Неделя, 01.05.2011
Място: “Богоров”
Участници:
Limka, Vic, Valerious, Mihail, Сянката (Мердин), Меркан, Overlord, Григор, Pesho Flesho, Александър, Трифон, Vencito0o
1. Техника:
- Battle Ropes
- Sledge Hammer (бой по гума с ковашки чук 5 кг)
- Kipping pullups
2. Основен Комплекс:
Вариация на “Кардиото на Лимка”
5 рунда, интервално, максимално натоварване:
30 сек лицеви опори
30 сек клек със скок (Jumping Squat)
30 сек хай пул с пудовка(KB Sumo Deadlift High Pull)
30 сек катерач (Mountain Climber)
1 мин почивка
Battle Ropes - това е яко! Определено остава включено в тренировките от сега нататък.
Прави впечатление повишаването на силата и издръжливостта на хората в групата. Само така!
02.05.11
17:52
Малеее след тоя чук колко мощни усещах ръцете си просто не е истина(а как щях да си отнеса крака като не уцелих гумата също не е истина :D :D) мн е готско..въжетата и те са страхотни ама ще трябва по 2 чифта рамена да си носим :D :) Благодаря за тренировката :)
05.05.11
19:25
Това дето сте го правили в неделя не е Кардио, а “КАРДИО”. А изглеждаше тооооолкова лесно допреди един час, когато беше само на теория.
Неделя, 08.05.2011
Място: “Богоров”, проливен дъжд
Участници:
Vic, Mihail, Сянката (Мердин), Григор, Александър, Трифон, Виктор, Martin Lilov, Жулиян Илиев
Предвидена беше техника на някой движения с пудовка, но прогизнахме здраво от дъжда още на загряването и направо продължихме с основния комплекс.
1. Основен Комплекс:
100 набирания, за време
Всяка минута започва с 5 повт хай пул.
Резултати:
1. Vic - 08:00 мин (32 кг)
2. Martin Lilov - 09:00 мин (24 кг)
3. Трифон - 09:57 мин (32 кг)
4. Григор - 12:00 мин (30 кг)
5. Александър - 13:10 мин (16 кг)
6. Виктор - 14:10 мин (8 кг, от 8 мин докрая без хай пул, поради болка на стара травма на кръста)
7. Mihail - 14:38 мин (30 кг)
8. Жулиян - 16:52 мин (16 кг)
9. Сянката - 16:58 мин (16 кг)
Мокрите лостове доста затрудниха задачата с набиранията, но всички се бориха мъжки. Лично аз такова одървяне на предмишниците не бях получавал скоро...
09.05.11
10:41
Като гледам колко много хора сте били чак ме хваща срам ,че заради единия дъжд не дойдох ......
09.05.11
13:53
Поне не съм изпуснала откъм техника (sun)
По идея на сянката си теглих дрехите мокри и днеска сутринта сухи. Излезе че съм се набирал с 1.6 кг допълнително тегло :D
Имам удоволствието да обявя, че 2 гуми са готови за Tyre Sled на следващата тренировка. (rock)
Някой беше сложил гумата ни под упоредките, че като прави кофи да не падне в локвата и я върнах на мястото й, но не е сигурно дали до неделя ще е там ...
Тyre Sled е влачене на гуми с въже, нали ? Търсих в гугъл, но не ми излиза нищо.
По всяка вероятност, тренировката ще е в Неделя, 15.05.2011/11.00 ч - в “Богоров”
8-)
Ако се наложи промяна, ще се постарая да обявя възможно най-рано.
За интересуващите се:
Ако времето позволява, ще има Tyre Sled, Sledge Hammer, Battle Ropes… А основният комплекс ще е от любимите на всички интервални извращения от типа “Всяка минута, в рамките на минутата, в продължение на Х мин...” (devil)
Неделя, 15.05.2011
Място: “Богоров”, слънчево и горещо.
Участници:
Vic, Mihail, Сянката (Мердин), Григор, Александър, Трифон, Vencito0o, Martin Lilov, Жулиян Илиев, Радослав, Absolut Illusion, Елена, Ивелин, Overlord, Пешо Флешо.
1. Постове:
- Ring Dips - кофички на халки
- Battle Ropes
- Sledge Hammer - Бой по гума с чук (5 кг)
- Tyre Sled - 50 спринт с влачене на гума, връщане с бутане на гумата.
2. Основен Комплекс:
Всяка минута, в рамките на минутата, в продължение на 20 мин:
6 Box Jump (70 cm) - приземяване на пети и пълно изправяне
6 KB Russian Swing - руски суинг с пудовка
6 Pushups - лицеви опори
Резултатът се записва така Х/У, където Х е броят на рундовете, изпълнени според предписанието, а У е броят на общо направените рундове за 20 мин. Ако успеете да направите 8 рунда следвайки инструкциите, и общо 15 рунда за 20-те минути, резултатът е 8/15.
Резултати:
1. Vic - 14/18 (32 кг)
2. Martin Lilov - 20/20 (16 кг)
3. Трифон -20/20 (32 кг)
4. Григор - 15/18 (30 кг)
5. Александър - 12/18 мин (24 кг)
6. Vencito0o - 8/15 (16 кг)
7. Mihail - 8/15 (30 кг)
8. Жулиян - 12 стриктни рунда, след което продължи с по 3 повт от движение в рунд (16 кг)
9. Сянката - 20/20 (16 кг)
10. Елена - 11/12 (8 кг)
12. Absolut Illusion - 20/20 (16 кг)
13. Радослав - 17/19 (8 кг)
14. Пешо Флешо - 8/13 (30 кг)
15. Ивелин 3/11 (16 кг)
Впечатления:
Неочакваната горещина доста повлия на тренировката, явно ще изместим часа, за да хванем по-хладно време от дена. Тези, които разхвърляхме дрехите, поизгоряхме.
Ново упражнение: Tyre Sled - буквално размазва и по-точно връщането с бутане след спринта. Ще се включва редовно в тренировките (devil).
Основният комплекс - подлъгващо лек в първите рундове, убийствен до края. Казах ви, ще ви стане любимо интервалното натоварване (grin).
Нов участник - Радослав. Справи се много добре, ще дръпне още като посвикне с натоварването.
Специални поздравления за Стелка, Трифон, Марто и Сянката, които издаяниха комплекса докрай! (rock)
Мнението беше редактирано от Vic на 17.05.11 17:50.
а ти защо си сдал багажа бате Вики...
освен скоците, другото са ти яки движения...
казано от slavko на 16.05.11, 10:01:
а ти защо си сдал багажа бате Вики...
освен скоците, другото са ти яки движения...
Все още задника и бедрата ми бяха леко схванати от клековете в четвъртък, а и честно казано доста горещо беше... Толкова можах в този момент. Не мисли, че съм се жалил.
16.05.11
14:50
Хахаха
Aз ако можех и кожата си щях да хвърля накрая. И ако бях спряла на 12тата минута, какъвто беше втория ми план (първия беше да изкарам до край, че нещо лесно изглеждаше :D ) просто нямаше да продължа изобщо. След намесата на Вик обаче нямаше как да спра.
За да си спестя вечерната тренировка, докато правихте комплекса пробягах 5 пъти стадиона с 5 бърпита накрая на всяка обиколка :D :D :D
Наааааайссс тренировка беше :)
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 16.05.11 16:06.
16.05.11
16:13
Тренировката беше супер добра.Радвам се че издържах комплекса и след него още малко :) . Колкото по-трудно,Толкова по сладка победа! :) (F)
16.05.11
16:27
Вчера и днеска цял ден вървя като Лърч от сем.Адамс краката и г*за направо отказват да работят ..яко мускулна за тях ама нека нека ,че та са ми много слабички :D :D Много яка тренировка :)
16.05.11
17:35
Хей с Валери ще тренираме в руското днеска в 18:10 който иска нека да се присъедини :) Там сме !! :D :)
16.05.11
17:45
Бихте ли ми казали кой е тоя “Сянката” :D :D Защото ми стана интересно като му прочетох “прозвището” :D :?
А кой е Калоян Цонев, с прозвището Бодибилдъра : ))) ?
Днес ще се съберем с Пешо и Мишо в руското училище от 7 часа, който иска да дойде е добре дошъл :) дге... :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 17.05.11 14:42.
17.05.11
14:53
Развали всичко, значи... А аз се мъча тука да го вербувам към варненската група. Никак не ме улесняваш! ;)
17.05.11
15:07
Когато някой българин отиде на игрите няма да има Варна, Плевен ,София или който и да е град, а ще има “БЪЛГАРИЯ”
А тука има грешка още в началото си грабясах 24 кг пудовка и с нея правих , а не с 16. :D
Vic: Коригирано!
Мнението беше редактирано от Vic на 17.05.11 17:51.
17.05.11
18:57
казано от valerious на 17.05.11, 14:40:
А кой е Калоян Цонев, с прозвището Бодибилдъра : ))) ?
Днес ще се съберем с Пешо и Мишо в руското училище от 7 часа, който иска да дойде е добре дошъл :) дге... :)
Ай кажи, фе! Ти ли си сянката е, Валка :P
17.05.11
22:02
Не е Валката :) Мердин се казва момчето :)
Днеска с Валери и Мишо се сцепихме правихме нещо като комплекс който представляваше 4 упражнения, максимални броики за 5 минути и между всяко упражнение 2 минути почивка ...та резултатите са :
Валери :
1 ) Мъсъл ъпс (силови възлизания)- 23 за 5 мин.
2 ) Ренегадско на Данчо : 5 минути
3 ) Бътърфлай набирания : 85 за 5 минути
4 ) Тоес то Бар : 50 за 5 минути
Мишо :
1)Мъсъл ъпс : 26 за 5 минути
2)Пайк ту Шолдър стенд : 33 за 5 минути
3)Кипинг набирания : 56 за 5 минути
4)кофички на халки : 32 за 5 минути
Пешо Флешо :
1) Мъсъл ъпс - 32 за 5 минути
2)Кофички на халки - 47 за 5 минути
3)Бътърфлай набирания - 50 за горе доло 4 минути последната я пропуснах защото скъсах 3 мазола и доста боляха .....
4)Тука тряаше да прая снач с 16 кг пудовка ,но поради мазолите промених на Спринт 50 метра - 7 спринта
Мн яко се сцепихме после правихме фрийстаил с пудовката подавахме си я флипчета разни ..Накрая на тренировката Мишо и Валери побягаха , а аз правих дабъл ъндърс след това Мишо си замина ,Валери беше пак барман с пудовката ,а аз си почивах и лафих с едни пряителчета , накрая Валери направи 120 суинга с 1 ръка (със смяна на ръцете) без да пуска пудовката , а аз около 50тина снача с лява ръка ,но накъсани.Та пак мн яко се сцепихме ако съм пропуснал нещо или съм объркал моля да ме извините и да ме поправите :)
Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 17.05.11 22:10.
Много добра тренировка ! Браво на Мишо за идеята :)
Пропусна спринтовете по двойки за време :) Ама там е слаба работата, времената бяха към 6-6.20 сек. Някои на 100%, други - не. Интересно стана...с Пешо бягахме рамо до рамо :) даже ме удари в лакътя :Д Мишо и Пешо също бяха рамо до рамо. :)
17.05.11
23:36
Бягането найстина го забравих по двойки аз явно на зиг заг бягам щото Мишо каза ,че направо го гоня от коридора му :D :D :D А бягането с теб е ти сякаш накрая по напред беше от мен ама незнае6 как напъвах ли напъвах и исках да те мина :D :D
На сичкото кросфитъри са ви много слаби гърдите, изключение прави май само Vic.
казано от Madboy на 18.05.11, 00:23:
На сичкото кросфитъри са ви много слаби гърдите, изключение прави май само Vic.
Това в каква връзка?
Тази седмица - 2 тренировки!
Събота, 21.05.2011/09.00 ч - в “Богоров”
и
Понеделник, 23.05.2011/09.00 ч - в “Богоров”
8-) Обърнете внимание на часа!
Ако се наложи промяна, ще се постарая да обявя възможно най-рано.
Мнението беше редактирано от Vic на 18.05.11 10:05.
Ем 30 кофички на халки за 5 минути на мен ми се виждат малко :) В тази връзка :)
В смисъл - малко за хора които тренират сериозно, не говорим по принцип :)
казано от Madboy на 18.05.11, 10:26:
Ем 30 кофички на халки за 5 минути на мен ми се виждат малко :) В тази връзка :)
В смисъл - малко за хора които тренират сериозно, не говорим по принцип :)
Ако си се накъсал да правиш силови възлизания преди това, хич не са малко. В комплекс, тежестите/натоварването е различно, знаеш.
А и честно казано, силата на лежанката и на кофичките на халки не са тясно взаимосвързани, т.е. силната лежанка въобще не ти гарантира успешни халки.
18.05.11
10:52
Проблема на кофичките не беше в силата на гърдите ,а в самият баланс ....На халки след силови набирания кофичките си бяха яко клатушкане и затова 47 ..Та тези 47 на успоредка ще ги направя за серия и половина и отнето време 1 минута и не6то 2 макс това трябва ли да значи ,че и на халки трябва да са толкова не мисля ... :)
Сега, ще отделя малко време...един път по някакъв начин да защитя Сашо и друго, да се опитам да Ви помогна с тренирането...ако искате-слушайте, ако не-правете, каквото искате и си знаете и си баете...
Та...
За тренировката на Вальо, Мишо и Пешо...решили сте да се пробвате на 4 движения за максимална бройка за определен период от време...До тук-добре...не мислите ли, че е добре така да са подбрани упражненията, за да не застъпват мускулни групи и да успееет да си видите наистина макса, а не да предизморявате една мускулна група до отказ и след минута да очаквате от нея пак да работи в оптимален режим...
Вальо : Мъсъл ъпи(23 за 5 мин. е някакво постижение, ако са на халки), после бътърфлай, после тоус то бар...what the fuck?!?!?!?...Киповете и едни раменни преси(които са ти(ни) слаби) е доста по-удачен вариант)...и на набиранията и на тоус ту бар-постиженията са ти посредствени...и кому е нужно да прави 5 минути ренегадски на Данчо...много ли заякна от тях...ренегадски се правят с тежки кила за малко повторения...ТОЧКА...120 суинга с 16-ката ли бе моя...защо?????
Мишо : малко по-разумно е подходил.
Пешо : ако не си правил мъсъл ъпите с изправени ръце, значи си се качвал от трицепса(демек “добутвал” си)...това означава, че кофите на халки не са били в оптимален режим...демек можеш още...кога и как ще разбереш колко ти е максимума...не знам, но няма да стане с максимална бройка на друго упражнение преди тях...
Като няма много уреди, правете максимално тежки упражнения с лично тегло...наблягайте на долната част...от нея идва всичко...от яката задна верига и бедра!!!...GHR и пистолети не виждам да правите...не можете ли...ми почвайте!!!
18.05.11
11:22
Мерси много Слави за включването и за критиката ,АЗ лично ще послушам съветите ти ,все пак затова сте вие (ТИ, ВИК, ОРАНДЖ) треньорите на групите и ние трябва да вземем до колкото е възможно максимално най-доброто което ни давате за да станем и ние по - добри.Мерси :)