16.05.05
11:55
Някой да знае линкове към негови книги, но на английски. На руски всички ги знаем къде са :)
в emule и dc++ ги има,аз си гисвалих,ама съм на трафик и няма как да ти ги дам,4 книжки свалих,към 25мб ми излезе
17.05.05
09:05
Добре, човече.Нямаш ли как да ги ъплоуднеш в някой сайт, аз нямам Emule. Пък и въобще не разбирам как се борави с него. А къде живееш щот ако сме наблизо да ти дам един диск, да ми ги качнеш. Аре благодаря все пак, че постна нещо :)
17.05.05
10:37
Добре свалих Емуле намери ги файловете, ама не ги тегли -стоят си на 0%. Да не би да трябва да се конфигурира нещо или се чака, а freakster?
Чакаш, докато се закачи и почне да ги дърпа ;) Вчера дръпнах едната, а сега се тегли втората. Като ги захапе, става бързо (е зависи от международния ти интернет - моят не е от най - бързите ;)).
Пробвай да им зададеш максимален приоритет.
мога да ги шерна,ама само на някой,който да ги изтегли и после да ги сподели с останалите,щото иначе много трафик ще ми навъртите
И никой не ми отговори на въпроса.... Ще питате после нещо за тренировки ама..... :lol:
Хубаво де, ама аз питах дали мога с моята програма да ги намеря (bitcomet). Щото аз я ползвам за филмчета... Ако някой знае, разбира се. И като съм заразпитвал - freakster, кои точно книги свали?
beyond drawn,weight-training technique,Why Conventional Bodybuilding Methods Suck и някакво което е повече като статия - How to Squat for Huge Arms
а за bitcometa-трябва да ги търсиш като торенти тия книги
17.05.05
19:32
Мерси за съвета Петко.Аз успях да изтегля Sucks на испански. Не че ми трябва, ама се подлъгах по заглавието :)
weight-training technique: тази може да ми я споделиш ако искаш. От къде си? На мейл или диск можеш ли да я метнеш?
18.05.05
12:12
Не искам да нахалствам, ама я верно кажи откъде си. Аз сега чета Beyond Brawn, ама Weight Training Techniques не мога да я сваля. Ама тя си е 15mb. Айде моля те Freakster Шерни я някак на Мартин, пък аз от него ще я зема. И може да кача на сайта ми тези книги та да са достъпни за всички дет са се насочили в правилната насока :)
Май аз ще трябва да ви ги споделя ;)
Ето какво имам до тук:
ftp://213.91.160.149/ftproot/
Не обещавам, че ще работи дълго, така че теглете :) Засега ме мързи да ги качвам някъде :)
Ми не работи (много кратко работи нещо) :lol:
Шегувам се, сигурно имам някакъв проблем, ще пробвам от вкъщи довечера.
Какъв проблем ти дава? Пробвай да щракнеш няколко пъти върху линка, ФТП - то бъзика понякога.
Ако успея да подкарам акаунта на Дата.бг, ще ги кача там :).
Бе някакво съобщение, ама е дълго. Май нямам право да влизам там. Къде е това фтп?
18.05.05
19:06
Аз влязох. Мерси Петко. А как така го направи тва шерване. С няква програма ли?
Ха, ей сега от вкъщи влязох. Значи виновни са пак админите в службата, тяхната..... :lol:
Мерси, Петко. Сега ще видя какво има там....
лелеее, супер бавно дърпа. нищо :wink:
[quote author=“Martin”]Ха, ей сега от вкъщи влязох. Значи виновни са пак админите в службата, тяхната..... :lol:
Мерси, Петко. Сега ще видя какво има там....
лелеее, супер бавно дърпа. нищо :wink:
Ами в момента двама души дърпат от мен. Единият дърпа с 9 К, другият с 2 и нещо. Все пак имам някаква максимална скорост на ъплоуд, дето не може да се прескочи.
[quote author=“Propellerheads STAINED”] Аз влязох. Мерси Петко. А как така го направи тва шерване. С няква програма ли?
Да, пуснах FTP сървър.
18.05.05
19:43
Аз съм единия и верно бавно, но славно дърпа :lol:
Свалих ги снощи. Книгата за упражненията не съм я чел досега и отдавна я търся. Специални благодарности на Петко К и freakster. Дръпнах я от Петко, но и двамата ми я бяха шернали.
Поздрави.
19.05.05
11:51
Една по една ги качвам тук http://info.datacom.bg/stained/site