18.05.05
14:58
Аз попринцип всеки зимен сезон качвам килограми(нормално). Но този беше по зле от обикновенно. Така да се изразя... образуваха се мазни натрупования в коремната област :( . Аз не сам едар... и изгрежда мн смешно... мн искам до лятото да го махна. Ако си сложа найлони и примерно правя преси... дали ще има резултат? И добре ли е да го тренирам корема в вторник четвъртак събота и неделя, които са на нетренировачни дни за мене?
Здравей! Това с найлоните е добра идея. Да тренираш корема в нетренировъчен ден също е добра идея, но повече от три пъти седмично не е необходимо според мен. (Не че ще е грешка да са 4) За да свалиш корема обаче е необходимо да минеш на отрицателен калориен баланс, както и да включиш кардио (тичане, подскоци) в нетренировъчните дни. Корема можеш да тренираш след кардиото.
Успех
Значи като за начало никога найлон.Това е огромна глупост.По-простата причина че кожата ти не може да диша и се получава парников ефект-тоест нищо не правиш.За да свалиш корема коремните прси няма да ти помогнат защото когато сваляш килограми ти топиш мазнини по цялото тяло,а не там където искаш.Трябва ти добър хранителен режим и прави следното-1 седмица правиш 30-35 минути велоергометър преди тренировка и после 1 седмица същото само че след тренировка.А пък коремните преси си ги прави за да може като махнеш сланинката да се вижда малко мускул.Айде успех.
Не съм съгласен за 30-35 мин преди тренировка... прекалено много е и се мориш прекалено преди сериозното натоварване... аз права 15 минути вело преди тренировка и 30-35 минути след... поне според мен е по-добре... а и инструктора в залата е на това мнение...
Със здраве!
Относно найлона.... абе незнам пори мори... обаче доста хора, някои от които доста зле бяха , твърдят, че много им помага. Опитно доказват, че бачка.
Въпреки, че аз мисля, аз също не мисля, че е удачно да се прибягва до него, но всеки сам си решава. Имам усещането, че може да докара гъбична инфекция това нещо/ гъбичките виреят именно на влажно и топло/спарено/
Най-важното е диетата.
Успех.
аз защо си мисля, че тея диети няма да ми свалят “биреното щембе”
Незнам писимистично съм настроен към хранителните режими или сякви такива :). Ако започна да бягам сутрин... за 1 месец дали ще си сваля коремчето...
:roll: :roll:
Аз от начало си мислех че с преси ще стане ма явно не
Може би ще почна да бягам... сутрин незнам
Кажете ми кое има сигорен ефект в горенето на мазнини по корема и да почвам че лятото идва аз с него и полажа :)
Правилен хранителен режим - 100% ефект. Бягането също помага, но без хранителен режим няма гаранция.
Казаха ти преди това... не можеш да гориш само на корема...само на задника и тн. ... не оставяй пресите! прави кардио... и вярвай ми хранителния режим ИМА значение... не е нужно да си правиш строг режим... просто се ограничавай от към сладкото, въглехидратите вечер, намали приеманите калории и така... А за самото кардио - бягане, скачане на въже, вело... избери си... комбинирай и ще стане :)
Успех
Със Здраве!
19.05.05
00:09
А сигурно като върти колОлото топи само по корема а?
Искам само да предупредя четящите темата, че ако искат да направят качествена тренировка с тежести не е добре да прибягват до кардиозанимания непосредствено преди тренировката с тежести. След това е друг въпрос.
Montley, да тичаш сутрин преди хранене е много ефективно (ако организмът ти го понася), но без адекватен хранителен режим няма да има нужния ефект.
Поздрави
[quote author=“Montley”]аз защо си мисля, че тея диети няма да ми свалят “биреното щембе”
Незнам писимистично съм настроен към хранителните режими или сякви такива :). Ако започна да бягам сутрин... за 1 месец дали ще си сваля коремчето...
Ами защото си зле! /майтап :D /
А иначе сериозно, ти точно заради това, че си се олял с хранителния режил/и направо липсата му/ си се докарал до това дередже.
Така че... най-добре, чети за разделното хранене и нисковъглхидратното такова и действай.
п.п. Баща ми всяка година казва- “Е, сега зимата малко съм качил, ама като почна лятото, ще се оправя” И ефекта му е- КАчва 8, сваля 5, и така преди да се усети стана бъчва и половина. :lol: :lol: Но то е нормално на доста годинки е стареца вече... пък за тукпитащите не мисля, че са над 50 ... :lol:
largozol Първо мисли над това което пишеш и тогава се обаждай.Писах че човек не може си топи мазниниките там където иска.Процеса е цялостен,а относно велото напротив точно така трябва да е първо преди тренировка и после след за да може да ти се стресира тялото.Като не можеш по 30 мин. ще почнеш с по 10-15 ама трябва да въртиш здравата и без правилно хранене абсурд нещо да стане.
Добре :) благодаря
сега ще помоля някой дето е имал подобен “проблем” да ми даде негия хранителен режим. Четох тук там... ама предпочитам някой дето го е изпътал на собствен гръб :)
19.05.05
20:45
:?: Я някой да пусне жокер с тези наилони
Мисля и аз да се вместя в тази тема...
1-во ..крадиото определено помага ..но наиситна гори навсякъде...а за тези от вас които основната цел е ..маса.... мисля 4е трябва да внимават и да преценят както продължителността така и интензитета.
2-ро хранитлен режим е нужен...но той е нужен както за сваляне на бирените коремчета така и за свалянето на кг по принцип... и за каквото и да е което изисква особено внимание върху тялото ни
и 3-то относно найлоните...
ДА има невероятен ефект но не необходимо да е найлон.... найлона... проситя найлон наистина може да има странични ефекти с този парников ефект :lol: основната идея на найлона обаче може да се постигне с други неща ..просот си облечете нещо около корема..или там където искате да сваляте по сериозно... например има няккави колани.... вълнени мисля.. против някави дискова или нещо от сорта.. ако сложите такъв колан... той ще проспука въздух от една страна и е по полезен от найлон и от друга има същотот действие..а именно на мястото където има допълнително облекло :lol: организма загрява по-бързо и достига по висока температура...... което води до горене на повече калории и веднага се усеща как на тези места се потиш мног повече..и се получава нещо като невъзможната точкова редукция ..просот сам преценяваш къде да се потиш повече и къде дасе горят повече калории...
Надявам се в изказването на личния си опит бях достатъчно изчерпателна.... 8)
19.05.05
21:18
Да, беше изчерпателна, благодаря :D