16.05.05
19:36
аве хора тря да ми кажите няква възтановителна програма тъи като бях в период на травма в рамото и от 4асти бицепса ....ако мойете да кажете не6то по въпроса доре 6те е 6от искам да си продулжа фитнеса ...ве4е три месеца стана не искам да се отказвам
[quote author=“Recordzz”]аве хора тря да ми кажите няква възтановителна програма тъи като бях в период на травма в рамото и от 4асти бицепса ....ако мойете да кажете не6то по въпроса доре 6те е 6от искам да си продулжа фитнеса ...ве4е три месеца стана не искам да се отказвам
Зависи каква ти е травмата и моментното състояние брато, тука не сме се събрали врачки, все пак... :)
ми нали написах каде ми е травмата .....и по то4но мисля 4е сам растегнал някои друго сухожилие
[quote author=“Recordzz”]ми нали написах каде ми е травмата .....и по то4но мисля 4е сам растегнал някои друго сухожилие
Това е доста недостатъчно като информация за да ти се даде качествена програма за възстановяване.
Само може да се каже да започнеш с леко възстановително кардио + малко силови упражнения, най-добре ще влязат гимнастически такива/от по-леките/ И ако се чувстваш добре и няма да има проблеми ако продължиш, мжое да започнеш с по-малки тежести, леки серии и така нататък...
мои 4овек кат не знам кви видове травми има в тая 4аст на тялото ...не мога да ти дам пове4е инфо ....а за тес схеми дет ги написа THENKS!!!!
ЛЕКър не съм ходил .....и на фитнес не сам ходил от седмица стана пия тука ени хап4ета ....си викам да не е няккоии луда мускулна треска .... пих ги в продължение на 4 дена и ся в момнта пак ме боли но по малко от както преди 3-4 дена
[quote author=“Recordzz”]ЛЕКър не съм ходил .....и на фитнес не сам ходил от седмица стана пия тука ени хап4ета ....си викам да не е няккоии луда мускулна треска .... пих ги в продължение на 4 дена и ся в момнта пак ме боли но по малко от както преди 3-4 дена
Пич, не прави безумия, консултирай се със професионалист. Лекар, ако не, то поне някой профи или полу-профи спортист. И друг пък съм го казвал, не си правете т*акис с майката природа. :?