16.04.11
00:48
здравейте на 17 години съм(ненавършени) ръст 173, 58кг тренирам от 6 месеца. мн ми изостават гърба и корема. смисал ръце, рамене, трапец и гърдите всичко супер ама на долу от гърдите сякаш съм мн слаб. ребрата в страни от гърдите ми се виждат(не чак някво фрапиращо де), талията също е малка. тренирам по тази програма.
1 гърди бицепс (3-4 гърди, 2 бицепс)
2 крака (4 бедра 1 прасец)
3 почивка
4 гръб(4 гръб,1 трапец)
5 рамо трицепс (3 рамо,3 трицепс)
6 по4ивка
7 по4ивка
какво да променя в програмата за да увелича масата в посочената по горе от мен област? не държа особенно на релеф и на краката особенно не държа, но искам да развивам всички останали мускули.
16.04.11
08:56
За толкова малко стаж тази програма е много за теб пробвай ето тази : http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata за храната погледни дневника ми :)
16.04.11
09:09
Пич, ти си 173см и 58кг. Всичко ти изостава при положение, че няма плът по теб. Наблегни на храната! ;)
Братле, това не е програма. Това е тренировачния ти спил, по който тренираш. Напиши упражненията, които правиш за отделните мускулни групи.
16.04.11
11:09
4 пъти ти е много и то имаш само 6 месеца стаж.Най-добре мини на 3-ка.
Гръб +бицепс + корем
гърди + трицепс
крака + рамо + корем
16.04.11
11:16
по-добре само многоставни упражнения като клек,лег,тяга,раменна преса,гребане и здраво хранене.
ще има ефект ;)
16.04.11
15:55
ем упражненията са
гърди - лег, полулег, флайс ; бицпес - сгъване с щанга, концентрирано;
крака - клек,лег преса,сгъване на краката от лег, мъртва тяга,калф машина;
гръб - набиранки,чукчета, гребане,мъртжа тяга,повдигане на щанга за трапец;
рамо - милитъри преса, разтваряне на дъмбели в страни, разтваряне на дъмбели в страни по наклон; трицепс - лежанка тесен хват, френско с щанга, кофички.
всико около 3серии/8 повторения гледам да са многоставни и избягвам машините
колкото до храненето нямам възможност пък и желание да спазвам стриптна диета. гледам само да ям колкото се може по често и избягвам газирани напитки и сладко, оба4е тестени изделия ям мн. въпреки 4е знам 4е са вредни и искам да попитам от тях ка4ва ли се. и кои са по подходящи храни за ка4ване 4увал съм 4е ориза картофите месото и яицата.
а забравих имам още 7 месеца стаж оба4е тогажа тренирах само лостове гири и лицеви и незнаех какво то4но тренирам имисля 4е по скоро се преуморявах отколкото тренирах. теи като тренирах жсеки ден и жсико пражех до отказ.