19.05.05
08:20
значи незнам точно каде да си напиша темата така че ако съм на грешното място ме извинете. значи ..лявата ми гърда е по голяма даже много по-голяма от дясната имам чувството че направо тя не се тренира ами само лявата моля ви кажете как да го оправя моля вииииии!!! :cry:
Това в често срещано явление при една или друга част от тялото. Аз лично бих те посъветвал да си тренираш нормално. Твърде възможно е за времето, през което ще тренираш като начинаещ, проблемът да се реши до голяма степен. Едва след като напреднеш би било добре да помислиш за някави определени методи за корекция на аномалията.
Поздрави
19.05.05
09:29
мерси. аз ходих 2 месеца и минах на програмата която е за средно напреднали тоест от 3-9 месеца опит може ли да е от това ?
Не, не бих казал, че е грешно. Само че това, че тренираш като средно напреднал не означава че в действиетлност си. Повечето хора така и не успяват да напреднат много :wink: (нищо, че тренират като луди). Мисълта ми беше, засега да се придържаш към нормалната си тренировка. Вдигайки от лег (примерно) ще се получи така, че едниният гръден мускул ще отказва преди другия. По този начин едната страна ще получава доста по-силен стимул. И колкото по-голяма е разликата в силата , токова по-голяма ще е тя и в стимула. за няколко месеца би трябвало нещата да се нормализират (в някаква степен), ако ме разбираш.
19.05.05
10:07
да разбрах много мерси :D