въпрос е дали си вегетарианка, защото не видях да хапваш месо?

Не, не съм вегетерианка, но просто не обичам много месо, водата не е закуската, а просто съм чела и чувала,че на гладно сутрин 1 чаша вода с 1ч.л лимонов сок пречиства организма.

казано от RuKksS PuKkcC на 05.04.11, 19:47:

Това хранене е неподходящо по принцип, независимо от целите. То е небалансирано и имам сериозни съмнения, че ще те отведе там, където ти се иска.

05.04.11
19:52

казано от Hiya на 05.04.11, 19:46:

Честит дневник!
Ще те цитирам :

казано от RuKksS PuKkcC на 01.04.11, 20:01:

Като при Ани и при тебе забелязах 2 проблема.
1. Ядеш доста късно и то в 00.30 :О - изобщо нямам думи :Х  и забелязах при някои хранения, че вечерта приемаш най-много калории , а то трябва точно обратното . :)
2. Протеините ти са малко. Човек, който спортува дневно се нуждае от 1.5г протеин на кг т.е ако вземем , че тежиш 70 кг , ако умножим по 1.5 => 70х1.5= 105 гр => Трябва да употребяваш 105гр протеин дневно.

При теб протеин виждам единствено в киселото мляко и той е доста малък.  Явно ти не прилагаш това,което си ми написала в моят дневник. Без лоши чувства.
Сподели какви са ти целите,за да можем да ти помогнем.

Права си, тук не ги приложих, защото нямах много време. А то не, че все ги прилагам, но се опитвам колкото се може повече :)

05.04.11
19:54

казано от Кольо Пияндето на 05.04.11, 19:50:

казано от RuKksS PuKkcC на 05.04.11, 19:47:

Това хранене е неподходящо по принцип, независимо от целите. То е небалансирано и имам сериозни съмнения, че ще те отведе там, където ти се иска.

Да , днес храненето не е много балансирано, даже изобщо не е, защото както казах-нямах време. :( Но утре ще гледам да е много по-балансирано.

05.04.11
19:58

Оправдания от типа “нямах време” ми звучат доста мързеливо. Човек като има желание намира време и начин да изпълни целите си.
Винаги можеш да отделиш 30мин и да си приготвиш качествена храна за няколко хранения напред. Други си приготвят хранта от предната вечер.
Ако може да споделиш тегло,ръст и мерки нещата ще станат още по-ясни :)

05.04.11
20:07

казано от Hiya на 05.04.11, 19:58:

Ако може да споделиш тегло,ръст и мерки нещата ще станат още по-ясни :)

Ръст: 1.66 , тегло: 64 , а мерките може ли по-късно,защото сега не ги знам с точност ? :)

15.04.11
17:59

Здравей,

Сутрин закусвай!плод,овесени ядки или кисело мляко с нещо...
След това следобяд-озбягвай тези банани..по-добре един грейпфрут..Вечер-салатка:)
Успех:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1