24.11.04
12:13
За мене NBA е номер 1. Уважавам много и ръгбито, защото имам френдове от тоя спорт.
по-здрави
24.11.04
12:32
За мее ръгбито е наи атрактивно шот сички са някви мечки и се мелят якооо ....
25.11.04
11:55
Според мен Американския футбол е страхотно зрелище!
25.11.04
11:58
Баскетбола е много маниакална игра. :D
26.11.04
13:18
Мен много ме кефи ръгбито,но за съжаление в БГ този спорт въобще не е развит,и според мен няма и да се развие.И баскетбола ме кефи,но е на второ место!
Повече тупаник от състезателите по американски футбол друг не е ял, на терена :D
28.11.04
21:31
истината е в ръгбито почти нищо неможе да се сравни с него освен някое диво пого но да не се отклонявам от темата.и нали знаете лафчето “божията сила е равна на божията маса по божието ускорение” така че ако решите да играете ръгби излезе ли ви напътя нещо по-масивно по добре го заобиколете :twisted:
от скоро тринирам ръгби и разбрах че този спорт е много велик
Моля пишете на кирилица !
T-BiRD
24.01.05
03:05
Баскетбол....
12.03.05
19:08
Определено Баскетол!Тва е най-добрата игра за мен!
14.03.05
19:11
Американския футбол и НБА е истината !
18.05.05
13:24
Американският футбол е много брутален там има яко екшън
Баскетбол и футбол съм тренирала и те са ми на сърцето най-много!!! Но немога да отрека, че страшно много харесвам американския футбол!:)
03.10.05
10:18
кой ли е според мен :roll:
03.10.05
15:20
Каква е разликата между американския футбол и ръгбито?
03.10.05
16:13
[quote author=“manson”]Каква е разликата между американския футбол и ръгбито?
В американския футбол имат предпазни маски, и предпазители за раменете, наколенки и тн. Ръгбито е по-стествено.
03.10.05
16:16
[quote author=“Sportex”][quote author=“manson”]Каква е разликата между американския футбол и ръгбито?
В американския футбол имат предпазни маски, и предпазители за раменете, наколенки и тн. Ръгбито е по-стествено.
Ясно. Мерси за разяснението. Аз като бивш “играч” гласувах за баскетбола. NBA & AND1 рулз 8)
03.10.05
17:47
епа к*р за АНДИ бе ахххАХа
03.10.05
18:59
Оооопределено баскетбола е най-якия спорт .. именно затова го и тренирам 8)
[quote author=“Sportex”][quote author=“manson”]Каква е разликата между американския футбол и ръгбито?
именно,заради тази причина всички ръгбисти толкова много се подиграват на американците. А ако някой американски отбор играят ръгби с някой от силните европейски отбори, направо няма да издържат и 15 минути сигурно
Футбола е номер 1 просто въпреки, че бях дал Баскетбола като за мен най - голямо шоу, но футбола си е царя на спортовете. И ако имат успехи нашите още по - добре. Защото не се радвах толкова като бихме Московците на баскет или другите колоси, отколкото се радвах като бихме Аспирините и Ливърпулци.
05.10.05
19:00
макар ръгбито и баскета да са супер зрелищни футболът си е футбол :D
Цар футбол завинаги!това е най-великата и вълнуваща игра и ще си остане такава.след футбола според мен идва баскетбола и волейбола.а другите изброени спортове също са пълни с адреналин и ми е мн гот да ги гледам :lol:(дори си купих топка за американски футбол и се зарибяваме в даскало) но истината е че най-много успехи(като изключим щангите,борбата и другите спортове където мачкаме наред) ни е донесъл волейбола(поне така показва статистиката)Защото всяка година България играе с големите сили и ако не са ш*баните съдийски тесли щяхе да спорим с Бразилия на финала за световната лига :evil: (но да не говорим за това как ни режат жестоко щото то не е само в волейбола а почти във всеки спорт)но да не се отплесвам а по темата.Просто няма и няма да има по-велик спорт от футбола но и другите спортове са върха
09.10.05
09:24
американския футбол и ръгбито не е ли едно и също
09.10.05
10:25
SOCCER FOREVER
17.11.05
14:11
Футбола е най-великият спорт :!: :!: :!: :) :twisted:
Не случайно при него се печели най-много.
Но много харесвам и другите спортове като баскетбол, волейбол, тенис, ръгби и лека атлетика :)
Като цяло спорта ми е в кръвта :D :D :D
Както вече бе споменато And1 е върха! Разбира се да не забравяме NBA, но при And1 има повече красота. Красота в моите очи. Моля никой да не се мъчи да ме критикува :wink:
От изброените спортове за мен е най-атрактивен ръгбито. С американския футбол се различава не само по това, че американците имат множество протектори, но също двете игри имат различни правила. Не съм много наясно какви са разликите в правилата, но знам че има разлика в тях. Аз лично не си падам по футбол и баскетбол, а по волейбол, плуване и авто-спортове.
26.01.06
10:15
Арсенал :arrow: футбол
28.01.06
19:58
В цялата вселена има само една единствена и маниакална игра ,която е добила такива размери ,че вече е нещо повече от игра и това е футбола (Ф У Т Б О Л ,а не сокър -така го наричат само американците)
Не разбирам какво търси тук “американски футбол” -от името човек се сеща ,че този спорт е създаден за онези хора отвъд океана в САЩ ,щото ги е яд ,че тяхната нация не е измислила нито един спорт (дори е бейзбола е английски :wink: ).Като втори спорт поставям ръгбито ,което има съществена разлика с американския футбол ,а именно ,че янките ги е страх да не си счупят нещо и играят с колкото се може повече предпазители.
Именно ръгбистите много яко тренират фитнес за да станат колкото се може по грамадни (силата и бързината са най важните качества в тази игра)
14.02.06
12:36
За мен ХОКЕЯ е най-добрия спорт нищо че не е много разпространен в България и че го няма в анкетата.Много ме кефи като хокеистите почнат да се млатят по тиквите просто си умирам да ги гледам!На второ място бих сложил баскетбола-много ме кефат забивките!