Интервю с veronique

Темата е заключена.
ВН

19.04.11
15:28

Имам удоволствието да анонсирам интервю с едно изключителна дама, отдала се на спорта. veroniquе очаква вашите въпроси и без съмнение ще отговаря по шампионски! :)

Свободни сте да разпитвате до 27 април, след това ще обработим интервюто и ще го публикуваме.

ПП: Благодарим на всички за интереса към veroniquе! Интервюто вече е на път.

Темата беше редактирана от Владимир Недков на 28.04.11 07:58.

19.04.11
16:13

Страхотно, чакам с нетърпение : )
Ще имам удоволствието да задам първия въпрос на veronique : )
@veronique, знаем, че се занимаваш със силов трибой и съвсем наскоро спечели първото си състезание. Колко от себе си си готова да дадеш, за да реализираш силни постижения на международно равнище? Колко далеч си готова да стигнеш по отношение на подготовка, екипировка и суплементиране?

Т&

19.04.11
18:21

Здравей. Искам да попитам за това, как у едно момиче се заражда любовта към големите щанги ?
-въпрос на физически качества дадени свише, и от там потребността да бъдат реализирани,
-въпрос на независещи от волята обстоятелства с течение на, които това начинание се е превърнало в несменяема и безалтернативна необходимост,
-въпрос на чистия спортен хъс подплатен с желанието за съревнование съпътствано от постоянстващ напредък -всичко това изразено в конкретната насока съобразена от физическите особености в отговор - каквото можем, него,
-или просто израз на уникалните особености на личността повлияни от външните фактори, които се намират извън сферата на волевото ни влияние.

В страни от горното, след като вече знаем за първото ти състезание, и то успешното ти първо състезание, би било хубаво да разкажеш в подробности какво и как се случи, преди, по време и след състезанието. Успех.

19.04.11
22:29

Кога осъзна колко си яка :D (Силна)

20.04.11
08:39

С нетърпение ще очаквам интервюто, а сега въпросите.
Понеже знаем, че другата ти спортна страст /освен трибоя/ е водната аеробика, искам да те попитам би ли жертвала едното за сметка на другото или считаш, че двете по-скоро се допълват?

20.04.11
13:40

Как се зароди тази любов към тежките тренировки?
Какво ти носят те?
Как успяваш да си винаги толкова позитивна и да отвръщас с усмивка и добра дума, когато те нападат или коментират визията ти ?
Намери ли вярната формула при храненето, която да работи за теб?

Започнахте с тежката артилерия от въпроси:) Много интересни са - ще има да разказвам....
Сърбят ме пръстите вече, но ще чакам:)))
И ви благодаря!

Мила

21.04.11
10:16

Един въпрос, който не е свързан с фитнес, но ми е интересно да знам. Интересна специалност завършваш, мислиш ли да се занимаваш с това, което завърши или имаш други насоки ?
Другият въпрос  - имате ли някаква спортна линия във вашето семейство? Както разбрахме и друг член от семейството ти се занимава със фитнес и спорт ;)

Мнението беше редактирано от Мила на 21.04.11 10:16.

Наясно ли си каква е цената на спорта за теб и готова ли си да я платиш?

Въпросът звучи странно. Предполагам, че ще ме разбереш правилно, но все пак... Когато преследваш спортни резултати неизбежно правиш компромиси - със самата себе си, с близки хора, с любими занимания и т.н. Това е свързано и с по-висок риск от контузии (не дай Боже!) + допълнителни усилия във всяко отношение. Това е цената на спорта. За всеки тя е различна и не всеки е готов да я плати. Ти?

:)

21.04.11
22:14

Какво/кой може да те откаже от спорта?
По какво се различава храненето на един силов трибоец от това на един обикновен, любител спортист?
Какво хранене се стремиш да поддържаш? Налагаш ли си някакви ограничения?

22.04.11
11:59

Veronique, как оценяваш ролята на емоционалното състояние за протичане на една тренировка? Кое според теб е най-силният стимул: щастието, спокойствието, гнева, агресията....?

22.04.11
12:08

Защо точно трибой?

Едно “птиченце” ми каза, че Верката рисувала много добре, затова моя въпрос е:
Имаш ли хобита и как прекарваш свободното си време?

25.04.11
19:37

Мислиш ли, че имаш красиво и естетично тяло?
Какви компромиси би направила с визията си в името на трибоя (състезателния)?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1