Кой спорт според вас е по-атрактивен

Темата е заключена.

24.11.04
12:13

За мене NBA е номер 1. Уважавам много и ръгбито, защото имам френдове от тоя спорт.
по-здрави

24.11.04
12:32

За мее ръгбито е наи атрактивно шот сички са някви мечки и се мелят якооо ....

HE

25.11.04
11:55

Според мен Американския футбол е страхотно зрелище!

MI

25.11.04
11:58

Баскетбола е  много маниакална игра. :D

25.11.04
12:50

Футболът ме кефи много. Винаги ме е кефил. :)

SK

26.11.04
13:18

Мен много ме кефи ръгбито,но за съжаление в БГ този спорт въобще не е развит,и според мен няма и да се развие.И баскетбола ме кефи,но е на второ место!

28.11.04
01:04

Повече тупаник от състезателите по американски футбол друг не е ял, на терена  :D

AR

28.11.04
21:31

истината е в ръгбито почти нищо неможе да се сравни с него освен някое диво пого но да не се отклонявам от темата.и нали знаете лафчето “божията сила е равна на божията маса по божието ускорение” така че ако решите да играете ръгби излезе ли ви напътя нещо по-масивно по добре го заобиколете  :twisted:

23.01.05
22:49

от скоро тринирам ръгби и разбрах че този спорт е много велик

Моля пишете на кирилица !
T-BiRD

24.01.05
03:05

Баскетбол....

OD

12.03.05
19:08

Определено Баскетол!Тва е най-добрата игра за мен!

DE

14.03.05
19:11

Американския футбол и НБА е истината !

17.05.05
00:09

абе то е казано, кратко и ясно “Цар Футбол”! :wink:

17.05.05
00:16

а защо няма волейбол в анкетата???

иначе dodgeball :lol:  :lol:  :lol:

18.05.05
13:24

Американският футбол е много брутален там има яко екшън

18.05.05
15:44

Баскетбол и футбол съм тренирала и те са ми на сърцето най-много!!! Но немога да отрека, че страшно много харесвам американския футбол!:)

BA

03.10.05
10:18

кой ли е според мен  :roll:

03.10.05
12:05

На мен лично ми е Баскетбола и най-вече AND 1 !

Каква е разликата между американския футбол и ръгбито?

SP

03.10.05
16:13

[quote author=“manson”]Каква е разликата между американския футбол и ръгбито?

В американския футбол имат предпазни маски, и предпазители за раменете, наколенки и тн. Ръгбито е по-стествено.

[quote author=“Sportex”][quote author=“manson”]Каква е разликата между американския футбол и ръгбито?

В американския футбол имат предпазни маски, и предпазители за раменете, наколенки и тн. Ръгбито е по-стествено.

Ясно. Мерси за разяснението. Аз като бивш “играч” гласувах за баскетбола. NBA & AND1 рулз  8)

BA

03.10.05
17:47

епа к*р за АНДИ бе ахххАХа

B_

03.10.05
18:59

Оооопределено баскетбола е най-якия спорт .. именно затова го и тренирам 8)

03.10.05
19:28

[quote author=“Sportex”][quote author=“manson”]Каква е разликата между американския футбол и ръгбито?

именно,заради тази причина всички ръгбисти толкова много се подиграват на американците. А ако някой американски отбор играят ръгби с някой от силните европейски отбори, направо няма да издържат и 15 минути сигурно

04.10.05
14:13

Футбола е номер 1 просто въпреки, че бях дал Баскетбола като за мен най - голямо шоу, но футбола си е царя на спортовете. И ако имат успехи нашите още по - добре. Защото не се радвах толкова като бихме Московците на баскет или другите колоси, отколкото се радвах като бихме Аспирините и Ливърпулци.

04.10.05
15:49

Аз гласувах за баскет. 8)

04.10.05
22:59

Баскета много ясно не случайно ими викат Извънземните в НБА-то

05.10.05
19:00

макар ръгбито и баскета да са супер зрелищни футболът си е футбол  :D

09.10.05
00:27

Цар футбол завинаги!това е най-великата и вълнуваща игра и ще си остане такава.след футбола според мен идва баскетбола и волейбола.а другите изброени спортове също са пълни с адреналин и ми е мн гот да ги гледам :lol:(дори си купих топка за американски футбол и се зарибяваме в даскало) но истината е че най-много успехи(като изключим щангите,борбата и другите спортове където мачкаме наред) ни е донесъл волейбола(поне така показва статистиката)Защото всяка година България играе с големите сили и ако не са ш*баните съдийски тесли щяхе да спорим с Бразилия на финала за световната лига :evil: (но да не говорим за това как ни режат жестоко щото то не е само в волейбола а почти във всеки спорт)но да не се отплесвам а по темата.Просто няма и няма да има по-велик спорт от футбола но и другите спортове са върха

LU

09.10.05
09:24

американския футбол и ръгбито не е ли едно и също

LU

09.10.05
10:25

SOCCER FOREVER

21.10.05
14:33

баскетбол,футбол и ръгби

21.10.05
17:08

Шах  :lol:  Естествено,че футбола(сокър) е N1 :wink:

^V

17.11.05
14:11

Футбола е най-великият спорт  :!:  :!:  :!:  :)  :twisted:
Не случайно при него се печели най-много.
Но много харесвам и другите спортове като баскетбол, волейбол, тенис, ръгби и лека атлетика  :)
Като цяло спорта ми е в кръвта  :D :D :D

29.11.05
00:42

Както вече бе споменато And1 е върха! Разбира се да не забравяме NBA, но при And1 има повече красота. Красота в моите очи. Моля никой да не се мъчи да ме критикува  :wink:

26.01.06
01:09

От изброените спортове за мен е най-атрактивен ръгбито. С американския футбол се различава не само по това, че американците имат множество протектори, но също двете игри имат различни правила. Не съм много наясно какви са разликите в правилата, но знам че има разлика в тях. Аз лично не си падам по футбол и баскетбол, а по волейбол, плуване и авто-спортове.

26.01.06
10:15

Арсенал :arrow: футбол

GI

28.01.06
19:58

В цялата вселена има само една единствена и маниакална игра ,която е добила такива размери ,че вече е нещо повече от игра и това е футбола (Ф У Т Б О Л ,а не сокър -така го наричат само американците)
Не разбирам какво търси тук “американски футбол” -от името човек се сеща ,че този спорт е създаден за онези хора отвъд океана в САЩ ,щото ги е яд ,че тяхната нация не е измислила нито един спорт (дори е бейзбола е английски :wink: ).Като втори спорт поставям ръгбито ,което има съществена разлика с американския футбол ,а именно ,че янките ги е страх да не си счупят нещо и играят с колкото се може повече предпазители.
Именно ръгбистите много яко тренират фитнес за да станат колкото се може по грамадни (силата и бързината са най важните качества в тази игра)

DA

14.02.06
12:36

За мен ХОКЕЯ е най-добрия спорт нищо че не е много разпространен в България и че го няма в анкетата.Много ме кефи като хокеистите почнат да се млатят по тиквите просто си умирам да ги гледам!На второ място бих сложил баскетбола-много ме кефат забивките!

18.03.06
21:16

Като малък ми харесваше футбола много и с времето отихна докато вече даже с класа си не играя много т*п ми стана тоя спорт тренирах баскет 2 месеца и той ми омръзна по принцип ме кефи бокса и най-вече бодибилдинга,но да не се отклоняваме от темата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1