19.04.11
20:58
Уий :D
19.04.11
21:34
Като за уий та се сетих за вица
Майката на Иванчо му дала бонбони. Той отишъл при Марийка и й се похвалил. Тя поискала да си вземе и бръкнала в джоба му и възкликнала:
- Уйййй!
Иванчо:
- Уй я, бонбоните са от другата страна!
казано от Bojidar Stefchev на 19.04.11, 21:34:
Като за уий та се сетих за вица
Майката на Иванчо му дала бонбони. Той отишъл при Марийка и й се похвалил. Тя поискала да си вземе и бръкнала в джоба му и възкликнала:
- Уйййй!
Иванчо:
- Уй я, бонбоните са от другата страна!
Добре, хайде, ще се доизложа. В неделя Десо ме пита какъв протеин пия. Малко притеснена, че не съм съвсем сигурна в разни имена, позамислих се, позамислих се, сетих се, че на бидона пише “Whey”, само, че мисленето под напрежение не ми е сила и не беше достатъчно, за да се сетя какво точно значи този надпис, та му казах, че протеинът ми е какъв? Точно така, “уий”. След като помислих още малко, се сетих, че това въобще не е името на протеина, а дори да беше е не се чете “уий”, а “уей”. Но бях толкова притеснена от въпроса и от 10 те чифта очи, втренчени в недоумение в мен, че ... а Десо сега, желае да си върне, понеже сме му се били подигравали за любовта му към Гоблет клека.
19.04.11
21:52
Хaaxxaxxaxaaxxaxaaxax забавна е историята размяхте ме :D
казано от Bojidar Stefchev на 19.04.11, 21:52:
Хaaxxaxxaxaaxxaxaaxax забавна е историята размяхте ме :D
е, аз бях по-скоро малко притеснена :D :D :D
20.04.2011г.
Храна:
09:30 - две филии “Вита”, 30гр. сирене, 30гр. кашкавал, кисело мляко с мед, 10тина стафиди, кокосови стърготини и канела, фреш от грейпфрут, портокал и лимон;
11:30 - манго;
12:30 - спагети “Болонезе”;
16:30 - две яйца;
19:30 - пастърва във фолио, домат, 30гр. катък.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 20.04.11 21:19.
21.04.2011г.
Храна:
09:30 - една филия бял хляб, едно яйце, 30гр. сирене, 30гр. кашкавал, краставица, домат, киви;
11:00 - портокал;
13:30 - 80гр. свинско, 80гр. пилешко, домат, краставица, 20гр. сирене, 1/4 пърленка;
17:30 - 50гр. сурови ядки, няколко сушени боровинки;
20:30 - 120гр. свинско, шопска салата;
Покатерихме се до Каньона на водопадите. Нагоре - към един час, доста стръмновато, а и ние като се катерим, все летим, сакън, да не свърши сетлината, да може да се снима. Та се поуморих нагоре...е, не е като да направиш 100 бърпита (за което се подготвям психически), в никакъв случай не съм се уморила наистина, но отдавна не се бях катерила по камънак (след Дженгала преди 2 години), та бях забравила какво е чувството да драпаш на 4 крака. Поснимахме горе. Истината е, че очаквах повече, макар, че беше красиво много, очаквах нещо много по-грандиозно. Та, поснимахме и някак в един момент дружината се разцепи, половината тръгна надолу, та трябваше да ги гоним...и по онова, по което се качвах на 4 крака нагоре, надолу - тичах, би могло да мине за тичане по пресечен терен струва ми се :D :D :D В крайна сметка истинска тренировка днес нямаше. Бях запланувала комплекса с клековете и лицевите за днес, но реших да го оставя за утре. Днес и плуване, и парна баня, и сауна нямаше.
21.04.11
23:51
Браво днеска и храната добре, и разходката добре, аз цял ден се пека на лостовете в 10то, направо слънчасах, ама след тия 4 бири ми тана супер хаха :D
казано от Bojidar Stefchev на 21.04.11, 23:51:
Браво днеска и храната добре, и разходката добре, аз цял ден се пека на лостовете в 10то, направо слънчасах, ама след тия 4 бири ми тана супер хаха :D
Аз след 10-то всеки път само като зрял домат в лицето :D Абе време е да се завръщам към нормалния ритъм :D Стига почивка :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 22.04.11 07:58.
22.04.2011г.
Храна:
09:30 - една филия бял хляб, 30гр. кашкавал, 30гр. сирене, едно яйце;
14:30 - две яйца, 60гр. сирене, краставица, половин кофичка кисело мляко, 10тина сурови ядки;
18:30 - 150гр. свинско, домати, краставици;
22:30 - две яйца.
Тренировка:
13:00 - 13:25
Кросфит-домашно - Комплекс номер 1:
5 рунда от:
30 секунди изометричен клек
20 клека
30 секунди изометрична стойка – лицеви опори в долно положение без да опирате земята
20 лицеви опори
Тази изометрична стойка ми разказа играта. Просто се разплаках като свърши тоя комплекс !!!Чудех се защо рева сега :D :D :D Лицевите ги скалирах ( не, не съм ги правила от колене) - първите два рунда бяха всички chest to the ground, после вече не успявах да пусна съвсем до долу, макар, че давах всичко от себе си, тялото отказваше :D :D :D Приключих за 24:42.
Напоследък се излагам с водата, никак не е достатъчно...едва изпивам 1,5л.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.04.11 19:28.
23.04.2011г.
Храна:
10:00 - две филии “Вита”, 50гр. сирене, едно яйце, кисело мляко с няколко парченца ананас, киви и ябълка;
14:30 - към 180гр. агнешко (възможно е и да е повече; поради форсмажорни обстоятелства агнешкото трябваше да се яде с един ден по-рано...), 2 малки картофа на фурна, зелена салата;
18:30 - банан, мъничко шоколадово яйчице;
20:00 - към 150гр. агнешко, зелена салата.
Тренировка:
18:00 - 18:30
Кросфит-домашно - Комплекс номер 2 - GI Jane:
100 бърпита с набиране
Случаят не е идеалният, т.е. лостът беше нисък, стигах го с изпънати ръце, не е бил 30см над тях. Правих бърпитата с лицева опора, но отново скалирах - самоо първите, може би 20-тина, бяха chest to the ground, след това - нормални, като гледах да пускам по-надолу от нормални, но не успявах до земята. За набиранията - предполагам, че това, че лостът беше ниско бая ме е улеснило. Все пак гледах да се набирам максимално - половината път нагоре, плюс целия надолу - ползвайки ниското положение на лоста и скока на бърпитата. Приключих за 21:05.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.04.11 19:30.
хахахах
къде отиде ти с GI Jane…от началото тръгна с мутантските комплекси:)
казано от slavko на 23.04.11, 21:05:
хахахах
къде отиде ти с GI Jane…от началото тръгна с мутантските комплекси:)
Е, аз съм скалирала бърпитата малко. И лостът нисък...
Това е домашното, аз съм примерна ученичка :D :D :D
Браво за комплекса! В Пловдив ли го прави? Я кажи къде има подходящ лост, да си знам...
казано от Atom на 23.04.11, 22:06:
Браво за комплекса! В Пловдив ли го прави? Я кажи къде има подходящ лост, да си знам...
В Пловдив, да - в Тракия, при 22-ри блок, то не е точно лост, а катерушка, аз го стигам с опънати ръце. Абе да ти кажа не е твърде подходящо, сигурна съм, че може да се намери и по-добро, ама като не знам къде да отида....:D :D :D Това закрепи положението.
в Пловдив има много севриозна група, трениращи хора...що не каза, да ти дам координати:)
Я,я издайте къде в Пловдив се организират подобни събирания?
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 24.04.11 02:33.
казано от slavko на 24.04.11, 01:54:
в Пловдив има много севриозна група, трениращи хора...що не каза, да ти дам координати:)
Аз се чудех дали в Пловдив няма група, но така или иначе нямаше да имам възможност да ходя на групова тренировка вероятно, твърде сложно щеше да стане. Ти ми дай координати, за да знам за следващия път.
казано от karfi4ka на 23.04.11, 22:14:
В Пловдив, да - в Тракия, при 22-ри блок, то не е точно лост, а катерушка, аз го стигам с опънати ръце. Абе да ти кажа не е твърде подходящо, сигурна съм, че може да се намери и по-добро, ама като не знам къде да отида....:D :D :D Това закрепи положението.
Мерси, Карфичка! В интерес на истината, в Пловдив има дефицит на подобни съоръжения (или просто аз не ги знам или не съм обръщала внимание). Така че и моята молба към Славко е да даде координати или каквата и да е информация :)
Малко наспамихме хубавия дневник...
казано от Atom на 24.04.11, 09:16:
Мерси, Карфичка! В интерес на истината, в Пловдив има дефицит на подобни съоръжения (или просто аз не ги знам или не съм обръщала внимание). Така че и моята молба към Славко е да даде координати или каквата и да е информация :)
Вчера се чудех къде да отида днес, така, че да мога да направя последния комплекс, т.е. да има измерени някакви...метри, т.е. нещо като стадион, училище, където да са написани, защото сега нямам с какво да меря...Оказа се, че след “модификацията” на колодрума, открития, няма никакво място, подходящо за тази цел. Така, че комплекс 3 остава за София. То аз и си тръгвам след 2 часа :D Но наистина ще е добре да се знае за трениращата група. Бих се влючила, когато се налага да съм тук :D
казано от Atom на 24.04.11, 09:16:
Малко наспамихме хубавия дневник...
Атомче, не го мисли, след въпросите на Ани за това как така й казвам, че се храни малко, а аз ям “само 2 филии хляб повече от нея”, никакъв спам не може да го стресне тоя дневник :D :D :D :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.04.11 10:19.
Има едно девойче Марина и един младеж Васил...познаваме се задочно от интернет, но правят много хубави неща, тренират функционално и постиженията им са приемливи, поне като им гледам клиповете...
Ще разуча сега, къде им е залата, в която се занимават и ще Ви съобщя...но наистина изглеждат сериозни.
Мнението беше редактирано от slavko на 24.04.11 11:12.
казано от slavko на 24.04.11, 11:09:
Има едно девойче Марина и един младеж Васил...познаваме се задочно от интернет, но правят много хубави неща, тренират функционално и постиженията им са приемливи, поне като им гледам клиповете...
Ще разуча сега, къде им е залата, в която се занимават и ще Ви съобщя...но наистина изглеждат сериозни.
Предполагам имаш предвид Марина от Марина-машина - дето има клипче ЛТЛ как се набира. Много ще сме ти благодарни, Славко, ти си изключително мил :D
24.04.11
11:25
мм Адвокатеке... от няколко дена се питам Уий-я действа ли добре ? - мисля и аз да си взема един бидон :D
казано от kristiancho на 24.04.11, 11:25:
мм Адвокатеке... от няколко дена се питам Уий-я действа ли добре ? - мисля и аз да си взема един бидон :D
Ееее, вечно ще ме дъвчете значи :D :D :D Взимай, ама гледай да не стане грешка :D :D :D
24.04.2011г.
Храна:
08:30 - едня филия козунак, кисело мляко с ябълка, киви и ананас, яйце;
12:00 - 120гр. агнешко, зелена салата;
15:00 - малко парче козунак;
18:00 - блокче шоколад;
20:00 - зелена салата, 120гр. агнешко, едно яйце, 3 пъдпъдъчи яйца, парче пита, парченце козуначено руло;
Ох, пазих се максимално от тия козунаци, ама баща ми като замеси...пити, козунаци, рула, кифли...добре, че всичко раздал, че иначе щеше да кацне в моя дом :D Порядъчно хапване...
24.04.11
23:02
Ахах питаш ли ме мен .. майка ми и баша ми са сладкари ;д .знаех си , че няма да издържа като видя някой козунак и за това им забраних да носят
Аз тази година яйца не боядисвах, обаче ето една от колежките ирландски танцьори какво е сътворила, истинска прелест!
25.04.2011г.
Храна:
10:00 - парче (60гр.) козунак, две пъдпъдъчи яйца, 30гр. кашкавал;
12:00 - 40гр. сурови ядки;
14:00 - солена торта от яйца, сирене, кашкавал, риба тон, масло;
18:00 - солена торта от яйца, сирене, кашкавал, риба тон, масло;
21:00 - таратор, 120гр. агнешко;
23:00 - две яйца;
Тренировка:
16:45 - 16:15
Кросфит-домашно - Комплекс номер 3 - Griff:
Бягане 800м
Бягане 400м назад
Бягане 800м
Бягане 400м назад
Бягането назад дооооста ми дръпна от времето, изключително уморително е, постоянно имах чувството, че ще се пребия. Приключих за 18:05.
Днес и аз открих колоездачния сезон. Карах около час сутринта в парка, но после се навъдиха адски много дечурлига, а моите реакции като колоездач са изключително забавени, затова се прибрах. Следобед пак покарах около половин час преди комплекса и около половин час след него.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.04.11 18:33.
Тази седмица около сряда - четвъртък ще видим дали ще ,,изпищя’’ , с някоя 6-ца :Д
Мнението беше редактирано от Стоян на 25.04.11 18:51.
26.04.2011г.
Храна:
09:00 - една филия козунак (45гр.), 30гр. кашкавал, 250мл прясно мляко с нес;
10:30 - 250мл прясно мляко с нес;
12:30 - 180гр. риба тон, краставица;
16:30 - едно яйце, 50гр. сурови ядки;
20:30 - едно яйце, 20гр. кашкавал;
22:30 - таратор, 120гр. пилешко.
Адски трудно се съсредоточавам, разсейвам се с глупости и ми се приспива, затова извадих тежката артилерия - кафето. Естествено последствията са си редовните - тиквата ми ще се пръсне и всичко се движи мноооого бързо и буквите се движат много бързо :D И мисълта ми се движи твърде бързо :D Макар, че цял ден дъвках 100 страници. Нищо, поне тръгна четенето по план.
Тренировка днес няма, след вчерашното тичане - малко почивка, а и вечерта се пообърка - имахме концерт, забавихме се.
27.04.2011г.
Храна:
09:30 - филия козунак (45гр.), 20гр. сирене “Дунавия”, 30гр. кашкавал, краставица;
13:30 - пилешко бутче с картофи, зелена салата с моркови;
18:00 - 30гр. сирене, 60гр. пилешко, 3 лъжици сладолед;
22:00 - 50гр. суджук, 2 яйца, краставица.
28.04.2011г.
Храна:
09:00 - филия козунак (свърши най-накрая), 50гр. суджук, 15гр. сирене “Дунавия”;
10:00 - мляко с кафе;
14:00 - две яйца, един домат, половин ябълка, кашкавал;
18:30 - някакво непалско ядене - EDIT: състоеше се от много неща - зелена салата...с разни вкусни неща вътре, едно панирано месо, някваква топка от картофи, лук и други неща (нямам представа какви), прекрасен безсолен ориз, къри с леща, боб и нахут, картофи с карфиол и зелен фасул, арабски хляб - страшно вкусно, истинско удоволствие ...
22:30 - две яйца. кисело мляко.
Тренировка:
50 лицеви опори
50 клека
50 бърпита
Комбинирах така:
10 бърпита, 10 лицеви, 10 клека
Почивка
10 бърпита, 10 лицеви
Почивка
10 лицеви, 20 клека, 10 бърпита
Бърпитата ги правих с лицеви, но само първите десет chest to the ground, след това максимално ниско, но не до земята. Лицевите също само първите 20 бяха chest to the ground, след това скалирах - максимално ниско, но не до земята. Приключих за 9:55.
EDIT:
The Texas Push-Up Challenge - лицевите опори под хоризонталата, но не до земята - 3:28. Трябваше обаче да бъда дисквалифицираната, защото забравих, че не трябва да се почива повече от 2-3 секунди и след 8 починах повече...така, че ще се тества пак. Преди след 6 не можех повече, а стигах само хоризонталата.
Аз отдавна се научих, че кантарът не е показателен...и все пак бях изненадана. Днес установих, че тежа 48 кг, а дрехите, които съм носила когато бях 45 ми стоят като чували . Което е фактически доста приятно за установяване, но в случая е изключително прецакващо, защото другата неделя съм на сватба, а всички официални дрехи са ми супер големи. Е, не мога да кажа, че не се радвам :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.04.11 23:34.
Ей, Карфичке, изпревари ме : )
Онзи ден мислех да ти пиша, че си много финичка вече и дали не е време да качваш : )))))
Не ми е минало през ум, че точно ти няма да се справиш : )
Това непалското ядене ще е интересно! :)
Браво за формата - килограмите изобщо не вАжат, важното е че си мускулеста и стегната машинка :)
казано от Ausser Haus на 28.04.11, 17:39:
Ей, Карфичке, изпревари ме : )
Онзи ден мислех да ти пиша, че си много финичка вече и дали не е време да качваш : )))))
Не ми е минало през ум, че точно ти няма да се справиш : )
аххахахахха, бързам аз да съобщя :D
Абе да ти кажа, искам да ги задържа така килограмите, обаче имам още дооооста мазничко да сваля - разполагам с един интересен пояс от паласки и коремче...има, има мазничко за сваляне навсякъде.
казано от Atom на 28.04.11, 18:10:
Това непалското ядене ще е интересно! :)
Бешее нееевероятно - сега ще го допиша, страшно вкусно ми се стори, даже май малко преядох!
казано от Atom на 28.04.11, 18:10:
Браво за формата - килограмите изобщо не вАжат, важното е че си мускулеста и стегната машинка :)
Благодаря, благодаря, но има още доста, доста работа :D Аз бях учудена, защото знам си, че килограмите не важат, а все пак явно ми е останало нещо от тийнейджърските простотии и си викам, че едва ли ще се вмъкна в тия дрехи ииии пробвах си абитуриентската рокля - чууууувааал, проооостооооооооо огромна, пробвах си й роклята от абсолвентския бал - оооооще един чувал. Луда работа, но все пак чувството е доста приятно :D НО повече не искам да слабея със сигурност :D
29.04.2011г.
Храна:
09:00 - две филии “Вита”, 50гр. сирене, 20гр. суджук, половин ябълка;
13:00 - две яйца, 70гр. агнешко, чушка;
17:00 - 150гр. риба тон;
В течение на вечерта - сурови ядки, моркови, един “Куба либре” (моминско парти, какво да прави човек... :D ).
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.04.11 01:25.
казано от Скота на 30.04.11, 01:27:
Само да не си търсиш оправдание за утрешното представяне :D
ахахха, не се притеснявай - те заминаха на диско момите, убедих ги, че имам много “важна” работа утре и трябва да стана мнооооого рано :D :D :D Няма диско - няма оправдание :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.04.11 01:31.