17.04.11
05:53
Здравейте!Чета форума от 2 години и ето, че дойде и моя ред да попитам за съвет.Проблемът ми се състои в това,че поради операция се наложи да прекратя тренировки за около 7 мес., като преди това имам стаж ~18 мес.
Замислил съм да тренирам цялото тяло, 3 пъти седмично, за около 3-4 месеца. Основната цел е да си възвърна предишната форма и да навляза в релси за сплитовете.Другият ми проблем е, че в резултат на операцията, не мога да тренирам крака :( Програмата, която се върти в главата ми е следната:
1 ден:
- Лег 3 x 8
- Полулег 3 x 8
- Тяга 3 x 8
- Гребане с щанга/дъмбел/мечка 3x 8
- Раменни преси 3 x 8
- Бицепсово сгъване 2 x 10
- Френско - 2 x 10
С нетърпение очаквам критиките и мненията Ви!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 21:13.
17.04.11
10:53
Какво са ти оперирали ако не е тайна разбира се ?Защото по принцип и аз имам контузия на краката но сам си изготвил програма по която ги тренирам по определен начин без да има опасност.
Правиха ми стрипинг. Имам много слаби капиляри и опасност от нова поява на разширени вени при тежки натоварвания на долните крайници.
Ще започна с гореспоменатата тренировка и ще тренирам по нея, докато увелича значително работните тежести и започна да се изтощавам.След това мисля да премина на А и Б тренировки 4 пъти седмично.Разполагам и с останала суроватка от около 8 кг и 60-70 кг замразено телешко.Какво мислите?