Дневникът на Hia

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.04.11
23:13

Храна
Закуска - овесена питка от 2 яйца,2белтъка,протеин 15гр, мюсли 50гр,ленено и конопено семе,мед
Втора закуска - пилешко филе 150гр,басмати ориз 100гр сварен
Обяд -  пилешко филе 150гр, басмати ориз 150гр сварен
Следобед -  доза протеин,семки
Вечеря -  пилешко филе 150гр,зеленчуци,зехтин
Преди лягане - доза протеин,семки
Вода 4л,безкофеиново,чай

Бях забравила вкусът на овесената питка :) Така ми се услажда и насища,че не мисля за сладко през деня. Като прибавя малко и от протеина става чудеса дебела пита :)
Днес се наспах доволно до обяд :) Чистих 3 часа вкъщи и градината,уморих се доволно плюс имам и колело,но не много само 13км,които са ми нещо като ХИИТ.
Лека нощ и успешна нова седмица!

13.04.11
23:26

11 април
Закуска - овесена питка с 1/2 доза протеин
Обяд - пилешко 150гр,кафяв ориз 50гр,зеленчуци
Тренировка
Следобедна закуска - Биг Мак със салата и сок от портокал
Вечеря - риба тон 130гр,домати,ядки микс 25гр
Вода 4л,безкофеиново

Тренировка
The Bear complex - 32кг

======================================================================================================================
12 април
Следобедна закуска - доза протеин,семки
Вечеря - пилешко 150гр,зеленчуци,зехтин
Тренировка
Преди лягане - доза протеин,ядки микс 25гр
Вода 4л,безкофеиново

Тренировка
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Тръстъри 30кг
Преден клек 30кг
Глутеус мост диск 10кг

======================================================================================================================
13 април
Зумба 9.00 - 10.00ч
Планк - 4х20сек с диск 10кг

Закуска - овесена питка с 1/2 доза протеин,черен шоколад 20гр
Преди лягане - доза протеин,бадеми 75гр
Вода 4л,безкофеиново

13.04.11
23:57

Силве, как го правиш този планк с диск? Къде го слагаш диска?

14.04.11
15:44

Гери приятелят ми поставя диска на гърба ето така

14.04.11
16:55

Благдаря ти Силве! Ще трябва да подбера някой младеж от фитнеса значи :)

14.04.11
17:40

Идеята да се прави планк с тежест, както е на клипчето , не е ли когато планка като упражнение ни е много лесен и издържаме дълго време ? Да кажем около 3-4 или повече минути.
Какъв е смисълът от планк с тежест ако тои е едва 20сек?
Интересно ми е затова питам :) А и не знам вие колко време издържате.

14.04.11
18:34

Ралица от опит глава не боли :) Стана ми интересно и затова реших да пробвам. Ето днес например имам 1:30сек и 3х1мин планк с 10кг :D ината в мен се обажда. Тези 20сек бяха просто пробно да видя какво е усещането. Не го правя с никаква цел,а просто защото на мен ми харесва :)

14.04.11
18:40

казано от Hiya на 14.04.11, 18:34:

Ралица от опит глава не боли :) Стана ми интересно и затова реших да пробвам. Ето днес например имам 1:30сек и 3х1мин планк с 10кг :D ината в мен се обажда. Тези 20сек бяха просто пробно да видя какво е усещането. Не го правя с никаква цел,а просто защото на мен ми харесва :)

Мерси това ме интересуваше, дали е с някаква цел спрямо тренировките или просто експеримент ;)

17.04.11
15:51

Hiya здравей, :)

Абе стана ми интерсно, каква е тази овесена питка и как се прави за пръв път чувам, ама ми звучи много добре :)

17.04.11
16:04

14 април
Вода 4л,безкофеиново

Тренировка
1a. Лицеви ръцете на босу х 10 на колене
1б. Опъване на ластици все едно дъмбели на лежанка  х 40 сек
3 суперсерии
==============
2a. Лежанка - 12х20кг
2б. Лицеви с крака на пода и ръце на швейцарска топка 8,8,7,5
2в. Флайс с ластици х 40 сек
4 суперсерии
==============
1a. Обратно гребане (краката на швейцарска топка) -  10,10,10
1b. Опъване на ластици  все едно се набирам х 40 сек
3 суперсерии
===============
2а. Обратно гребане х 12
2б. Ренегадско 10х10кг,8кг,5кг,5кг
2в. Гребане с ластици все едно гребане на долен скрипец х 40 сек
4 гигантски серии

Планк 1х1:30се и 3х1мин с диск 10кг
===================================================================================
15 април
Втора закуска - 150гр пилешко,домати
Вода 4л,безкофеиново

Тренировка

1. Тяга: 4-4-4-4-4 х60,70, 75, 75,65 кг
2а. Обратни хипер на швейцарска до отказ
2б. пул тру с ластик 40 сек
4 суперсерии

3а. Тяга  по-прави бедра - 15х30кг
3б. Суинг - 10х16,16,16,12кг
3в. Добро утро с ластик х 40 сек
4 рунда

====================================================================

17.04.11
16:11

казано от Bojidar Stefchev на 17.04.11, 15:51:

Hiya здравей, :)

Абе стана ми интерсно, каква е тази овесена питка и как се прави за пръв път чувам, ама ми звучи много добре :)

Ако позволите да се намеся - просто като чуя овесена питка и.... (inlove) Любима закуска на половината форум е това :D Рецепти има много - но виж тази. Може да слагат канела, какао, стафиди, ванилия, мед...

17.04.11
16:16

Много ти благодаря :) Хиа нещо ме игнорна с отговора :D

17.04.11
17:19

Божидар извинявай наистина не съм видяла съобщението.
Ето как правя моята “овесена питка” :
В момента използвам мюсли с 4 вида ядки,стафиди,смокини,фурми,белени слънчогледови семки,ленено семе (50гр)
към това мюсли добавям още по една супена лъжица ленено семе и кокосови стърготини,канела, 1/2 доза протеин
Обърквам добре всичко и заливам тази смес със 50мл топло соево мляко. Оставям да попие малко и след това добавям 2 яйца. Разбивам добре и изсипвам тази смес в предварително силно загрят тефлонов тиган. Запича се около 2мин и с помоща на щапатула  избутвам питката в голяма чиния с изпеченото към чинията. След това обръщам чинията като леко придържам питката и пускам в/у тигана. Пече се още около минута. След това я връщам в чинията и понякога отгоре я мажа с мед. Става разкошна върви добре с чаша топло кафе или чай :)

17.04.11
18:22

Много ти благодаря за ичерпателния отговор, ще пробвам тия дни да видиме к’во ще се получи и ще споделя мнение :) Иначе за т’ва, че си ме игнорнала с отоговора се бъзикам :D

Поздрави! :)

казано от Bojidar Stefchev на 17.04.11, 18:22:

Много ти благодаря за ичерпателния отговор, ще пробвам тия дни да видиме к’во ще се получи и ще споделя мнение :) Иначе за т’ва, че си ме игнорнала с отоговора се бъзикам :D

Поздрави! :)

Само, че мъжкият вариант на питката е строго препоръчително да не е със соево мляко ;)

18.04.11
13:34

Мерси, предполагам става с прясно мляко обикновенно :)

18.04.11
20:05

Става става :) Мен ме разтройва много прясното мляко и затова го избягвам :D

18.04.11
21:50

16 април
Вода 4л,зелен чай

Тренировка нямаше,но за сметка на това 5 часа се занимавах с градината ми. Като се събудих около 1 час скубах разстенията някакви и аз не знам какви :D След това закусих и после 4 часа копах и с правата лопата обръщах почвата и чистих от коренчета клекнала.
Селският живот е наистина труден. Доста се уморих краката ме боляха много.

В неделя храната беше същата+ 50гр черен шоколад и пак работа в градината,но по-малко около 3:30ч. Накрая осъзнах,че няма да мога да засея доматите в тази коренясала почва и реших да ги отгледам в саксии. Чисто и лесно.

18.04.11
22:00

Закуска - мюсли 50гр,с.л ленено семе,кокосови стърготини,канела,обезмаслено соево мляко 250мл,доза протеин
Обяд - пилешко 150гр,кафяв ориз 50гр,1/2 краставица
Следобедна закуска - сандвич от 2 пълнозърнести филийки,пилешко 120гр,резени краставица
Вечеря - мариновано телешко 150гр,2 пълнозърнести филийки,зеленчуци,зехтин
Вода 4л,зелен чай

Движение многооо от 8ч сутринта до 19ч вечерта не бях сядала нормално,единствено на колелото и тоалетната чиния :D
Сутринта около 2 часа се занимавах пак с градината и след това цял ден навън по задачи.
Доста въглехидрати си похапнах,но имах нужда наистина пиша го високо въглехидратен ден.
Още малко и ще си лягам.
Лека вечер на всички!

18.04.11
22:09

За пръв път влизам в дневника ти и веднага забелязах, че си за пример!Браво!

18.04.11
22:27

Благодаря ти Андриан! Старая се да бъда изрядна,но не винаги се получава.

18.04.11
23:30

Перфектно ти е храненето днеска, особено вечерята според мене не са много въглените.Тия 4 филиики дето си яла ако са Вита или Бонус са общо 40гр въглени ;) не е нищо.Уххххх мариновано телешкооо (wasntme)

19.04.11
15:16

Божидар ето  рецептата по която правя телешкото.В тази тема по-долу съм описала как се маринова телешкото и как го приготвям. Става наистина разкошно. Правя по големи количества и след това разпределям в торбички за сандвичи  по 150-160гр и замразявам.
Филийките са по 25гр всяка и на 100гр има 39 грама въглехидрати. По принцип ям и по-малко на ден въглени и затова вчера ми се сториха доста.

19.04.11
15:41

Еее мацка много благодарско за рецептата мнооого е яка, това ще се тества още тия дни, а за въглените как съм ги познал с точност хаха, е 40гр, не мисля, че са много дори за момиче 40кг хахах ти се храниш значи доста ниско въглехидратно.Аз мисля, че ако не чистиш в момента не е нужно да ограничаваш толко въглените, до 60гр на ден мисля, че ще ти е ок.

19.04.11
22:29

Здравей, Ния!
Случайно попаднах на дневника, търсейки правилни хранителни режими. Изчетох го почти целия на един дъх. Искам просто да се поклоня пред търпението, упоритостта и волята ти. Страхотна си!!! Първо погледнах първата страница на дневника ти, после последната и после реших, че съм объркала, че съм цъкнала някъде другаде, не можех да повярвам, че това е дневник на един същ човек. Страхотна промяна в положителна посока за една година. Мога единствено и само да те взимам да пример.
Бъди много здрава и много щастлива и знай, че помагаш и на други с твоята упоритост и с писането тук, защото е видно, че начини има. Аз тепърва прохождам с фитнеса и правилното хранене и ще се допитвам до твоя дневник, защото е богат информация и емоции! И още един път - бъди много здрава и щастлива!

20.04.11
22:00

19 април
Тренировка 1
Закуска - овесена питка с  доза протеин
Тренировка 2
Следобедна закуска - зелена ябълка,по пътя към вкъщи си купих сладолед във фунийка с 3 топки и така карах и хапвах :D
после вкъщи доза протеин
Вода 4л,зелен чай

Тренировка 1
Бягане на писта 40минути

Тренировка 2
Клек с щанга над главата - 4х10х30кг
Ренегадско гребане - 2х10х10кг,2х10х8кг
Планк - 4х1мин с диск 10кг
Повдигане на краката от тилен лег с диск 10кг - 4х10
Аддуктор машина - 2х10х65кг и 1х10х60кг За пръв път седнах на тази машина беше ми интересно,защо всички жени я използват. Днес вече съм на съвсем различно мнение и съм убедена,че няма да повторя пак...не мога да си свия краката :D
и за десерт....
Спининг 1 час...доста скучно ми беше,не е като да караш на вън. Изпотих се доста.
От къде дойде тази енергия за толкова много движение не знам.
Разбих се определено.

20.04.11
22:12

Днес съм разбита нямам сили за нищо. Излизах с колелото и едвам завъртах педалите :D
Апетит зверски и днес имах време да се помотая в кухнята и да спретна нещо вкусно.

Закуска - овесена питка с доза протеин
Втора закуска - 150гр пилешко със 200гр моркови
Обяд - мариновани долни пилешки бутчета без кожа 10бр,кафяв ориз 50гр,зеленчуци,домашен крем карамел с мед 2бр :)
Вечеря - мариновани долни пилешки бутчета без кожа 10бр,домати 3бр,домашен крем карамел 2бр
Вода 4л

Много ми се хапваше нещо сладичко и се чудих какво да бъде то и накрая реших крем карамел
Иползвах 1л обезмаслено соево мляко,доза протеин вкус шоколад,стевия (най-накрая си купих),5 яйца.
Всичко това пасирах с пасатора. Използвах силиконови форми за мафини 10бр. На дъното на 6 от тях сложих мед.Разсипах сместа и така пекох 1час на водна баня в загрята фурна 150градуса. Станаха невероятни да си оближеш пръстите. Изядоха се.

20.04.11
22:23

казано от Bojidar Stefchev на 19.04.11, 15:41:

Еее мацка много благодарско за рецептата мнооого е яка, това ще се тества още тия дни, а за въглените как съм ги познал с точност хаха, е 40гр, не мисля, че са много дори за момиче 40кг хахах ти се храниш значи доста ниско въглехидратно.Аз мисля, че ако не чистиш в момента не е нужно да ограничаваш толко въглените, до 60гр на ден мисля, че ще ти е ок.

@Божидар като пробваш рецептата пиши как е станало,само да добавя,че можеш и свинско да мариноваш със същите подправки.
По принцип аз съм от вечно свалящите и все се ограничавам,а резултати никакви :D Хапвам се и това е. Здраве да е!

казано от bimbaaa на 19.04.11, 22:29:

Здравей, Ния!
Случайно попаднах на дневника, търсейки правилни хранителни режими. Изчетох го почти целия на един дъх. Искам просто да се поклоня пред търпението, упоритостта и волята ти. Страхотна си!!! Първо погледнах първата страница на дневника ти, после последната и после реших, че съм объркала, че съм цъкнала някъде другаде, не можех да повярвам, че това е дневник на един същ човек. Страхотна промяна в положителна посока за една година. Мога единствено и само да те взимам да пример.
Бъди много здрава и много щастлива и знай, че помагаш и на други с твоята упоритост и с писането тук, защото е видно, че начини има. Аз тепърва прохождам с фитнеса и правилното хранене и ще се допитвам до твоя дневник, защото е богат информация и емоции! И още един път - бъди много здрава и щастлива!

@bimbaaa благодаря ти от сърце за милите думи! Форумът ми помогна страшно много да си променя хранителните навици. Не винаги съм така изрядна доста често “изригвам като вулкан” и ям каквото ми падне,но това най-често се случва,когато имам проблеми и съм емоционално нестабилна. Когато съм спокойна всичко е наред с мен. Не е трудно човек да се промени стига самият той да го иска истински.
На теб ти препоръчвам да бъдеш постоянна в четенето на бб-тийм и да си направиш дневник това наистина помога,стига да си постоянна резултатите ще дойда бързо.
Хайде със здраве!

20.04.11
23:47

По принцип аз съм от вечно свалящите и все се ограничавам,а резултати никакви Хапвам се и това е. Здраве да е!

Е ако си в тая форма от снимките които имаш, не виждам кво имаш да сваляш, изгледаш супер и не се втилясвай.Иначе и аз съм от вечно свалящите хахахах, знам какво е :)

Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 20.04.11 23:49.

20.04.11
23:50

Уфф е не мога да ги разбера как се правят тия цитати и тва си е хахха сори :)

22.04.11
09:23

казано от Hiya на 20.04.11, 22:00:

Аддуктор машина - 2х10х65кг и 1х10х60кг За пръв път седнах на тази машина беше ми интересно,защо всички жени я използват. Днес вече съм на съвсем различно мнение и съм убедена,че няма да повторя пак...не мога да си свия краката :D
и за десерт....

Преди като ходих на фитнес - голям гъч беше на тая машина, не можеш да се вредиш: стоят по 20 мин и се чекнат с 10 кг :) От което не знам каква полза има. Но 65кг. ми звучат респектиращо! И тренировките ти като цяло (nod)

22.04.11
16:06

Да ти кажа Силве и аз се чудя на повечето дами във фитнеса където ходя...правят безумно много кардио+1001 повторения на аддуктор/абдуктор машините както ти каза с по 10 кила :D.И това е всеки път едни и същи жени.....Аз не не мога всеки път едно и също ще ми писне даже има моменти в които хич не ми се прави кардио в залата тъй като е препълнено горещо и все ми е задушно. Предпочитам да се метна на колелото и да обикалям около 2 часа безцелно.
Общо взето като се замисля повечето си мислят,че жените трябва да тренират само на кардио уредите. Даже моят заблуден приятел постоянно ми го натяква това,че само аз съм си мислела,че с тежести ще отслабна и дрън дрън глупости колкото си искаш.
И понякога такива изказвания така ме дразнят,че ми иде да го ударя.

За вчера храната
Закуска - овесена питка с доза протеин
Втора закуска - 150гр пилешко,гуакамоле 200гр
Обяд - пилешко 150гр,зеленчуци
Вечеря - телешка кайма с тиквички,чушка,моркови,червен боб,домати и подправки. Вкусна мексиканска манджа :)
Преди лягане - доза протеин,ядки микс
Вода 4л,зелен чай

Колело 2 часа.Двата фитнеса в който ходя са в ремонт и чак от другата седмица ще работят.
За днес хранта е долу горе същата +колело и по-късно някаква тренировка вкъщи. Ще дописвам по-късно.

22.04.11
23:39

Снимчица,но не с добро качество ще се постарая да направя една с по-хубаво.

22.04.11
23:40

И на косата ми туко що я подстригах сама с 2 пръста

22.04.11
23:48

Още една и лека нощ от мен!

Ако не я беше постригала 2 пръста, сега всички от форума щяха да ти видят целия задник :D

23.04.11
11:01

Ооо къде си бе секси :D

fire.is.my.nature

23.04.11
11:09

Леле не знам за момчетата , ама на мене ми стана топло :D :D :D ;)

Нийче , трепач си !!!!!!!

23.04.11
11:36

Страхотен сексапил, адашке :р

23.04.11
12:18

Снощи тъкмо си мислех да те питам да поснтеш някоя и друга снимка... иначе си просто супер, няма 2 мнения!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1