Мнение и помощ за програма

15.04.11
12:52

Здравейте от около 2 месеца и половина тренирам кръгови тренировки, правя крака гърди гръб  рамо бицепс трицепс в една тренировка с по 3 серии с по 10 повторения, каот с времето увеличих работната тевест разбира се, само базови управненя,та въпроса ми е колко време да тренирам така и дали е време да променя начина на тренировките,дали да появам да ги разделчм вече или така да продълвам,друго за мене преди 2 месеца бях към 65 кг сега може би съм кам 69-70 кг 175 см. висок, почнах да вземам и добавки MRP.горе долу това е за мене тренирам всеки ден без петък и неделя и по някога  и четвъртак но рядко зависи от работата ми .благодаря яредварително за ненията ви

15.04.11
21:43

Да, може да почнеш с друга програма. На колко години си бтв ? Също според мене си почнал прекалено рано с химиите =/ но ти си знаеш . И може да ти доиде нанагорно с тея 5 дни седмично тренировка. Мускулите растат докато почиват :)

18.04.11
01:16

Ами на 28 години съм,175см. висок преди да почна да тренирам бях 65 кг сега може би съм към 68-69,имам нужда от малко насоки колко време да продължавам кръговите тренировки и с каква дръга програма бих могъл да сменя кръговата разбрах че малко ми е рано все още за добавките за това и реших да ги спра на този етап,малко повече инфо за мене имам нормално телосложение,не съм слаб като вейка не съм и дебелак, подкожните ми мазнини са минимални имам и много бърз метеболизъм,

мерси предварително за съветите

Мнението беше редактирано от Aleksandar Zarkov на 19.04.11 00:46.

20.04.11
00:57

Някакъв съвет с каква програма да продължа или да си тикам на кръговите за сега и колко време.И каква да бъде новата програма ако може да ми препоръчате  някаква примерна по която да прължа да тренирам благодарч предварително

22.04.11
16:31

Здр.На кратко да разкажа за себеси.Тренирам от 3г на приливи и отливи последно тренирах осилено 9м и постигнах добри резултати за себеси висок сам 180см тежа 85кг.живея и работя в англиа работата ми е силно физическа вдигам тежко и качвам на ден по 100 етажа без да преовеличавам и като се прибера нямам сили да стана от леглото ако някои знае някаква програма която да мога да правя и някои хубави добавки (моля напишете и марката) с които мога да сачетая това. Ще сам му много благодарен

23.04.11
00:16

казано от sunar hasan на 22.04.11, 16:31:

Здр.На кратко да разкажа за себеси.Тренирам от 3г на приливи и отливи последно тренирах осилено 9м и постигнах добри резултати за себеси висок сам 180см тежа 85кг.живея и работя в англиа работата ми е силно физическа вдигам тежко и качвам на ден по 100 етажа без да преовеличавам и като се прибера нямам сили да стана от леглото ако някои знае някаква програма която да мога да правя и някои хубави добавки (моля напишете и марката) с които мога да сачетая това. Ще сам му много благодарен

абе братчед ти що що не си отвориш нова тема :))

23.04.11
10:58

ОК. Братчет дадено :) нов сам в сайта за това не бях сигорен каде да пиша но ще те послушам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1