Риба в консерва.

18.04.11
18:02

Здравейте,интересно ми какво е вашето мнение за рибата в консерви.
Имам голяма непоносимост към костите на рибите и когато ям прясна риба е голяма мъка за мен.За това предпочитам консервираните,но сега се зачудих,дали са добър избор.Спрямо прясно приготвената риба,няма място за сравнение.
Става дума за всякакъв вид риба,риба тон я изключваме,защото тук в България пресен вариант е почти невъзможно да се намери.

Като цяло има ли много негативи в консервирането?

18.04.11
18:13

Ами гледай да е в собствен сос, не в олио. Иначе рибата тон в консера е супер, ако намериш някъде по-евтина купувай смело.

18.04.11
18:25

Имаше една статия на сайта за това, че консервите отвътре се мажат с някакви шитове и не е добре да се яде редовно. Сега ще я потърся.

18.04.11
18:28

Ето ви статията http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51175

18.04.11
18:31

Не знам за мазането, но не взимайте консерви, които са смачкани/изкривени/вдлъбнати.

18.04.11
18:37

казано от martin iliev на 18.04.11, 18:28:

Ето ви статията http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51175

Сега прочетох темата,там се говори по-скоро за зеленчуци,но все пак са в консерва.
Моя прием е далче от 2-3 на ден,рядко даже достига на седмица толкова.

18.04.11
19:59

Тряскани са консерванти и други канцерогенни “Е”-та. Оттам идват най-страшните болести. За съжаление повечето взимат мерки, когато ги сполети.

18.04.11
23:17

казано от Ivan P на 18.04.11, 19:59:

Тряскани са консерванти и други канцерогенни “Е”-та. Оттам идват най-страшните болести. За съжаление повечето взимат мерки, когато ги сполети.

Много общо казано според мен. Риба тон в консерва е идеално ядене, пък и не всеки ден ядем консерви. Много добра комбинация е риба тон в зехтин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1