Гръб два пъти в седмицата ?!

Така в скоро време мисля да приключвам с 5/3/1 и ми се иска да сложа някое друго месо на гърба като цяло ( маса и ширина ) и си викам да го тренирам два пъти в седмицата идеята е следната :

1ден - Гръб, трапец, ръце
1.Мъртва тяга - 5-6серии ( 1-5 повторения )
2.Трапец с дъмбели - 2-3серии ( 8-12 повторения )
3.Скотово сгъване в суперсерия със Френско от лег с щанга - 3-5серии ( 4-8 повторения )
-основно наблягаме на тягата и трапеца които изграждат ‘’вътрешната част’’ на гърба

2ден - Гърди, предно и средно рамо
1.Лег с щанга - 5-6серии ( 1-5 повторения )
2.Полулег флайс - 3-4серии ( 6-10 повторения )
3.Раменни преси с дъмбели - 1-2серии ( 4-8 повторения )
4.Разтваряне в страни - 2-4серии ( 6-12 повторения )

3ден - почивка

4ден - Крака
1.Клек с щанга - 5-6серии ( 3-6 повторения )
2.Преден клек - 2-3серии ( 6-10 повторения )
3.Римска тяга - 2-3серии ( 6-10 повторения )

5ден - Гръб, задно рамо
1.Набиране с тежест - 3серии ( 4-8 повторения )
2.Мечка - 3серии ( 6-10 повторения )
3.Гребане с щанга - 3серии ( 6-10 повторения )
4.Полуовър - 3серии ( 6-10 повторения )
5.Обратен пек-дек - 2-3серии ( 8-12 повторения )
-основно на външната част на гърба ( задно рамо, плешки... ) 

6-7ден - почивка

Таа... на мен да тренирам трицепс и на другия ден гърди не ми харесва особенно... според вас Крака и Трицепс в една тренировка ?! как ви се струва ?!

Темата беше редактирана от Кристиянчо на 17.04.11 21:47.

17.04.11
22:24

Никакьв проблем няма да тренираш грьб 2 пьти седмично а трицепса аз бих го сложил след гьрдите и така с един куршум два заека.

Драсни един ред след 2-3 седмици как е програмата. Малко песимистично настроен съм, но пък нямам опит с 5/3/1 и ми е любопитно, дали такава комбинация ще сработи.

казано от Димитър Михайлов на 18.04.11, 11:06:

Драсни един ред след 2-3 седмици как е програмата. Малко песимистично настроен съм, но пък нямам опит с 5/3/1 и ми е любопитно, дали такава комбинация ще сработи.

Момент Митко ! за коя програма става дума тази която съм написал ( гръб два пъти в седмицата ) или 5/3/1 защото това са различни програми, подходи, серии и повторения :)

Ватман... ами и този вариант го има .. Гърди, рамо и трицепс в една тренировка... ебати зобания дето трябва да съм а ? :D но при полужение, че се правят малко упражнения защо не :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.04.11 16:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1