Добре ли е менюто ми ?

16.04.11
21:17

Здравейте ! Насочила съм се към НВД и ако може да ми кажети дали добре съм си подбрала храната.Висока съм 170см и съм 63-64кг,а искам да съм 55-56.
Та ето какво ям:
6:00 овесени ядки с прясно мляко
9:00 ябълка и 50 гр ядки
13:00 150-180гр пилешко и салата
17:00 омлет (2 яйца и 50 гр сирене)
19:00 150-180 гр пилешко със салата
Добре ли са пропорциите

16.04.11
22:52

Еми глУей са :D тука мисля, че са ти малко въглехидратите  дори за НВД нали НИСКО въглехидратна диета, а не кетонна диета, щото ако всеки ден са ти толко въглехидратите, направо си става кетонна диета. Аз бих ти препоръчал да хапваш повечко въглехидрати с нисък ГИ, яж ги до 14:00ч. след това гледай да не ядеш въглехидрати.На обяд може да хапваш варени картофи, кафяв ориз, хляб без брашно по 2 филийки и т.н. А ти спортуваш ли?

18.04.11
23:15

казано от Bojidar Stefchev на 16.04.11, 22:52:

Еми глУей са :D тука мисля, че са ти малко въглехидратите  дори за НВД нали НИСКО въглехидратна диета, а не кетонна диета, щото ако всеки ден са ти толко въглехидратите, направо си става кетонна диета. Аз бих ти препоръчал да хапваш повечко въглехидрати с нисък ГИ, яж ги до 14:00ч. след това гледай да не ядеш въглехидрати.На обяд може да хапваш варени картофи, кафяв ориз, хляб без брашно по 2 филийки и т.н. А ти спортуваш ли?

Ъъъ кетонната диета е класическа нисковъглехидратна.

19.04.11
01:14

Пробвай 1-2 седмици и ще разбереш дали е добре или не.

19.04.11
18:13

казано от forbidden на 18.04.11, 23:15:

казано от Bojidar Stefchev на 16.04.11, 22:52:

Ъъъ кетонната диета е класическа нисковъглехидратна.

Еее да де, имах предвид, че вглехидратите са и малко дори за НВД и с толко малко въглехидрати отива, вече към кетонна диета :)

20.04.11
17:01

Мерси за мненията.Ще пробвам така 1-2 седмици и ще кажа резултата.А само исках да питам какво мога да ям в захранващия ден?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1