Какво мислите за тази супер комбинация за релеф?!

GI

22.04.11
00:32

Комбинацията е следната Tribulus и ZMA има ги на различни фирми аз мисля да си взема на Peak.Въпросът ми е следния,някой опитвал ли е тази комбинация преди,доволен ли е и може да се добави още нещо за по-силен ефект?

22.04.11
08:16

ако можеш да ми обясниш как тази комбинация пряко ще ти помогне да постигнеш някакъв релеф ... ;)
виж, ако си говорим за тестостерон, нещата стават други

НВД или РБД(с калориен дефицит), взимаш си 1 протеинче, едни аминота и  някакъв фет бърнър(не е задължително), кардио и качествени тренировки, и всичко ще е ок ...

HE

22.04.11
10:21

казано от FRANKO1 на 22.04.11, 08:16:

ако можеш да ми обясниш как тази комбинация пряко ще ти помогне да постигнеш някакъв релеф ... ;)

Не си разбрал - търси релеф на едно определено място :D

22.04.11
21:00

казано от head_hunter на 22.04.11, 10:21:

то ако там няма вени, работата е “режи и хвърляй” :D

HE

22.04.11
21:58

казано от FRANKO1 на 22.04.11, 21:00:

казано от head_hunter на 22.04.11, 10:21:

то ако там няма вени, работата е “режи и хвърляй” :D

Може за автора да има сантиментална стойност :D :D :D

GI

22.04.11
22:02

Хората разправят,че тази комбинация дава много сила и издържливост тренираш много повече без толкова да се изморяваш и,че така чистиш мазнините.Това имам предвид.

HE

23.04.11
00:22

казано от Georgi Ivanov на 22.04.11, 22:02:

Хората разправят,че тази комбинация дава много сила и издържливост тренираш много повече без толкова да се изморяваш и,че така чистиш мазнините.Това имам предвид.

И ние ли трябва да повярваме на това или само ти си вярваш на тея басни?
Те хората разправят също, че Азис бил мъж :D
Защо не хванеш да почетеш по въпроса, а се излагаш като задаваш смехотворни въпросчета?
Всичкте ти твърдения са грандиозна глупост!

23.04.11
18:28

Първо напиши някакви данни за себе си : възраст, тегло, височина, стаж  в залата.
Също така може да започнеш като прочетеш описанието на двете добавки, които искаш да вземеш в някой сайт за добавки. Ще ти стане ясно за какво точно служат.

А това “изморяваш се толкова, че топиш мазнини” ... ще си го запиша на 100% :D

GI

23.04.11
21:00

На 48 години съм имам 4 години стаж тежа 106кг виаок съм 187см

23.04.11
21:59

казано от Georgi Ivanov на 23.04.11, 21:00:

За теб трибулус е перфектно,взимал ли си до сега?Ако не внимавай с последната доза,да не е по късно от 3 след обед,периода на полуразпад му е 8 часа и понякога,особено с напредване на годинките има неприятен страничен ефект:кардия до посред нощите

Бих ти препоръчал също така да обърнеш внимание на друга марка за трибулус,като Нау

Какви други суплементи приемаш?Ако приемаш въобще

HE

23.04.11
22:21

казано от Dean Petrov на 23.04.11, 21:59:

казано от Georgi Ivanov на 23.04.11, 21:00:

За теб трибулус е перфектно,взимал ли си до сега?Ако не внимавай с последната доза,да не е по късно от 3 след обед,периода на полуразпад му е 8 часа и понякога,особено с напредване на годинките има неприятен страничен ефект:кардия до посред нощите

Бих ти препоръчал също така да обърнеш внимание на друга марка за трибулус,като Нау

Какви други суплементи приемаш?Ако приемаш въобще

ZMA-то води до същите ефекти, а и при трибулуса зависи от дозировката :D Този на NOW от 500 мг. ще му е по-добре като за първо ползване /малко да свикне с ефектите или да намери точната доза/. Иначе подкрепям избор на фирма като NOW специално за трибулуса.

п.п. Останах с впечатление, че иска да чисти мазнини, а не да вози жената на самолета :D Въпреки, че ако ще ползва ZMA, трибулус и още нещо - може да се получи и сваляне на мазнини, защото много нощно кардио го чака, а и жената ще е доволна ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.04.11 22:24.

23.04.11
23:20

Хънтър

Трябва да ти кажа че на мен трибулуса ми действа много добре на свалянето,особено в съчетание със йохамбе.
Иначе си 100% прав за дозировката,да не осакатим човека с някой инфаркт,на 40 и кусур е доста рискова възраст,аз заради това и му препоръчах само едното.

а със жената си е бонус,то от това по добро кардио здраве :)

Особено ако е чужда!Аз така 2009та бех “орелефил” от 82 кила и фибри по задника,от подобно “кардио”
Сори за офтопика апропо

GI

23.04.11
23:30

Значи в момента съм в Германия по работа и тук има само tribulus i zma на peak добрили са?Не са много  скапи човека ми каза че tributo се пиело по 3 преди тренировка и zma 3 преди лягане правилно ли е?

HE

23.04.11
23:31

казано от Dean Petrov на 23.04.11, 23:20:

Хънтър

Трябва да ти кажа че на мен трибулуса ми действа много добре на свалянето,особено в съчетание със йохамбе.

За йохимбето - това си му е действието /допълнително се получава едно много натоварено летище (giggle)/, но в съчетание с трибулуса получаваш и една много щастлива жена :D

п.п.

казано от Georgi Ivanov на 23.04.11, 23:30:

Значи в момента съм в Германия по работа и тук има само tribulus i zma на peak добрили са?Не са много  скапи човека ми каза че tributo се пиело по 3 преди тренировка и zma 3 преди лягане правилно ли е?

Пие се според препоръките на производителя /отбелязаното на етикета/. Много често в магазините или сайтовете дават препоръки за неща, които не са ползвали или не са наясно с действието им. Колегата отбеляза важния момент при приема. В случая е важно и с каква продължителност е приема, а не дали е преди или след тренировка.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.04.11 23:34.

23.04.11
23:46

казано от Georgi Ivanov на 23.04.11, 23:30:

Жоре, аз този продукт на Пийк съм го виждал,интересувал съм се и така не разбрах какво е % на сапонините,което е съмнително,поне за мен
Трибулуса най добре да го разделиш в 2-3иема,както споменах периода на полуразпад му е 8 часа,и целта ни е да се захранваме със него 24/7 а не с една пикова доза.

Преди тренировка.....трибулуса се приема с храната,така че според мен най малко 2 часа преди тренировка,с храната

СОбствено,съм го приемал винаги сутрин след закуска,със сутрешните суплементи като витамини и масла,и с храненето след тренировка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1