казано от Тръст на 18.04.11, 01:13:
Ако не е тайна, колко лицеви опори можеш да направиш?
47, ето колко. Трябваше да изцедя още 3 за 50, колкото си бях прогнозирал, но не ми стигна силица накрая:
Абе малко е, нo не знам колко хора с лично тегло 124 кг могат да направят много повече. :D
Eee браво! Аз няма да мога да направя 47, па макар и почти на половината ти килограми : )
18.04.11
19:40
Браво, ти се оказа се цял звяр, не очаквах на тия килограми с тренировки, в които правиш малък брой повторения да изкараш такава издържливост.
Въпреки, че в момента специализирам в лицеви днес достигнах връх от 48, като 40 от раз и 8 в допълнение- аз съм 96кг, ако беше прекъснал за 2сек в начална позиция след 47мата щеше да ги добуташ до 50.
казано от Vic на 18.04.11, 14:40:
Относно шкембето - Марто, стани на нашата възраст и пак ще си говорим за шкембета. И аз преди 20 години се кълнях, че състезателната ми преса ще си остане нацепена завинаги, ама сега се вижда само най-горния ред.
Да бе, възрастта ви е виновна ;) Аз пък на 20 имах шкембе, а сега си виждам пресата.
казано от Boby_ на 18.04.11, 19:03:
Абе малко е, нo не знам колко хора с лично тегло 124 кг могат да направят много повече. :D
Не е зле :)
При толкова повторения съм забелязал, че бройката няма голяма корелация със силата, например при мен бройката не зависи много от това колко тежа и колко вдигам от лег. Т.е., от едно ниво нататък всичко е до издръжливост и без специфични тренировки не може да се вдигне бройката.
казано от Петко К на 19.04.11, 00:59:
Да бе, възрастта ви е виновна ;) Аз пък на 20 имах шкембе, а сега си виждам пресата.
Шшшшт, ти пък недей сега разваля работата. :) Оправданието си го бива - докато станат на нашата възраст, малките няма да знаят, че може и без шкембе, а като станат, вече ще го използват и те.
Не е зле :)
При толкова повторения съм забелязал, че бройката няма голяма корелация със силата, например при мен бройката не зависи много от това колко тежа и колко вдигам от лег. Т.е., от едно ниво нататък всичко е до издръжливост и без специфични тренировки не може да се вдигне бройката.
О, да - личното тегло тук не е като при набиранията примерно. При лицевите опори буташ не повече от 30-40% от него, така че разликите не са така съществени. За връзката между сила и бройка идея си нямам, честно казано - вчера за пръв път легнах да правя лицеви от 4-5 години насам. По едно време правех по една серия до отказ в края на тренирова за гърди, но прецених, че ми пречи на покачването на сила и спрях. Оттогава не бях опитвал. :)
казано от Vic на 18.04.11, 14:40:
Относно шкембето - Марто, стани на нашата възраст и пак ще си говорим за шкембета. И аз преди 20 години се кълнях, че състезателната ми преса ще си остане нацепена завинаги, ама сега се вижда само най-горния ред.
...
Засрамено навеждам глава...
Чак засрамено няма нужда :) Петко, живот и здраве, ще го проверим по тоя въпрос след 8 години ;)
Нямаш проблеми. До тогава все ще намеря време да изчистя 2-3 излишни кила :D
19.04.2011 г. (тренировъчен ден 2, седмица 14)
Тренировка - крака
Загрявка:
Клек с щанга - 8x70, 8х70 кг.
Адаптация:
Клек с щанга - 3x120, 2х120 кг.
Работни серии:
1. Клек с щанга - 6х150, 5х155, 5x155 кг.
Ето клипче на първта серия (за да може който се е насладил на корема ми, сега да попие с очи по-задни части от крехката ми анатомия) :
2. Лег-преса - 8х240, 6х265 кг.
3. Мъртва тяга с прави крака - 6х140, 6х140, 6х140 кг.
Обобщение за тренировката:
Днес ми падна пердето и реших ако ще пет дискови хернии да имам, да клякам поне понякога. Понеже не съм клякал от неизвестно колко месеца (ако се пусна по дневника, ще разбера, но не ми се рови), започнах по-скромно и почти улучих - 150 ми бяха леки, 155 вече не толкова. Излиза, че клекът в момента ми е почти колкото лега, който от своя страна не е особено впечатляващ. :D
Изненадващо обаче гърбът почти не ме боля. За сметка на това кръстът щеше да ме скъса - едва си натоварих лег пресата, направо със сълзи на очи. То поне да си струваше, а тя поредната лег-преса с ъгъл над 55 градуса, пластмасови ролки, недостатъчно място за тежести и зле обезопасена. В тази зала май по-добре да си клякам и да си правя напади - поне има два 50-килограмови дъмбела и може да стане работата.
И отгоре на всичко като стигнах до тягата с прави крака, момичето на на рецепцията (иначе симпатично, добре сложено, явно трениращо сериозно) ме пита защо правя тяга с прави крака. После взе да ми обяснява, че съм щял да си съсипя кръста. Опитах се да й обясня, че при мен клекът е много по-натоварващ и ме докарва почти до агония, ако не внимавам особено много, а разни такива упражненийца са като детска играчка след това, но тя не остана много убедена. През цялото време ме гледаше, докато си правех сериите, чак ми стана неудобно. :)
Добавки:
1. Сутринта след закуска - 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean.
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood и по 1 капсула Yohimbine и Green Lean.
3. След тренировка - двойна доза протеин на Syntrax.
Обобщение за деня:
Днес летя по работа за Букурещ. Връщам се в четвъртък, което автоматично означава нарушаване на храната и два дни почивка от тренировка. Е, няма да е за пръв път. :)
Тия 150 наистина леки ти бяха- ама колко ми е лесно на мен зад монитора да го твърдя това :D
казано от CKOTA на 19.04.11, 17:13:
Тия 150 наистина леки ти бяха- ама колко ми е лесно на мен зад монитора да го твърдя това :D
От доста време не съм клякал и не посмях да сложа повече за първи път.
Аз така, с огледало срещу мен, не мога да клякам на големи килограми, много се разконцентрирам.
Мнението беше редактирано от x_3_mar на 19.04.11 21:10.
19.04.11
21:25
значи, готина е викаш рецепционистката, трябваше да й кажеш че не си много наясно, да ти покаже някои упражнения-движения за раздвижване на кръста, как да се навеждаш правилно
казано от x_3_mar на 19.04.11, 21:08:
Аз така, с огледало срещу мен, не мога да клякам на големи килограми, много се разконцентрирам.
Аз пък ако не се гледам да видя докъде клякам, колко се накланям и изобщо как изглежда движението, се чувствам ужасно. Въпрос на навик вероятно. :)
казано от Тръст на 19.04.11, 21:25:
значи, готина е викаш рецепционистката, трябваше да й кажеш че не си много наясно, да ти покаже някои упражнения-движения за раздвижване на кръста, как да се навеждаш правилно
Ох, говори ми.... :) За съжаление бях с жена ми в залата - успях най-после след година мърморене да я накарам да се размърда. :) Направил съм й програма и диета по въглехидратна ротация. Ако взема много да се заговарям с рецепционистки, не ме чака добра карма.... :D
20.04.11
09:30
Боби,много страшно гледаше до самолета на “Таром”,сигурно си изпоплашил останалите пътници.:)Иначе голямо момче,поздравления!
П.П. Не ти ли беше тясно в тоя “АТР”?
казано от dieseldriven на 20.04.11, 09:30:
Боби,много страшно гледаше до самолета на “Таром”,сигурно си изпоплашил останалите пътници.:)Иначе голямо момче,поздравления!
П.П. Не ти ли беше тясно в тоя “АТР”?
:) Я, как са ме разконспирирали. :) Изобщо не съм имал намерение да гледам страшно - сигурно е изглеждало така, защото бях уморен, предстоеше ми полет с витлово самолетче, последван от двудневна среща... Иначе в самолета нещата не бяха толкова зле - горе-долу се събрах на седалката, до мен за щастие седеше дребничка жена и не се наложи да се чудя къде да си слагам ръцет. Само влизането и излизането от тоалетната бяха сериозно предизвикателство. :D
А ти щом си ме познал, защо не се обади? :)
20.04.11
12:21
За съжаление си имах и аз доста работа около този полет,но нищо следващият път...Пък и щеше да е много странно да те дръпна настрани и да ти обясня откъде те познавам...оттам и закъснение на полета:)
Мнението беше редактирано от dieseldriven на 21.04.11 09:21.
казано от dieseldriven на 20.04.11, 12:21:
За съжаление си имах и аз доста работа около този полет,но нищо следващият път...Пък и щеше да е много странно да те дръпна настрани и да ти обясня откъде те познавам...Бордингът щеше да отиде по дяволите,а оттам и закъснение на полета:)
Мдам, така е. :) Е, аз често летя насам-натам, ще се засечем пак.
22.04.2011 г. (тренировъчен ден 3, седмица 14)
Тренировка - бицепс, предмишница, преса
Загрявка:
Бицепсово сгъване с дъмбели стоеж - 8х20, 8x20 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с дъмбели стоеж - 3х34, 2х34 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с дъмбели стоеж - 6х40, 6x40 кг.
2. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 4х85, 5x80 кг.
3. Скотово сгъване с крив лост - 5х60,5, 5х60,5 кг.
4. Сгъване на китки с щанга (за предмишница) - 7х55, 8х55, 7х55 кг.
5. Сгъване на колене към тялото с доп. тежест - 20х10, 16х12,5 кг.
6. “Молитва” на скрипец - 10х55, 10х60 кг.
Нелоша тренировка. Тази четворка на сгъване с прав лост от стоеж с 85 кг беше придружена с доста клатене. Имам клип на част от серията, но не си струва показването.
Добавки:
1. Сутринта на гладно - 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean.
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood + още 1 капсула Yohimbine.
Обобщение за деня:
Вчера се прибрах благополучно от Букурещ. По празниците съм си в София и ще навкасвам. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.04.11 18:35.
23.04.2011 г. (тренировъчен ден 4, седмица 14)
Тренировка - гърди, трицепс
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 8x70, 8х70 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от полулег - 3x120, 2х120 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 5х145, 4х143, 4x140 кг.
2. Повдигане на щанга от полулег - 4х120, 4х120 кг.
3. Кофички с доп. тежест - 7х15 кг.
4. “Френско” разгъване от лег - 3х83, 4х78 кг.
5. Трицепсово привеждане на скрипец - 7х50, 7x50 кг.
Прилична тренировка. Малко се изхвърлих - много се уморих след първото упражнение и после наклонената лежанка и френското ми дойдоха доста тежки, но като цяло беше добре.
Добавки:
1. Сутринта след закуска - 1 капсула Yohimbine.
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood и 1 капсула Yohimbine.
Обобщение за деня:
Още е рано за обобщения, но като цяло мързелив ден. :)
24.04.2011 г. (тренировъчен ден 5, седмица 14)
Тренировка - гръб, трапец
Загрявка:
Придърпване на долен скрипец с права дръжка - 9х55, 9х55 кг.
Адаптация:
Придърпване на долен скрипец с права дръжка - 3х90, 2х90 кг.
Работни серии:
1. Придърпване на долен скрипец с права дръжка - 8х117,5, 7х120, 6х125 кг.
2. Гребане с щанга - 8х120, 6х130 кг.
3. Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 6х108, 5х108 кг.
4. Мъртва тяга - 5x165 (загрявка без фитили), 6х190, 5х200 кг.
5. Повдигане на щанга от стоеж (за трапец) - 8х200, 6х210 кг.
Днес заради така наречения празник залата, в която тренирам обикновено, не работи, затова тренирах във Флайс в Дружба.
Там се видях с хора, които не бях виждал от години. :) Един от тези хора ми заяви право в очите, че не може да съм натрупал толкова маса, без да съм взимал нещо повече от добавки. Не го формулира точно така, но смисълът беше ясен. Почувствах се доста неприятно - да поставят под съмнение усилията ми е гадно, а каквото и да кажа, няма да променя мнението му. Е, какво да се прави - явно наистина съм наедрял и съм преструктурирал тялото си, макар и доста мазен. Би трябвало да го приема за комплимент това подхвърляне, но някак не мога. Здраве да е.
Но да се върна на тренировката. Шантавите дискове с най-голямо тегло 20 кг ми изиграха лоша шега днес. Първо за 170 се наложи да слагам по 4 20-ки и 1 5-ца от всяка , като естествено забравих едната петица. Да се прави тяга с щанга с разлика 5 кг от двете страни не е голяма мъка - направих петица. :) После пък не знам какво и как смятах, но вместо да сложа 210, съм ги докарал до 190. Направих чиста, лесна шестица - можех поне още две повторения да направя, но се зарадвах, че съм толкова як и реших да съхраня сили за една серия на 220. :) Добавих 10 кг и с мисълта, че на лоста има 220, направих петица. Имах сили и за шесто повторение но се стреснах от себе си и не го направих. После реших да посмятам пак дискове... Е, 190 и 200 беше резултатът. :) Заплес.
Добавки:
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood.
4. Следобед 1 капсула Yohimbine.
Обобщение за деня:
Ден като ден. Най-хубавото е, че “софиянци” са си по родните места и улиците цял ден бяха като в приказка. :) Никакъв трафик, никакви задръствания! Де да беше всеки ден така.
25.04.2011 г. (тренировъчен ден 1, седмица 15)
Тренировка - рамо, прасец
Загрявка:
Раменни преси с прав лост пред гърди - 8х50, 8х50 кг.
Адаптация:
Раменни преси с прав лост пред гърди - 3х70, 2х70 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с прав лост пред гърди - 3х85, 3х80, 6x75 кг.
3. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от стоеж - 7х27, 7x27 кг.
4. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от седеж с прилепени към коленете гърди - 7х34, 7x34 кг.
5. Повдигане на пръсти на машина за тяга - 16х150 (загрявка), 9х180, 8x180, 8х180 кг.
Калпава тренировка. Още в началото усещах, че раменете не са възтановени от тренировката за гърди в събота. Отначало сложих 90 на лоста за раменните преси, но усетих, че дори да го вдигна, няма да е работна серия, затова свалих на 85, където също се изложих. Абе нямаше сила днес.
Добавки:
4. Привечер ще взема още 1 капсула Yohimbine.
Обобщение за деня:
Заради предстояща командировка тази седмица (този път за щастие в България) пак се налага да си размествам програмата, а това вече започва да се отразява доста тъпо на възстановяването ми. Е, няма как, ще го преживея.
26.04.2011 г. (тренировъчен ден 2, седмица 15)
Тренировка - крака
Загрявка:
Лег-преса - 8x202, 8х202 кг.
Адаптация:
Лег-преса - 3x322, 3х322 кг.
Работни серии:
1. Лег-преса - 7х434, 5х449, 4x449 кг.
2. Напади с дъмбели - 7х62, 6х62 кг.
3. Мъртва тяга с прави крака - 6х140, 6х140, 4х140 кг.
След клековете от миналата седмица пет дни ме боля зверски гърбът и затова реших да не си правя повече такива експерименти. За сметка на това днес “оправих” и кръста. Май ще си ревизирам отново цялата програма и ще засиля към кофата всичко, от което ме боли кръст - тяга с прави крака и класическа тяга най-вече, но също и напади, подигане на рамене за трапец и още едно-две упражнения. Ще ставам плажен билдър, то се е видяло. :(
Добавки:
1. Привечер ще взема още 1 капсула Yohimbine.
Обобщение за деня:
Утре пътувам в провинцията и няма да мога да тренирам до петък, затова пак се наложи да “намествам” тренировки. Е, здраве да е. :)
казано от Boby_ на 26.04.11, 14:58:
Утре пътувам в провинцията и няма да мога да тренирам до петък, затова пак се наложи да “намествам” тренировки. Е, здраве да е. :)
Оправдания, за да измъкнеш някой друг ден почивка :D Аз тръгна ли на път (дори и на почивка) комплект дъмбели са задължителна част от багажа ми.
казано от Valdis на 26.04.11, 15:23:
казано от Boby_ на 26.04.11, 14:58:
Оправдания, за да измъкнеш някой друг ден почивка :D Аз тръгна ли на път (дори и на почивка) комплект дъмбели са задължителна част от багажа ми.
А, не измъквам нищо. :) Само размествам тренировките. Сега например понеделник и вторник трябваше да почивам, вместо това изтеглих програмата с два дни по-рано.
Шегувам се! Знам какво е да вмъкваш тренировки в натоварен график, но има ли желание винаги се намира начин.
27.04.11
03:09
На клипчето с клека 3тото ти повторение беше перфектно,няколко сантиметра високо и щангата също прекалено високо на врата си я сложил,но други забележки няма.Болка в гърба каква беше?Ако е тъпа болка и схващане търпи,къде проблема?Ако е остра и режеща - не.Сега ако те накарам да тренираш корем заедно с тоя клек ставаш терминатор . : ) Колко си висок?
27.04.11
03:10
Трябва да установиш от какво те боли този кръст,иначе няма да можеш да го натоварваш не само с щанги,ами изобщо.
казано от DeadManWalking на 27.04.11, 03:10:
Трябва да установиш от какво те боли този кръст,иначе няма да можеш да го натоварваш не само с щанги,ами изобщо.
Отдавна съм установил - през 2009 диагнозата беше “Умерено изразена остеохондроза на Л5-Ес1”. Връщане назад няма, трябва да се пазя и да укрепвам умерено мускулите. По тренировките ми личи колко се “пазя”.
По-големият проблем обаче са симптомите на втори (т. е. ПОНЕ още един) износен хрущялен диск в района между плешките. Отдавна събирам смелост да отида на лекар - не ме е страх от прегледа, от изследването на ЯМР или от цената, а от вероятния резултат... :(
Мога ли да те попитам има ли накратко обяснено на български за Max-OT, защото мисля да я пробвам. :)
казано от bacarkata на 28.04.11, 15:38:
Мога ли да те попитам има ли накратко обяснено на български за Max-OT, защото мисля да я пробвам. :)
Разбира се. Ето:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/47897
29.04.2011 г. (тренировъчен ден 3, седмица 15)
Тренировка - бицепс, предмишница, преса
Загрявка:
Бицепсово сгъване с дъмбели стоеж - 7х20, 7x20 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с дъмбели стоеж - 3х30, 2х30 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с дъмбели стоеж - 6х40, 6x40 кг.
2. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 4х80, 6x75 кг.
3. Скотово сгъване с крив лост - 5х60,5, 4х60,5 кг.
4. Сгъване на китки с щанга (за предмишница) - 7х55, 6х55, 7х55 кг.
5. Сгъване на колене към тялото с доп. тежест - 13х12,5, 16х12,5 кг.
6. “Молитва” на скрипец - 10х60, 10х60 кг.
Отвратителна тренировка. Чувствах се слаб, всичко ми беше тежко - калпава работа.
Добавки:
1. Сутринта на гладно - 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean.
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood..
Обобщение за деня:
Нищо особено - сравнително спокоен петък.
30.04.2011 г. (тренировъчен ден 4, седмица 15)
Тренировка - гърди, трицепс
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 8x70, 8х70 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от полулег - 3x120, 2х120 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 6х140, 4х145, 5x140 кг.
2. Повдигане на щанга от полулег - 5х120, 5х120, 4х120 кг.
3. Кофички с доп. тежест - 7х15 кг.
4. “Френско” разгъване от лег - 5х78, 5х78 кг.
5. Трицепсово привеждане на скрипец - 7х50, 6x55 кг.
Добра тренировка стана. Шестица на 140 с относителна лекота, при това - без помощ на последното повторение. После се доизцедих на наклонения лег, затова и трицепсът в тази комбинация с гърдите не дава възможност за максимални постижения, но и това е добре.
Добавки:
4. Привечер - 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean.
Обобщение за деня:
Съботен ден с нормалните ангажименти. Нищо за отбелязване.
01.05.2011 г. (тренировъчен ден 5, седмица 15)
Тренировка - гръб, трапец
Загрявка:
Придърпване на долен скрипец с права дръжка - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Придърпване на долен скрипец с права дръжка - 3х100, 2х100 кг.
Работни серии:
1. Придърпване на долен скрипец с права дръжка - 6х120, 5х120, 5х120 кг.
2. Гребане с щанга - 8х120, 7х130 кг.
3. Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 5х100, 5х100 кг.
4. Мъртва тяга - 5x170 (загрявка без фитили), 5х210, 4х210 кг.
5. Повдигане на рамене от стоеж (на машина за тяга) - 10х150, 8х180 кг.
Кръстът ме попрещрака малко днес, но нищо съществено. Като цяло прилична тренирвка стана.
Добавки:
1. Сутринта след закуска - 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Lean Green.
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood + 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Lean Green.
Обобщение за деня:
Мързелив ден, който се източи неусетно. :)
01.05.11
18:52
Ибаси звяра, 5х210 тяга @.@!
02.05.2011 г. (тренировъчен ден 1, седмица 16)
Тренировка - рамо, прасец
Загрявка:
Раменни преси с прав лост пред гърди - 8х45, 8х45 кг.
Адаптация:
Раменни преси с прав лост пред гърди - 3х70, 2х70 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с прав лост пред гърди - 6х80, 4х85, 4x80 кг.
3. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от стоеж - 7х27, 7x27 кг.
4. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от седеж с прилепени към коленете гърди - 7х34, 6x34 кг.
5. Повдигане на пръсти на калф-машина - 8х100, 9х110, 8x110, 8х110 кг.
Този път по-добре от миналата седмица. Иначе нищо кой знае какво като цяло.
Добавки:
4. Привечер - още po 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean.
Обобщение за деня:
И пак се налага да изтеглям тренировка заради пътуване, но този път не командировка, а разходка за собствена сметка. :)
02.05.11
23:00
А,като имаш травма прави преден клек,виж дали ще се схващаш от него,при мен помага.
казано от DeadManWalking на 02.05.11, 23:00:
А,като имаш травма прави преден клек,виж дали ще се схващаш от него,при мен помага.
Правих няколко месеца. Мнооого ме мъчи техниката. Не мога да обърна ръцете за щангисткия хват, а кръстосаният е отврат. Беше ми страшно неприятна всяка тренировка за крака и накрая го зарязах и минах на лег-преса. Това е накратко историята на моята деградация. :)
03.05.2011 г. (тренировъчен ден 2, седмица 16)
Тренировка - крака
Загрявка:
Клек с щанга - 8x60, 8х60 кг.
Адаптация:
Клек с щанга - 3x110, 2х110 кг.
Работни серии:
1. Клек с щанга - 5х150, 4х150, 4x150 кг.
2. Лег-преса - 7х240, 7х245 кг.
3. Бедрено сгъване на машина - 10х82,5, 8х90, 10х90 кг.
Днес бях страшно зает и не успях да отида през деня на зала. Заради това се наложи да тренирам в Студ. град, вместо при Филип. Реших вместо на скапаната лег-преса, да се пробвам на преден клек. Да, ама в момента, в който започнах да загрявам, почти изпуснах щангата. Реших да си клякам нормално, което беше кардинална грешка. Кръстът ме опъваше още по време на загрявката, а след първата серия ме заболя сериозно. Вместо да спра, стиснах зъби и добутах някак тренировката до края. Когато се добрах до съблекалнята, седнах на едно от столчетата и поне пет минути не можах да се изправя.
Доколкото има нещо положително в днешната тренировка, то е, че гърбът не ме заболя изобщо. :)
Добавки:
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood
4. Преди вечеря - по 1 капсула Yohimbine и Green Lean.
Обобщение за деня:
Не се наспах като хората, денят беше напрегнат, а тренировката беше кофти. Какво повече може да иска човек от живота? :)