Програма за повече мускули и плътност

19.04.11
17:32

Здравейте сега започвам по тази програмка .
първи ден – Интервална тренировка(сутрин) ,Тежести (вечер)
втори ден - Почивка
трети ден - Интервална тренировка(сутрин),Тежести (вечер)
четвърти ден - Почивка
пети ден - Интервална тренировка(сутрин),Тежести (вечер)
шести ден - Почивка
седми ден - Интервална тренировка(сутрин),Тежести (вечер)

Повдигане на щанга от лег - 3серии по 10 повторения
Флайс от полулег - 3серии по 12 повторения
Набирания – 3 серии по 10 повторения
Гребане с Дъмбел - 3 серии 12 повторения
Мъртва тяга – 3 серии 10 повторения
Клек с щанга пред гърди – 3 серии 10 повторения
бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
Раменна Преса - 3 серии по 10 повторения
Френско разгъване на щанга - 3 серии по 10 повторения
Бицепсово сгъване с щанга - 3 серии 10 повторения

Като клековете и мъртвата тяга са ми упражнения които не съм правил досега и още усъвършенствам техниката.Е как мислите как е програмата очаквам критики и всичко което може, за да я оправиме

19.04.11
17:50

Ядене трябва,ядене !

19.04.11
17:52

По-скоро ще се стопиш, отколкото да направиш мускули :D

целта ми е да орелефя за яденето съм си наясно. Просто искам да разбера дали е добре за релеф като продължавам да си тренирам тежко

DM

19.04.11
17:57

А как намирате програма с 2пъти седмично кардио и то в отделни дни от тежестите?

19.04.11
18:07

казано от Здравко Чанев на 19.04.11, 17:56:

целта ми е да орелефя за яденето съм си наясно. Просто искам да разбера дали е добре за релеф като продължавам да си тренирам тежко

Последно наясно ли си какво точно искаш ? Релеф ли,плътност ли,повече мускули ли ? Релеф на какво ? Имаш ли мускул или само жилки върху костите ?

да имам мускул?кви са тея олигофренски въпроси... ;ь ко съм искал искам плътност което е равно на релеф и оттам да изчистя следователно бе приятел ;ь
.... жилки вика ьаххьа ;ь

19.04.11
21:54

Ами да, може да си вдигаш тежко и в период на релеф, както знаеш това не е от значение, а количеството въглехидрати и калории :)

мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1