24.04.11
14:32
Здравейте имам нужда от програма за изчистване.Разполагам с всякакви уреди без скриптец.Малко инфо аз съм на 14 години 70 кила сам и съм висок 170 см.Ако може съвети относно храната.Благодаря предварително.
24.04.11
14:38
на 14 години не се занимавай със строги режими за чистене и т.н. ( друг е въпроса, че на 170см тея 70кг не са хич много че да сваляш тегло ) ... общо взето си създай основни хранителни навици да не ядеш боклуци, да не пушиш цигари, да не пиеш алкохол да се храниш по 3-4пъти на ден с хубава храна просто да поствиш основата и след някоя друга година като си на възраст която да позволява по строга диета да имаш основа ( не, че на 14 не може да спазваш диета ама не ти е нужно ) сега само постави основите на здравословния живот :)
24.04.11
17:52
казано от kristiancho на 24.04.11, 14:38:
на 14 години не се занимавай със строги режими за чистене и т.н. ( друг е въпроса, че на 170см тея 70кг не са хич много че да сваляш тегло ) ... общо взето си създай основни хранителни навици да не ядеш боклуци, да не пушиш цигари, да не пиеш алкохол да се храниш по 3-4пъти на ден с хубава храна просто да поствиш основата и след някоя друга година като си на възраст която да позволява по строга диета да имаш основа ( не, че на 14 не може да спазваш диета ама не ти е нужно ) сега само постави основите на здравословния живот :)
Искам да тренирам
Ммм така, не знам дали знаеш, обаче за да чистиш трябва да имаш МУСКУЛНА МАСА, за да направиш релеф! Ако нямаш достатъчно маса и изчистиш и тези мазнини, които имаш ще заприличаш на скелет...
24.04.11
19:10
К’во му е якото?
24.04.11
19:23
никой не е споменал да не тренираш ;) просто не се вманиачавай в храната ;)
25.04.11
09:19
Заглавието, правописът и самият стил на задаване на темата я архивираха. Разгледай другите подобни теми, в които се е коментирало създаването на програми и най-вече раздел фитнес програми.