15.04.11
12:52
Здравейте от около 2 месеца и половина тренирам кръгови тренировки, правя крака гърди гръб рамо бицепс трицепс в една тренировка с по 3 серии с по 10 повторения, каот с времето увеличих работната тевест разбира се, само базови управненя,та въпроса ми е колко време да тренирам така и дали е време да променя начина на тренировките,дали да появам да ги разделчм вече или така да продълвам,друго за мене преди 2 месеца бях към 65 кг сега може би съм кам 69-70 кг 175 см. висок, почнах да вземам и добавки MRP.горе долу това е за мене тренирам всеки ден без петък и неделя и по някога и четвъртак но рядко зависи от работата ми .благодаря яредварително за ненията ви
Да, може да почнеш с друга програма. На колко години си бтв ? Също според мене си почнал прекалено рано с химиите =/ но ти си знаеш . И може да ти доиде нанагорно с тея 5 дни седмично тренировка. Мускулите растат докато почиват :)
18.04.11
01:16
Ами на 28 години съм,175см. висок преди да почна да тренирам бях 65 кг сега може би съм към 68-69,имам нужда от малко насоки колко време да продължавам кръговите тренировки и с каква дръга програма бих могъл да сменя кръговата разбрах че малко ми е рано все още за добавките за това и реших да ги спра на този етап,малко повече инфо за мене имам нормално телосложение,не съм слаб като вейка не съм и дебелак, подкожните ми мазнини са минимални имам и много бърз метеболизъм,
мерси предварително за съветите
Мнението беше редактирано от Aleksandar Zarkov на 19.04.11 00:46.
20.04.11
00:57
Някакъв съвет с каква програма да продължа или да си тикам на кръговите за сега и колко време.И каква да бъде новата програма ако може да ми препоръчате някаква примерна по която да прължа да тренирам благодарч предварително
Здр.На кратко да разкажа за себеси.Тренирам от 3г на приливи и отливи последно тренирах осилено 9м и постигнах добри резултати за себеси висок сам 180см тежа 85кг.живея и работя в англиа работата ми е силно физическа вдигам тежко и качвам на ден по 100 етажа без да преовеличавам и като се прибера нямам сили да стана от леглото ако някои знае някаква програма която да мога да правя и някои хубави добавки (моля напишете и марката) с които мога да сачетая това. Ще сам му много благодарен
23.04.11
00:16
казано от sunar hasan на 22.04.11, 16:31:
Здр.На кратко да разкажа за себеси.Тренирам от 3г на приливи и отливи последно тренирах осилено 9м и постигнах добри резултати за себеси висок сам 180см тежа 85кг.живея и работя в англиа работата ми е силно физическа вдигам тежко и качвам на ден по 100 етажа без да преовеличавам и като се прибера нямам сили да стана от леглото ако някои знае някаква програма която да мога да правя и някои хубави добавки (моля напишете и марката) с които мога да сачетая това. Ще сам му много благодарен
абе братчед ти що що не си отвориш нова тема :))