Програма/диета

24.04.11
02:59

Добър ден! На 20 години съм,от Соф.Разгледах сайт-а обстойно,но не съм сигурен за програма/диета и не искам да си изготвям сам такива,защото най-вероятно ще са грешни и нездравословни. Затова търся професионалист/платено естествено/ да ми изготви програма и диета .Пушач съм,но имам желанието да ги откажа. Целта ми не е моментален ефект,искам да се занимавам сериозно и ефектите да са продължителни, с богата и дългосрочна диета. Искам ослабване/паласки,мазнини под пъпа,крака/ както и развиване на цялото тяло.
За спорт-занимавал съм се с плуване 2 години/13-14/ на фитнес съм бил около 3 месеца на 16 иначе играя баскетбол/футбол/тенис от време на време,нищо сериозно.Мога да ходя на фитнес всеки ден, нямам алергий към храни или непоносимости.Търся нещо балансирано,което мога да спазвам дълго време,фитнес 3-4 пъти седмично.За кардио извън фитнеса имам място за тичане,най-удобно ще ми бъде да е вечерно време. Моля само професионалисти с опит да се свържат с мен /скайп,gsm/
185-6 , 82 кг. , снимки в профила ми, мерси.

MF

24.04.11
07:38

С информацията, коята даваш, наполовина си си изготвил тренировъчен режим! Не разбирам защо ти е личен диетолог или треньор, стегни се, хвани се да четеш сериозно като всички нас и си изготви диета и тренировки.  Ако имаш въпроси, разбира се, тук всички имат какво да посъветват, затова е сайта, а не за обяви.

24.04.11
07:58

Не ти трябва личен диетолог или треньор,разгледай дневниците и ще можеш сам да си направиш хранителен режим и програма...

24.04.11
13:10

Някой от админите в някоя от темите ,които четох беше написал,че може да се намери специалист във форума,това ми беше идеята.Ще изчакам още малко надявам се да има отговор :D

Мнението беше редактирано от MoJoJo на 24.04.11 13:10.

MF

24.04.11
17:28

Егати мързела.

26.04.11
17:05

Проб. решен 10х

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1