18.04.11
05:52
казано от CKOTA на 16.04.11, 21:14:
Храна и вещества:
Хахахах :D :D
@Тръст “Били Боб Торнтън” тънката ти ирония не ме впечатлява или дразни : )
казано от fire.is.my.nature на 18.04.11, 05:52:
казано от CKOTA на 16.04.11, 21:14:
Храна и вещества:
Хахахах :D :D
Е преди само храна пишех, но е некоректтно, а нова графа добавки не ми се пишеше :D можеше и прахчета да напиша :D
18.04.11
16:08
Това не е ирония, иронията е прикрита насмешка, тук няма насмешка, това което прочетох наистина ми хареса, и то наистина е жизнеутвърждаващо. Когато един сдуханяк съумее да обедини упоритостта на трима в едно с времето тази упоритост прераства в умения, а уменията превръщат сдуханякът в тарикат, на следващ етап от развитието тарикатът се превръща в упорит тарикат - тогава вече става страшно за околните.
Храна и вещества:
8:45- слин сейн
9:00- 70гр овес, 1 лъжици мед, 4 яйца, витамини
12:30- 150гр свинско, 200гр сметана, 30гр кашкавал, 50гр картофи, салата
15:30- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак
17:00- 40гр протеин, 20гр халва
19:30- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
20:00- 100гр свинско, 30гр масло, яйце, салата, 5гр черен шоколад
***Тренировка:
Зерчер клек- 6х80кг 2х6х85кг
Бедрено сгъване- 6х35кг 3х40кг
Раменни преси с щанга от сед- 2х6х55кг 5х55кг 6х50кг
Хибридни арнолд преси- 4х22,5кг 2х6х20кг
Ето и 2 клипа на 1вата и 3тата серия на клека- определено не трябва да клякам с тия маратонки- не са за тая работа, трябва да си залепя за пореден път равните. Друга грешка май, то не се вижда де, е че изнасям като че щангата напреди и клека е само или леко под паралела. Като цяло ще скалирам натоварването на краката със щанги, защото ще дойде в повече с кондиционните, а и колелото вече е в играта. Утре почивка.
6x80
6x85
Мнението беше редактирано от Бойко на 18.04.11 22:46.
@Тръст “Били Боб Торнтън” Знам какво е ирония, но така го усетих аз, ако съм те обвинил неправомерно прощавай- просто съм мнителен прекалено. За заключенията не знам, но аз наистина съм упорит много... други качества може да нямам, ама все с нещо трябва да се комрпенсира :)
казано от CKOTA на 18.04.11, 17:44:
Зерчер клек- 6х80кг 2х6х85кг
Зерчер клека как го усещаш? Аз като го пробвах, имах чувството, че първо ще ми откъсне ръцете и второ все едно някой ме е ритал в кръста - много по-тежко натоварване там от “задния” клек. Краката все едно не ги бях тренирал.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.04.11 18:34.
Ами добре го усещам натоварването, задника влиза по-малко, ама като цяло е тегава работа. Ръби доста на ръцете- за сега се трае, но ако вдигна още килата може и да е нетърпимо- ще видим. Инак първия път, като го правих на другия ден си имах стабилна мускулна, сега ми е по-трудно да преценя, защото краката малко или много от вчера си се натовариха. Кръста е ОК, яко напряга корема- това са ми наблюденията.
Мнението беше редактирано от Бойко на 18.04.11 18:37.
Нали може и аз, че тоя клек ми беше любим : )))
СКОТА, на първото клипче отлепяш лекичко петите, защо не опиташ да не се навеждаш толкова напред? Да разшириш още малко разкрача и да извъртиш пръстите още една идея навън. Че не са най - доброто тия маратонки, не са.
Този клек е повече за корем, после за гръб и най - накрая за крака. И аз като клек не го усещах изобщо, правех го за корем основно и най - вече там го усещах...много въздух в дробовете, коремът стегнат на макс и изобщо не ми влизаше в кръста...
Ама може разбира се :)
Ще се възползвам от ценния ти опит и съвети- благодаря за маркирането на опорните точки : ) Иначе го правя, за да разнообразя малко- сега със заучаването на предния ще вкарам и него по-натам.
Другото- на мен си ми товари краката, или просто щото имам мускулна от вчера го чувствам добре :D
18.04.11
19:21
Къде я видя тая талия 90см? Повече от 75-80см. няма да ти дам.
E няма де- сега е 88,5 :) има някакъв напредък... ще ме карате да се излагам още и да си снимам шкембето със сантиметъра сега :D
казано от CKOTA на 19.04.11, 14:49:
Ето едно прикрепено изображение за невярващите...
Нз дали така ми се струва , ама май бая си се напънал да издуеш корема с въздух за таз снимка :)
И да не е така , то мерките не са критерии...на клипчето не виждам нищо притеснително и непропорционално :)
Не се впрягай толкоз , поздрави и успех :)
Бързаш при изпълнението. Също така си нестабилен в пети - пръсти, сигурно заради бързането.
Не съм се напълнал- просто не съм се стегнал- тоест отпуснат съм... а и те дрехите крият дефекта. Със сигурност не е нещо, което си въобразявам, ама търпение бол...
ЕДИТ Валери, вероятно си прав- другия път ще внимавам повече : )
Мнението беше редактирано от Бойко на 19.04.11 15:17.
Бе иначе си здрав...изпълнението е бързо, използваш еластичните сили долу (което не е за предпочитане, не съм сигурен), но съм убеден че корема не е напълно стегнат. Видя ми се че при изправянето леко се навеждаш. Когато правя преден клек, поемам силно въздух, вдигам диафрагмата и гледам да съм максимално изправен ( не ми се получава междудругото, но това се опитам да правя) Цялото ми внимание при изпълнението е на корема. Когато се изморя, не мога да повдигна гръдния кош с корема и щангата започва да натежава на ръцете. При Зечер би трябвало да е подобно. :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 19.04.11 15:26.
Да има навеждане леко- може би не ми беше отпочинал от предния ден, а и като цяло ми е слаб...
Благодаря и на теб за коментарите :)
Храна и вещества:
14:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
16:00- слин сейн
16:30- 150гр спагети, 70гр сирене, 50гр кашкавал, 20гр масло, 100гр телешка пастърма
19:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
20:00- 150гр сспагети, 20гр масло, яйце, 50гр телешка пъстърма, 50гр сирене, витамини
23:00- 40гр протеин, 5гр черен шоколад
Физическа дейност- 10км с колело умерено темпо- 5км бяха с 2 спукани гуми- тоест меки :D та се поизпотих малко. Утре повече : )
Утре последно пия слин сейн и ще орежа малго въглехидратите за сметка на мазнините- ще заредя със сланина малко от прасенцето, масла и сметана има в хладилника и тахан съм приготвил... иии йохимбина ми пристигна- ще подновя приема директно от 7,5мг за 1-2 дни и после 10 и 12,5 и за колкото време стигне.
Скот, приятелка имаш ли си , да сподели и тя имали ефект няма ли от тоя йохимбин ? :D
Добре че си нямам инак щях сигурно с ограничителна заповед да съм :D положението по принцип не е розово, а като се намеси йохимбина сатава направо непоносимо :D
Храна и вещества:
8:45- слин сейн
9:00- 100гр овес, 2 лъжици сладко от ягоди, 4 яйца, витамини
12:30- 150гр ориз с кайма, 50гр телешка пастърма, 50гр пилешко, 50г кашкавал, 20гр масло
15:40- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак
17:30- 40гр протеин
19:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
20:30- 100гр спагети, 100гр сирене, 20гр масло, кайма 100гр
***Тренировка:
Тяга- 6х140кг 4х140кг 2х140кг
Гребане с щанга - 5х100кг 3х100кг
Набирания- 30- 10, 9, 7, 4
Чуково сгъване с щанга- 5х45кг 2х6х40кг
Скотово с дъмбел- 6х22,5кг 6х25кг
корем
Първата серия на тягата беше добре- стегната, последното повторение борба, но я заключих, последвалите серии не бяха така добри на вторатга има клип- вижда се лека извивка в кръста, като изпълнявам движението. Гребането след тяга е кауза пердута :D просто вече бях уморен, на набиранията същата работа. 45кг малко повече се заклащам за бицепса, на 40 ми е леко. На скотовото снимах втората серия- физиономиите, които правя са смотани, ама какво да се прави :D. Корем направих малко, че е слабо звено и трябва да наблегна стабилно. Казах, че ще орежа въглехидратите, но явно докато не се прибера у дома ще ми е трудно и ще ям каквото има в хладилника на наще.
ПП Оператора е Мартинския- разбира се култови коментари :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 20.04.11 18:44.
20.04.11
18:57
Добре е,обаче според мен не спускаш достатъчно на скотовото.Но на 25кг е нормално.За тягата не знам,не мога да преценя добре ли е щото точно от нея имам болки в кръста,тай че няма кво да коментирам другите. :D
E поне 90 градуса ги докарвам- мисля че е ок, но може и да греша.
За тягата и главата ми се рее, а трябва назад да е...
Хахаха, ацкият коментатор съм :D.Як си ся и тягата я дърпаш, така че RELAX :P
ПП. Хиля се супер дебилно.Трябваше да пусна якият смях, а.к.а къртечница :D
Мнението беше редактирано от Нежния на 20.04.11 19:14.
20.04.11
19:46
Скот колко е ръката на 25кг скотово :D и аз се смея като картеШница :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.04.11 19:46.
На тягата правиш геврек с гърба. S трябва да е формата, иначе става опасно. Пробвай по-бавно и с поглед в тавана.
При скотовото пък не пускаш достатъчно. Не е нужнио да заключваш лакетната става, но все пак още малко би било добре.
Боби, ще се постарая повече- сигурен съм, че първата серия беше по-добра на тази усетих как се кривя... и за скотовото ще пробвам малко по-леко и ще пускам повече...
ПП това на тягата дали не е породено от слабост в коремните мускули?
казано от CKOTA на 21.04.11, 11:06:
ПП това на тягата дали не е породено от слабост в коремните мускули?
Възможно е да има нещо общо, но едва ли е основната причина. Усещам се, че го допускам, когато ми понатежи и/или когато не успея да изнеса навреме таза напред.
Ще пробвам 130 другия път и ще пусна клип- да видим дали ще има изкривяването.
Едно вписване в кратце за храната днес- 5 яйца, 30гр масло, 100гр сирене, 400гр мусака с домашна кайма, няколко курабии, 1 до 2 бири, 2хкее+аланин. Утре тренировка- имам убийствена мускулна на еректорите и въобще на гърба, обаче цял ден ми се тренира, та 2 не виждам. Клахме агне та ще има мръве стабилно.
Голямо ядене си направил днес :).... Иначе за тягата заслужаваш бой :Д пак много бързаш и забряваш за техниката - най-важното е да не се контузиш. Може и от корема да е...повече планкове и преден клек ти пожелавам тогава :) Пускай пак клип да видим, как вървят нещата.
***Тренировка:
Лег- 5х75кг 4+1х75кг 2+1х80кг
Полулег с дъмбели- 2х6х31кг- трябваше полулег, но съм се объркал
Кофички на успоредка- 6 +15кг, 5 +15кг
Френско- 6х40кг 7х40кг 5х40кг
Разгъване на дъмбел зад врат- 6х36кг 1х42кг 6х36кг
корем 4 серии
Храната е яйца, месо, мусака, козунак, сирене и кашкавал- количества и порции големи и протиен ще пия, добавките стандартно. Лега става лесен- тоест почвам да си връщам формата, трябваше полуг с щанга, но се обърках- другия път. Кофичките много стабилно- Жоро каза, че ги изпълнявам добре. Френското на 40кг ми беше много лесно- до черепа пускам. Дъмбела зад врат 36 ми бяха лесни и реших да се тествам на 40, но в залата такъв дъмбел нямаше-4 42 явно ми дойде в повече, но 1 път го отлепих от началната позиция... нищо по-натам. Почивка до неделя.
22.04.11
14:43
ДНЕС ГО ПОХВАЛВАМ!
Ръката му беше кука, не беше важно колко вдига - а колко вика, и като вървеше му се цепеше трицепса!!!!
Малко кратко го направи обаче. Аз разбирам под кратко - 30 серии в 30 минути. Не 15 серии в 1 час като теб. И ги забрави тия 4 серии корем накрая. Корем се прави в 10 серии минимум, тежко и отвсякъде. Та това само като забележка.
Разбира ги нещата момчето иначе!!!
За скотовото - земи едни 22-24 кг и пускай още 5 градуса. Ще стане перфектно.
Тягата - САКЪН И САКЪЗ В ЕДНО, ПАК СЕ ГЪРБИШ, ЕБИ ГО ТОВА УПРАЖНЕНИЕ ПРЕДИ ТО ТЕБ ДА НАЕБЕ!
Добре взимам си бележка!
ПП Другата седмица пак клипове на същите упражнения- идеята е да са flawless изпълненията!
22.04.11
15:04
казано от Vlado89 на 19.04.11, 21:11:
Скот, приятелка имаш ли си , да сподели и тя имали ефект няма ли от тоя йохимбин ? :D
Аз имам, ама не разчитай на това! Има нещо де...
22.04.11
16:16
Верно.. пускай повече на т’ва скотово бе СКОТ :D
22.04.11
19:39
Здравей,
имаше един калкулатор, който измерва мазнините. Виждам точно такъв в подписа ти, но ми дава проблем при отварянето. Имаш ли представа от къде да сваля свестен ?
24.04.11
17:07