Относно програма

16.05.05
00:01

Здравейте,
искам да ви попитам дали новата ми програма е добра като се има на предвит, че тренирам само за горната част на тялото ми.Та програмата е:
Понеделник: Гръб и трицепс
Сряда: Гърди и бицепс
Петък: Рамо,трапец и предмишница.
И в края на всяка тренировка правя корем + кофички.
Няма да се сърдя ако направите поправки по нея  :wink:

16.05.05
00:04

еми не е зле,защо правиш толкова кофички???

EZ

16.05.05
00:14

[quote author=“FiBitch”]Здравейте,
искам да ви попитам дали новата ми програма е добра като се има на предвит, че тренирам само за горната част на тялото ми.Та програмата е:

прави корема 2 пъти в седмицата и от тия кофички след всяка тренировка няма смисъл.Прави ги само в деня когато тренираш гърди.
А краката не тренираш ли :?:

16.05.05
00:19

[quote author=“ezrolit”][quote author=“FiBitch”]Здравейте,

прави корема 2 пъти в седмицата и от тия кофички след всяка тренировка няма смисъл.Прави ги само в деня когато тренираш гърди.
А краката не тренираш ли :?:

Еми крака не тренирам

16.05.05
00:24

[quote author=“freakster”]еми не е зле,защо правиш толкова кофички???

Ами чесно казано незнам.Свикнал съм след края на всяка тренировка да правя кофички.

16.05.05
00:58

брато само таииии  ....според мен е хубаво след тренировка да има не6то такова корем ли 6те е или кофи4ки..... при мене схемата е след сяка тренировка корем

16.05.05
02:37

Разкарай кофичките. Остави ги само в едната тренировка - трицепс или гърди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1