16.04.11
21:17
Здравейте ! Насочила съм се към НВД и ако може да ми кажети дали добре съм си подбрала храната.Висока съм 170см и съм 63-64кг,а искам да съм 55-56.
Та ето какво ям:
6:00 овесени ядки с прясно мляко
9:00 ябълка и 50 гр ядки
13:00 150-180гр пилешко и салата
17:00 омлет (2 яйца и 50 гр сирене)
19:00 150-180 гр пилешко със салата
Добре ли са пропорциите
16.04.11
22:52
Еми глУей са :D тука мисля, че са ти малко въглехидратите дори за НВД нали НИСКО въглехидратна диета, а не кетонна диета, щото ако всеки ден са ти толко въглехидратите, направо си става кетонна диета. Аз бих ти препоръчал да хапваш повечко въглехидрати с нисък ГИ, яж ги до 14:00ч. след това гледай да не ядеш въглехидрати.На обяд може да хапваш варени картофи, кафяв ориз, хляб без брашно по 2 филийки и т.н. А ти спортуваш ли?
казано от Bojidar Stefchev на 16.04.11, 22:52:
Еми глУей са :D тука мисля, че са ти малко въглехидратите дори за НВД нали НИСКО въглехидратна диета, а не кетонна диета, щото ако всеки ден са ти толко въглехидратите, направо си става кетонна диета. Аз бих ти препоръчал да хапваш повечко въглехидрати с нисък ГИ, яж ги до 14:00ч. след това гледай да не ядеш въглехидрати.На обяд може да хапваш варени картофи, кафяв ориз, хляб без брашно по 2 филийки и т.н. А ти спортуваш ли?
Ъъъ кетонната диета е класическа нисковъглехидратна.
19.04.11
18:13
казано от forbidden на 18.04.11, 23:15:
казано от Bojidar Stefchev на 16.04.11, 22:52:
Ъъъ кетонната диета е класическа нисковъглехидратна.
Еее да де, имах предвид, че вглехидратите са и малко дори за НВД и с толко малко въглехидрати отива, вече към кетонна диета :)