23.04.11
22:32
казано от Madboy на 23.04.11, 20:42:
Ееее доживях момиче да ми плати кафето (party)
Съгласен с Hiya, взимай я у вас и да ти сготви нещо за след тренировка :D
“Мамо , Мамо, Имам си много готино гадже, пере чисти готви...”
“Ами добре Маме, води я всеки петък й Вторник, ще й плащаме по 20лв” :D :D :D
Хм, с готвенето и чистенето сам ще се справя, на мен ми е важно други неща да прави добре :D
Хед, ще кажеш ли какви витамини пиеше, помня че бяха от аптеката, ама името ми бяга.
23.04.11
23:36
казано от Андриан К на 23.04.11, 23:31:
Хед, ще кажеш ли какви витамини пиеше, помня че бяха от аптеката, ама името ми бяга.
Допъл херц депо от A до Z :)
Сега пия на NOW Special One и сравнявайки етикетите се получава, че разликата е незначителна.
Разликата в цената обаче е значителна :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.04.11 23:37.
казано от head_hunter на 23.04.11, 22:32:
казано от Madboy на 23.04.11, 20:42:
Ееее доживях момиче да ми плати кафето (party)
Съгласен с Hiya, взимай я у вас и да ти сготви нещо за след тренировка :D
ахахахаха :D :D Ми ще я питам дали може да я взема :D
казано от Hiya на 24.04.11, 00:00:
Христос воскресе!
воистина воскресе
пп: Абе само на мен ли ми е някак не естествено да ги казвам тия две изречения? Не, че ме дразнят, ама ми е супер странно когато се налага да отговарям на някои на живо.
пп2: Имах колега дето като му кажат “Христос воскресе!”, отговаряше - Вече ме уведомиха...
пп3: “Омаахте” ли по един козунак?
@Madboy, добро клипче!
24.04.11
09:03
Христос Воскресе!:)
Бъдете здрави!
Не ми е странно да ги казвам изреченията и не съм забелязвала на някой да му бъде, или пък да отговаря нещо различно.
ПП: Да си кажа, че днес имам имен ден, така че да съм жива и здрава и аз ха ха ха (Вероника (veronica) е латинското име на цветето Великденче)
казано от veronique на 24.04.11, 09:03:
Христос Воскресе!:)
Воистина Воскресе!
казано от veronique на 24.04.11, 09:03:
ПП: Да си кажа, че днес имам имен ден
Ами, значииии, честит имен ден, да си жива и здрава :) Ама в такъв случай и на Цветница имааааааш :D
24.04.11
09:38
Христос Воскресе !
Честит имен ден Вероника ! :)
ПП:мен пък ме дразни като някой ми отговори ‘’Мерси’’ или ‘’Аха’’ ;) ... Великден е един път в годината нормално да не споменава всеки ден всеедно да ти е странно някой като ти кажа ‘’Весела Коледа’’ или ‘’Честита Нова Година’ ...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.04.11 09:40.
24.04.11
10:11
Воистина Воскресе!
Честит светъл празник на всички, и по-специално на тези, които днес, в този прекрасен ден, ще са далеч от близките си и не ще споделят празничната трапеза - уханният козунак и шарените яйца, а защо не и крехкото агнешко, с близките си хора.
Нека за вас, които днес сте далеч от дома и любимите си хора, този празник донесе много топлина в душите ви и усмивки по лицата ви.
За всички - по една усмивка от сърце. :)
Май прекалих с яйцата и козунака... и киселото мляко, а да и сладки имаше...
Вероник, чести имен ден- много щастие и здраве : )
24.04.11
10:42
Христос Воскресе!
Днес зареждащ ден с кознуци, яйца и зелена салата ще има !!!
Как изведнъж всички станаха “точни” християни, а до вчера ще кажеш, че са атеисти...
Посочи именно- аз и днес съм си атеист, както вчера или утре... е ям от благата, които има, но това не ме прави вярващ...
24.04.11
11:14
хм... а това, че не ходиш на църква за мен незначи, че не вярваш в бог... в момента всеки желаещ може да стане свещенник това какво трябва да значи... че всеки може да е пратеник на бог ли да отидеш да целуваш ръка на такъв човек е същото като да целуваш ръка на някой търговец или да целуваш картини нарисувани от хора е същото... затова не обичам църквите... те материалирират връзката човек-бог :) така си мисля аз макар, че почти никой не е съгласен с мен :D същност не съм чул някой да споделя моето мнение
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.04.11 11:22.
Ааа във фейса много работи се виждат :D - каузи, маузи... приятели туй-онуй... пък после подминават хората и каузите и тебе :D
Кристияне, всеки си ги разбира по някакъв начин нещата, така че не се впечатлявай много- дръж си на твойто.
Това имах предвид и аз, иначе аз не знам какъв съм- атеист или вярващ... неутрален си падам, че много спорове има :D
Ще разбереш... някой ден... аз отивам да си причинявам лоши неща... дано успея със заплануваното...
казано от kristiancho на 24.04.11, 09:38:
Великден е един път в годината ...
И к’во от т’ва?
С всеки изминал ден се убеждавам, че да си си атеист е по-добре.
24.04.11
11:55
няма никаква разлика от това дали си атеист или вярващ ;)... да не би вярващите да ходят на църква всяка неделя и да спазват стриктно 10те божи заповеди или пък да казват молитва преди хранене ?! къде е разликата, че казваш кое е по-добро от двете :D това, че вярваш в бог незначи, че той ще те оправи у живота... всичко е в нашите ръце на 100% няма съдба и лоши уроки ! има само неможещи търсещи оправдание и можещи на които не им е нужна съдбата за да успеят в живота...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.04.11 11:57.
24.04.11
12:53
Христос Воскресе ;)
и Ален се роди преди 19 год ;)
Дано е за късмет съвпадението тая година ;)
24.04.11
13:07
казано от Андриан К на 24.04.11, 11:19:
Това имах предвид и аз, иначе аз не знам какъв съм- атеист или вярващ... неутрален си падам, че много спорове има :D
Аз го разбирам така - атеистът не вярва на никого и нищо, освен на себе си. Не само не вярва, а го отрича. Евангелистът приема, че има не е необходима църква или друг “посредник” на неговата вяра, но все пак изповядва такава.
Ако не бъркам генерално, по-скоро си евангелист, отколкото атеист. Като мен.
Как да съм вярващ като в нашата църква младия поп е некъф дребен мафиот, всеки петък и събота се напива по дискотеките, а дъртия поп е педофил.
Да, нещо такова.
Мишо, сменил си формулата на аватара май?
Хед, мерси много, днес не работят аптеките тук май, обаче утре ще ида си взема.
24.04.11
14:26
Ади ЧРД тогава АленЧо! ;)
24.04.11
14:47
Христос воскресе!
Пожелавам на всички колеги и съфорумци много здраве, късмет, щастие, любов и много светли мигове.Пожелавам ви и постигане на всички цели които гоните :)
Как е ? вкусни ли са козунаците :P туко що хапнах 1 голям със кисело мляко :P
24.04.11
15:13
Страшни са, трудно им се устоява хаха.А на теб честит рожден ден на патерица :)
казано от Миsh0 на 24.04.11, 13:10:
Как да съм вярващ като в нашата църква младия поп е некъф дребен мафиот, всеки петък и събота се напива по дискотеките, а дъртия поп е педофил.
Аз ако прекрача прага на църквата ще ме удари гръм. :D
А пък аз съм се заклела религия, филми и музика да не обсъждам НИКОГА, че паля от четвърт оборот, като за филми и музика може да се направи изключение :D :D :D Та в тая връзка да вметна - църква, черква и вяра са самостоятелни понятия.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.04.11 16:03.
24.04.11
16:49
казано от karfi4ka на 24.04.11, 16:00:
А пък аз съм се заклела религия, филми и музика да не обсъждам НИКОГА, че паля от четвърт оборот, като за филми и музика може да се направи изключение :D :D :D Та в тая връзка да вметна - църква, черква и вяра са самостоятелни понятия.
А в четвъртък да си минавала следобяд покрай съдебната палата?
Имаше един линк в сайта, към друг форум, как изглежда човек на определен % мазнини. 3%,8%, 12-3% и така. Някой ако се сеща точно как да го намери или има информация по тая тема да казва. ;д
казано от head_hunter на 24.04.11, 16:49:
А в четвъртък да си минавала следобяд покрай съдебната палата?
Не, защо?
Някак си, не звучиш богобоязливо, чадо. (call) :P
Мнението беше редактирано от 6th на 24.04.11 17:43.
24.04.11
17:44
това първото емотче трябваше да значи, че ще я докладваш на Свети Петър ли ? :D