17.05.05
18:36
Гърдите ми почти не са мраднали в последните няколко месеца:(От два месеца ги тренирам 2 пъти седмично(Вторник и Петак)с по 8 серии.В Първата тренировка наблягам на долната част(хоризонт. лег и преси),а в втората на горната.Даите мнение дали треноровката ми е добра?Съшто така правя по 8-10 повторения наи много
може да ги товариш и с някое от упражненията за друга група защо не ги тренираш 1 път седмично с 3 упражнения с по 3 серии и около 10 повторения на всяко
то4но така liebeskummer,поне аз правя така...понеделник гърди,което е пределно достата4но! 4 упражнения оба4е...от което 1то не е толкова гърди колкото гръден кош..Упражненията са Лег-8-12 броики(наи добре 10),Горни гърди -8-12,флаис супер серия (тоест свар6ва6 самия флаис и о6е преди да си пуснал дамбелите,или може би с по малка тежест барзо сменя6 (как се каа6е тва упражнение) дига6 дамбелите над теб и ги пуска6 на гардите се 1 лег с щанга но варти6 рацете докато слизат надолу (мн сам прост) :),и последно упражнение за доразмазване-PullOver за раз6иряване на гръден ко6 мн ефекривно,бате ако тва не ти помогне....НО запомниии...-1 В СЕДМИЦАТААА!!!!
после незнам къде се намирам циците ми са с 3 см поече !!!