Аз пък се чудех защо винаги си поствала толкова постни(облечени) снимки... След тази фотосесия 60% от колегите са си подсушавали лигите от клавиатурата с кърпа. Тази рязка разкрепостеност дължи ли се на нещо определено?
Иначе както казаха, показваш завидни форми и много готина татуировка.
Благодаря на всички чак ме засрамихте (blush) Има още много работа най-вече от към слабеене,но всичко с времето си.
За една година имам наистина голяма промяна. Преди нямах грам мускули по гърбът ми,а сега им се радвам като малко дете,макар че има доста сланина. Гърбът ми се развива добре поне според мен.
Бедра,прасец дупе трябва още доста мръвка да изядат,за да станат така както на мен ми се иска. В момента положението там е плашещо,но аз не се отчайвам. Да речем след година ще изглеждам още по-добре. Дай Боже!
За вчера храната беше същата като всеки ден. Карах колело 2часа и 20мин. Накрая паднах пак по стандартният начин гумите ми влязоха в трамвайните релси и от там се излплющях на асфалта. Разбих си лявата китка и в момента е леко надута и ме боли доста. Ще мине тези дни предполагам. Мажа я с лидокаин,че да не мисля за тази гадна болка.
Вечерта правих комплекс от
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Тръстъри х20кг
Преден клек х30кг
Добро утро х 30кг
Днес движение много от сутринта храната долу горе бива,но като количество ми е малко. Нищо утре ще наваксвам. Тъкмо оставих тестото за козунака да втаса. Дано се получи нещо. Ако има някакъв вид ще направя снимка. :)
Закуска - овесена питка с доза протеин
Втора закуска - протеиново-плодово смути от : соево мляко 200мл,1/2 банан,80гр манго,2 ягоди,сок от грейпфрут 100мл,доза казеин
черен шоколад 20гр
Вечеря - пилешко 200гр,зеленчуци,зехтин,подправки
Преди лягане - 5 белтъка,семки
Вода 4л,зелен чай
Христос Воскресе!
Манджата за днес :
Закуска - козунак 200гр, протеиново-плодово смути от : соево мляко 200мл,банан 20гр,80гр манго,сок от грейпфрут 100мл,доза казеин
Обяд - гръцки гирос с пилешко,чушки,лук и подправки домашно приготвен с дюнер питка
Следобед - козунак 100гр
И май това ще е за днес много ми е тежко на корема приядох с този козунак.
Да се похваля много хубав стана правих го по тази рецепта ,но половин доза.
Използвах бяло брашно 500гр,4 яйца,стевия,мляко,лимонена кора,масло,мая,стафиди. За плънката използвах черен шоколад 40гр,2 дози протеин шоколад,орехи 50гр,мляко. Протеинов общо взето :) Отгоре поръсих с бадеми
И снимка
Трябваше да бъде на плитка,но не се получи тъй като си бях намазнила ръцете ужасно много и после като го прехвърлих в тавичката всичко стана на едно :D
Edit
Планк - 3х1мин с диск 10кг
Табата клек разбих се лошо ми е цялата съм вир вода. Първите 3 рунда по 23 клека останалите по 17-18… Не мога да дишам.
Мнението беше редактирано от Hiya на 24.04.11 23:26.
24.04.11
23:48
Браво изглежда супер апетитно (happy) аз почти успях да се опазя от козунаците днес :D
Браво за напредъка от мен! Супер снимки мммм :) Много женствени форми, а в същото време стегнати и оформени.
Как е китката? Боли ли още? Ако е подута, защо не отидеш да я проверят на лекар и да ти изпишат адекватни мазила.
Бързо възстановяване!
25.04.11
11:00
Пробвай за китката с Диклак 5% на стероидна основа е и помага много!
Нямам никакъв апетит днес не ми се яде “мисо”,а само плодчета и зеленчуци. Е хапнах си малко мръвка колкото да не е без нищо.
Цикълът ми дойде и съм 50/50 ту ми се плаче, ту съм весела. Луда работа. Да си жена не е лесно ама изобщо....
Днес почивен ден всичко е затворено. :(
Сутринта на гладно се разправях с градината един час. Пак скубане,обръщане на почвата,чистене от корени. Уморително,но се справих. Още малко остана.
Следобеда излизах с колелото около час карах и после се разхождах още един.
Храната:
Закуска 10ч - смути от манго(100гр),банан(40гр),ягоди(60гр),доза протеин,кварк 100гр,соево мляко 100мл,ванилия
Обяд - хумус 150гр с 2 домата
Вечеря - пилешко 100гр с подправки,гуакамоле 100гр
Вода 4л
Аааау сега като я написах ми изглежда супер малко...а се чувствам супер надута. Сутрин като го пия това смути и нямам никакъв апетит след това. Странно.
@Ани китката не я усещам въобще тъй като я мажа с лидокаин и с още някакво мазило. Като по отмине ефекта на лидокаина усещам болка,но вече е по-търпима от колкото онзи ден. Не е надута почва да се оправя. Аз така правя като се ударя някъде мажа се с лидокаин и ми минава бързо :)
@Божидар наистина беше вкусен козунака. А ти как успя да се въздържиш да не ядеш? Харесва ми такава силна воля :)
Аз се насвинчих доста :D
Хия, знаеш ли откога се каня да ти драсна две редчета :)
1. Внимавай с тия превозни средства на две колела : )
2. Много хубави снимки, както вече отбелязаха : )
3. Силна си : ) Т’ва ако тръгнеш да качваш на клек и тяга, равна няма да имаш. Само констатирам : )
27.04.11
17:57
Честит Рожден Ден! Искрено желая много здраве, щастие и сбъднати мечти! И с все такива добри слова да говориш за родината :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 27.04.11 18:04.
27.04.11
23:10
Честит рожден ден мила!Пожелавам ти висчко нах-хуабаво, много здраве, щастие, късмет, любов и много сбъднати мечти :* :* :* (hug) (party)
Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 27.04.11 23:11.
27.04.11
23:31
Честит рожден ден , Силве ! Желая ти много здраве ,щастие и сила да постигаш мечтите си :) Весело изкарване :)
Благодаря ви много за милите пожелания :)
Храна и движение 26 април
Тренировка 1
Закуска - смути от манго,банан,ягоди,доза протеин,соево мляко и кварк 200гр
Втора закуска - остатъка от горното
Обяд - пилешко 150гр,домати
Тренировка 2
Следобед - ядки микс 25гр,3 белтъка
Вечеря - риба тон и зелена салата
Вода 4л
Тренировка 1
Комплекс Griff:
Бягане 800м
Бягане 400м назад
Бягане 800м
Бягане 400м назад
Време : 16:35
Беше много горещо макар и сутринта това ме умори много и плюс това бях с раница на гърба. Бутилка вода,кърпа,телефони,ключове.
Тренировка 2
Боди пъмп 1 час
=================================================================
Храна 27 април
Закуска - шоколадова торта с шоколадов мус 300гр със совево мляко 250мл и доза протеин
Обяд - пилешко 150гр,домати
Следобед - ядки микс 25гр,белтъци 3бр
Вечеря - пица моцарела с пилешко 150гр
Вода 4л
28 април
Обяд - пълнозърнести спагети 75гр,сос болонезе с телешка кайма 150гр,зеленчуци подправки
Следобедна закуска - сандвич от 2 пълнозърнести филийки и пилешко 150гр,домат
Вечеря - 3 бъркани яйца с извара,подправки и 2 домата
Тренировка
Преди лягане - доза протеин
Вода 4л,чай
Тренировка
4 рунда от
Тръстер 3х30кг
Бърпита 1х10 и 3х10 на колене
Тяга с прави крака - 15х30кг
Късно тренирах,веднага след това се изкъпах и заспах като къпано бебе :)
Храна :
Обяд - чери-бери(100гр) смути+25гр банан,75гр манго с ванилия,кварк 150гр,соево мляко 150мл
Следобед - семки
Вечеря - пилешко 150гр,2 домата,зехтин,подправки
Вода 4л
След ставане скачах на въже 12 мин с малки почивки. След това преден и страничен план 3х1мин.
Нямам апетит днес,но то е нормално след толкова много погълната храна в последните два дни:D и много ми се плодчета.
Утре ще бъде доста натоварен ден за мен и си приготвям храна за утре,за да няма издънки :)
Лека вечер!
Вчера беше много натоварен ден, Много вървене,работа,танци и още какво ли не :)
На ей това чудо се качих и след това си изповръщах червата :D http://www.youtube.com/watch?v=X-WGgsw4vbg&feature=related
Ето малко и от лудницата http://www.youtube.com/watch?v=eLtbw9W5718&feature=related
Най-хубавото време за посещение на Амстердам “Денят на кралицата”.
Безплатни партита навсякъде само пари за пиене и здрави крака и нерви ти трябват.
Между другото разбих носът на една дама,защото ме оскуба и заля с бира. Пияна работа.
Храната ми никаква я нямаше за цял ден една филийка хляб и 100гр пилешко и вечерта семки и доза протеин. Вода почти 5л.
Мнението беше редактирано от Hiya на 02.05.11 00:43.
казано от Hiya на 02.05.11, 00:20:
На ей това чудо се качих и след това си изповръщах червата :D http://www.youtube.com/watch?v=X-WGgsw4vbg&feature=related
Оооо, колко страшноооо! Едно време много обичах такива...съоръжения, сега само като гледам, червата ми се надигат! :D :D :D
казано от Hiya на 02.05.11, 00:20:
Между другото разбих носът на една дама,защото ме оскуба и заля с бира.
:D :D :D
02.05.11
17:02
Хахахха ей побойничкеее хахаха щото наби момичето бе хахахах :D :D :D
Не пиша в дневника,защото наистина нямам време от 10 сутринта до към 23-00-01ч съм на работа понякога се прибирам и по-рано. Нямам време да ходя на фитнес,но правя по някое упражнение всяка сутрин. Примерно табата или някой друг кросфит комплекс,планк и разни такива на бързо сутрин на гладно. Фитнес картата ми свършва този месец и няма да я подновявам,чак септември месец евентуално. Всеки ден имам м/у 6-8 ХИИТ-а с колелото от по 5км. Храната е стандарта,даже понякога е малко,но и нямам желание за повече.
Закуска - мюсли 50-80гр,ленено семе,соево мляко,ванилия,канела,доза протеин
Обяд - сандвич от пиле/риба с 2-4 филийки пълнозърнест хляб,и евентуално 1-2 слайса топено сирене за сандвичи + зеленчуци
Следобед - ядки,доза протеин
Вечеря - пиле/риба с пресни зеленчуци
Вода много 4-5л,зелен чай 2-3 смесен с микс от различни билки,които са невероятни.
До към 20 ще съм така натоварена,после по-малко.
Целият юни и началото на юли ще съм в БГ. Вече нямам тръпение да се прибера.
Вчера 13 март ходих в залата за една бърза тренировка:
Тяга - 1х1х90кг,1х3х80кг,1х5х75кг,1х5х70кг
Клек - 1х2х90кг,1х2х85кг,1х5х80кг,1х5х75кг
Лег - 1х4х30кг с триста зора,1х5х27.5кг и нямах сила за повече
Преден клек - 1х5х55кг с кръстосани предмишници
Добро утро - 3х5х35кг
Много сила откъде дойде не знам :D
Добра тренировка се получи доволна съм много бързах и малко почивах м/у сериите. Дано в понеделник имам време и да отида пак.
Колело и вървене доста.
Храната:
Закуска 12ч- мюсли 70гр,соево мляко 300мл,1с.л ленено семе,канела,ванилия, доза протеин
Тренировка 14-14.45ч
Следобедна закуска - салата от айсберг 400гр,1 морков,2 домата,сурими 200гр, био майонеза от зехтин 1с.л,м.сол
Вечеря остатъка от предходното ядене
Вода 4л,2 зелени чая с микс от билки
Вчера ми стана много,ама адски много тежко и го отдавам на айсберга,а толкова ми е вкусен...
Днес съм много зле от към храна... боклуци от всякъде,ама да си ги запиша :D
Закуска - мюсли 70гр,соево мляко 300мл,канела,ванилия, доза протеин
Втора закуска - шоколадово мляко и парче ябълков пай
Обяд - пангасиус 200гр,2 домата,подправки,зехтин, печени картофи 200гр
Следобед - фъстъци 50гр,доза протеин
Вечеря - пилешко 150гр,маруля,домати,зехтин,м.сол
[color=blue]Вода 4л, 2 зелени чая с микс от билки[/color=blue]
Иииии преядох лаком г*з :D
В последно време не се наспивам и въобще не ми се отразява добре + и нередовното ядене като някой анорексичка съм на моменти.
Понеделник 16 май
Тренировка
Закуска - мюсли 60гр,доза протеин,соево мляко 300мл,ванилия
Втора закуска - цял ананас,доза протеин
Обяд - пилешко 150гр,3 п.п.филийки,3 домата,зехтин и подправки
Вечеря - пангасиус 200гр,зеленчуци
Вода 4л,зелен чай,нес кафе
Тренировка
Тяга - 7х5х60кг
Римска тяга - 4х15х20кг
Добро утро - 3х10х30кг
Суинг - 3х12х12кг
Обратни хиперекстензии - 4х10
Колело 6х5км
—————————————————————————————————————————————————————————————
Вторник 17 май
Тренировка
Закуска - мюсли 60гр,доза протеин,соево мляко 300мл,ванилия
Обяд - 1 пушена скумрия,шопска салата,3 п.п.ф,зехтин
Следобед - доза протеин
Вечеря - сурими 200гр,домати,краставица,майо
Вода 4л,зелен чай,нес кафе
Тренировка
Лег - 3х12х20кг,3х3х30кг
Обратни набирания 3х10
Планк - 3х1.20сек
Няколко шпагата мъжки,женски и мостове. Общо взето съм станала дърво. Като дете тренирах акробатика.
В близост до работа има една площадка с батут ходя там да скачам рано,рано сутринта 15-20мин с една позната голям смях пада :)
Днес почивка от всичко и всеки :D Храната е почти същата като вчера на обяд пангасиус,вечерта риба тон.
3 дена подред пия нес кафе след закуска и забелязах,че вечер трудно заспивам и съм леко изнервена.Днес и главата ме заболя,отдавам го на кафенцето.
Пия това новото на нес гриин бленд(време за реклама :D) има страхотен вкус,но явно с кофеина сме големи врагове,а така ми харесва вкусът...
Лека нощ!
27.05.11
00:05
Днеска направих твойта рецепта дето ми каза за телешкото сега се маринова и утре ще го хапвам, и ще споделя резултата :)
п.п. а ти как как го приготвяш на тефлон без мазнина или на скара, иначе съм спазил рецептата 1 към 1 нищо не съм пропуснал :)
27.05.11
18:11
Месеото стана прекарасно, маринатата е чудесна, остана ми доста, и утре ще я пробвам с пилешки гърди и червено вино, мисля, че ще стане много добре :)
казано от Bojidar Stefchev на 27.05.11, 18:11:
Месеото стана прекарасно, маринатата е чудесна, остана ми доста, и утре ще я пробвам с пилешки гърди и червено вино, мисля, че ще стане много добре :)
И с пилешки гърди ще стане хубаво и ароматно месце и винцееее ммммм. Само го остави в хладилника да престои поне за една вечер:)
Да ви почерпя с последните ми гозби :)
Първата снимка е кефта тажин любимата ми манджичка,а втората е пилешко със зеленчуци и екзотични подправки пак в тажин.
Рецептата за кюфтенцата :
http://www.youtube.com/watch?v=tPph2AGkrNI
При мен всичко е едно и съща храната е оке с изключение на дните преди цикълът ми тогава съм като прахосмукачка :D:D Хапвам си доволно не се оплаквам. Тренирам всеки ден кросфит комплекси главно сутрин.
Добре се чувствам. От днес официално съм в лятна почивка един месец.
В 5 сутринта ми е полета за България и много се вълнувам,че се прибирам у дома при семейството ми.
Липсва ми всичко и нямам търпение да поема първите глъдки въздух на българска земя :)
Аааа и най-много се надявам да отслабна,че тук нещата не се получават и пак ударих 68 килца :D
Поздрави и ще пиша утре ако не съм много уморена...няма да спя,защото сън не ме хваща :D
Ето я и гозбата с пилешкото филенце,което е под зеленчуците. Не изглежда много добре,но на вкус е божествено :)
Силве, много ти завиждам че се прибираш! Аз ще се размина май с България тази година! Приятно прекарване и мноооого поздрави на Родината :)
Вчера пристигнах благополучно в 9 сутринта и ме посрещна адската жега :D
Не закусих,но за сметка на това обядвах и вечерях стабилно :)
Храна
Обяд - пилешко филе 150гр със салата маруля и домат и ч.л зехтин,филийка Вита 6 зърна
Следобед - чушка с домашна извара 100гр
Вечеря - сандвич от тиквички и сирене домашно,пилешки дробчета по ловджийски на фурна и пилешка пържола 100гр,домат и 2 чаши с домашно отлежало винце :D,което ми се услади и ми завъртя главата :D
H2O 3л и 2 кафенца
И тъй като вчера се насъбраха 36 часа безсъние пих мелатонин,за да ме приспи. Бях доста превъзбудена и усетих,че трудно ще заспя.
Ииии се събудих с кокошките днес :D Станах и се разходих 40минути с кучето в Балкана :)
Мисля от другата седмица да почна да ходя на фитнес,когато мога,ако не ще си правя разходки и упражнения вкъщи.
Гери и ако на мен ми беше толкова скъп билета и аз нямаше да се прибирам всяка година.
Когато можеш ще се прибереш :*
Храна 3 юни
Закуска - домашно к.мляко 200гр,овесени ядки 40гр,канела
Обяд - пилешко 150гр,шопска салата без сирене, 1 филийки “Вита”,зехтин
Следобед - пилешко 150гр,салата от марули и краставици,зехтин,Бира
Вечеря - пилешко бутче салата марули,домати,краставици и зехтин,Чаша червено вино
Вода 4л,безкофеиново
Май прекалявам с алкохолите :D Ще ги намаля до чашка червено винце,но не всеки ден,но да си призная много ме успокоява вечер и веднага ми се приспива. Вчера вървях доста от 11-16ч. Чак мускулна имам на прасците.
Днес ще ходя на конна езда в Ичера до там ще стигна с колело. Много се радвам,че успях да си намеря байк за уикенда :)
Сливен-Ичера 25км в едната посока. Изкачването ще бъде трудно,но спускането лесно :)
Мисля,че се храня много еднообразно и смятам да го променя това някак си,но не знам с как да разнообразявам храната си.
В момента ям само пилешко и толкова съм свикнала с него,че чак не искам да ям друго.
Риба не ми се яде тъй като последният месец изкарах на риба,зеленчуци,плодове и ядки и ми втръсна рибата.
Наистина не знам какво да променя.
Помощ плиийз :)
06.06.11
23:02
Ако намериш някой да ти помогне го прати и при мене, че аз го имам същия проблем и то вече е сериозен!Почнах да подпитвам вече Маргаритика и Мартина к’во ядат хахха дето са вегитарианки смятай...Аз съм на пиле и риба от 2г. са напоследък наблягам на свинското, то като стане време за ядене и почва да ми се повръща се едно и също, хем съм гладен хем не ми се яде нищо, почнах да се глезя с некви пържени неща малко да разнообразя, че всичко на тая скара само.Адскииии вкусното ядене и супер лесно пилешки гърди нарязани на жулиени, в супер малко мазнина ги запържаваш на тефлон, за около 3мин. вече са готови за ядене, но в много горещ тиган за да не залепант, после слагаш течна готварска сметана, ги заливаш и още 2мин пържиш до като сметаната стане по гъстичка като сос и след това поръсваш с вегета уникално ястие, сервира се върху канапе от ориз или канапе от спанак също е добра идея, канапето от ориз може да има и царевица. грах и настърган кашкавал :) И чакам и рецепти от теб хаха :)