претренирам ли?

UC

14.05.05
13:15

в 1 ден имам тренировка-бицепс,трицепс,предмишница - бицепс ( методиката 21 , концентрично-4 серии по 12-10-10-8 , обикновенно или бицепсово с щанга-2по 10-8 ; трицепс ( с дъмбел зад тил-4 по 15-12-10-8,
полукофички - 4 по 10-10-9-9 и понкога спирам до тука с трицепса или прая 2 серии кик бек или лицежи с тесен хват ; предмишница-3серии с под хват , 3 серии с над хват/с лека тежест шото по тежката ми са изплъзгва от ръцете - ПРЕТРЕНИРАМ ли щото гледам че маи се връща в обикновенното си положение мускула :(

14.05.05
16:03

в тоя ред дето си ги написал ли ги правиш?21 колко серии?
това че се връща в обикновено положение не значи че не расте,той не може да си остане както си е ‘напомпан’

14.05.05
21:54

Претренирането не идва само от тренировката, а и от недостатъчно храна и почивка.

Иначе според мен я разкарай тази предмишница, не е ефективно да се тренира. ПРави повече на лостове упражнения и тя се тренира достатъчно.

15.05.05
00:05

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]ПРЕТРЕНИРАМ ли щото гледам че маи се връща в обикновенното си положение мускула :(

А ти да не искаш да си седи постоянно напомпан? Увеличаването на мускулите по време на тренировката, вследствие на напомпването им с кръв не значи, че са порастнали.

16.05.05
22:52

не се притеснявай че ще претренираш с тази програма! :) на мен ми се вижда доста лека и при едно прилично възстановяване няма начин да претренираш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1