Възтановителна

16.05.05
19:36

аве хора тря да ми кажите няква възтановителна програма тъи като бях в период на травма в рамото и от 4асти бицепса ....ако мойете да кажете не6то по въпроса доре 6те е 6от искам да си продулжа фитнеса ...ве4е три месеца стана не искам да се отказвам

16.05.05
19:47

[quote author=“Recordzz”]аве хора тря да ми кажите няква възтановителна програма тъи като бях в период на травма в рамото и от 4асти бицепса ....ако мойете да кажете не6то по въпроса доре 6те е 6от искам да си продулжа фитнеса ...ве4е три месеца стана не искам да се отказвам

Зависи каква ти е травмата и моментното състояние брато, тука не сме се събрали врачки, все пак...  :)

16.05.05
19:50

ми нали написах каде ми е травмата .....и по то4но мисля 4е сам растегнал някои друго сухожилие

16.05.05
19:55

[quote author=“Recordzz”]ми нали написах каде ми е травмата .....и по то4но мисля 4е сам растегнал някои друго сухожилие

Това е доста недостатъчно като информация за да ти се даде качествена програма за възстановяване.
Само може да се каже да започнеш с леко възстановително кардио + малко силови упражнения, най-добре ще влязат гимнастически такива/от по-леките/ И ако се чувстваш добре и няма да има проблеми ако продължиш, мжое да започнеш с по-малки тежести, леки серии и така нататък...

16.05.05
20:16

мои 4овек кат не знам кви видове травми има в тая 4аст на тялото ...не мога да ти дам пове4е инфо ....а за тес схеми дет ги написа THENKS!!!!

16.05.05
20:18

Е ти не си ли ходил на лекар? Както гледам не ти е много лека контузията...

16.05.05
20:26

ЛЕКър не съм ходил .....и на фитнес не сам ходил от седмица стана пия тука ени хап4ета ....си викам да не е няккоии луда мускулна треска .... пих ги в продължение на 4 дена и ся в момнта пак ме боли но по малко от както преди 3-4 дена

16.05.05
23:13

[quote author=“Recordzz”]ЛЕКър не съм ходил .....и на фитнес не сам ходил от седмица стана пия тука ени хап4ета ....си викам да не е няккоии луда мускулна треска .... пих ги в продължение на 4 дена и ся в момнта пак ме боли но по малко от както преди 3-4 дена

Пич, не прави безумия, консултирай се със професионалист. Лекар, ако не, то поне някой профи или полу-профи спортист. И друг пък съм го казвал, не си правете т*акис с майката природа.  :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1