Коремни мускули

05.05.11
15:07

Здравейте,
Туко що се регистрирах,но отдавна ви посещавам сайтът.На 14 години съм и обичам да се поддържам във форма.Висок съм 1,73 и съм 53 килограма,знам че съм слаб,но пък не съм хилав.Гледах една тема за коремните мусколи и разбрах,че коремните преси не са били най-доброто решение за плочки и също така,че хубави плочки били плоски,смисъл като се стегнат да са плоски,а да не изпъкват,а моите изпъкват.От доста време правя коремни преси,но не постоянно.Също така,плочките не са ми разположение симетрично,едната по-нагоре,другата по-надолу.Има ли начин да са симетрични или това е ген?И има ли начин да са плоски,а да не изпъкват,защото се притеснявам.Какви упражения да правя тогава за да имам плочки,щом не трябва коремни преси?Съжелявам за тези “аборигенски” въпроси,но на тази възраст от къде да си имам идея какво да правя. :D

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.05.11 15:20.

Всъщност за това за изпъкването не му обръщайте внимание,обърках се.

Предлагам ти статия за коремните мускули, в която е обяснено за повечето от въпросите ти. След като се ориентираш, може да коментираме по-конкретно.

Успех!

АЧ

05.05.11
15:36

http://www.vbox7.com/play:ff81dddb Пробвай с тези :)

казано от Ачо на 05.05.11, 15:36:

http://www.vbox7.com/play:ff81dddb Пробвай с тези :)

Е аз тези ги правя,те вредят ли ?

АЧ

05.05.11
21:17

Ако изпълняваш правилно упражненията НЕ :)

05.05.11
21:17

Мъртва тяга и клек щом не ти се правят коремни преси :)

Добре,а можели да питам защо плочките като съм изправен ми е доста голяма и почти безформена,а като се сгъна е нормално.Дали е защото почнах с коремните преси на ранна възраст и със времето като съм порастнал е станало така?Ако не може да ме разберете,може и снимки да къча.

27.08.11
20:33

И аз съм на 14 години.
Искам да попитам вярно ли е , че на нашата възраст е вредно да правим коремни преси?
И ако не е вредно по колко бройки да правим на ден?

Мнението беше редактирано от Angel Angel на 27.08.11 20:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1