Здравейте моля за помощ.

26.04.11
22:10

Здравейте моля за помощ от утре почвам да ходя на фитнес 3 пъти в седмицата.Взел съм си креатин и протеин моля да ме посъветвате за някаква програма която да изпълнявам.Не съм начинаещ имам горе долу добра физическа подготовка.

А колко време си тренирал,след като не си начинаещ ?
А иначе можеш да почнеш по класически сплит(голяма-малка мускулна група)

26.04.11
22:24

С фитнес не съм се занимавал активно предимно бокс но там за сила тренировките са кръгови. Дай повече подробности ако може за това което предлагаш да тренирам например първи ден гърди с бицепс втори гръб с трицепс и така.

26.04.11
22:25

Какви са ти целите , колко стаж имаш , какви са креатина и протеина ?

26.04.11
22:29

Целите са да кача мускулна маса и сила.Стаж във фитнеса нямам много голям като цяло спортувам активно от година и половина.Креатина е MegaPro CEE креатин етил естер.Протеина е някакъв от била не го знам точно.Утре ще си взема и аминокиселини.

казано от Sporter74 на 26.04.11, 22:24:

С фитнес не съм се занимавал активно предимно бокс но там за сила тренировките са кръгови. Дай повече подробности ако може за това което предлагаш да тренирам например първи ден гърди с бицепс втори гръб с трицепс и така.

То ти си го подредил правилно само трябва да подбереш упражненията :)
гърди и бицепс :                          гръб + трапец+ трицепс                      крака и рамене
полулег 3х10                             набирания 3х8-10                       клек с щанга 3х8
лег 3х8                                 мъртва тяга -3х8                         бедрено разгъване 3х10
флайс 3х12                             горен скрипец - 3х8                       прасец - 3х12-15
кофички 3хотказ                      гребане с щанга- 3х10                     раменни преси - 3х10
3х21 (бицепс)                          трапец (упражнения по избор) 3х12-15   разгъване встрани - 3х10
концентрирано сгъване 3х10           разгъване на скрипец - 3х10               изнасяне напред -3х10
                                      френска преса - 3х10

Готов си.

26.04.11
22:59

Добре благодаря много.Готов съм да изслушам и други мнения. btw това е програма каято видях тук но мисля че тази която предлагаш е по добра.

Програма за изпълнение в първи, трети и пети ден
• повдигане на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения
• избутване на дъмбели от полулег - 3 серии по 10 повторения
• придърпване на вертикален скрипец - 3 серии 10 повторения
• придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 10 повторения
• раменно разтваряне встрани - 3 серии по 10 повторения
• трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 10 повторения
• бицепсово сгъване с щанга - 3 серии 10 повторения
• бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
• бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
• повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения
• кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
• повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения

26.04.11
23:46

Трябва ти кръгова да заучиш упражненията. Протеина преди да го пиеш вземи разбери какъв е защото ми се струва че ще трябва да го изхвърлиш , а за креатина си направи добър избор.

27.04.11
06:51

Упражненията ги знам горе долу.Ходил съм на фитнес но просто не редовно.Протеина този от била е малко и като свърши след една седмица ще отида до магазина от който взех протеина и там ще ме посъветват.

HE

27.04.11
07:19

Взел си добавки преди да тръгнеш на фитнес :D
Там за където си се разбързал - няма да стигнеш или поне не това лято и обогатен уран да пиеш ;)

27.04.11
10:22

Направи един месец кръгова. После два месеца класически сплит за маса. Преди да започнеш трите месеца имаш нужда от хубав хранителен  режим и чак тогава започни с добавките иначе по-добре ми подари креатина :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1