Кажете ми ако пия ПРОТЕИН

EM

02.05.05
23:08

Кажете ми ако приемам само ПРОТЕИН без никва друга химия 6е има ли някаж ЕФЕКТ или да си купа КРЕАТИН

03.05.05
09:31

все едно питаш ако се храня както трябва ще направя ли маса - ми естествено че ще има,ама си зависи от марката на протеина,от усвояването му от организма,от правилния прием, и защо слагаш креатина към химията???

03.05.05
10:09

Той и протеина не е химия :lol:

03.05.05
12:38

Ефекта ще зависи изцяло от работата ти в залата и останалият ти режим на хранене и възстановяване. От самото пиене на протеин и креатин ефекта е никакъв ;)

Грубо казано протейна е храна на прах /белтък по-точно/. За да се “храниш” по-правилно можеш да вземаш. Но с креатин ефектът ще е мн по -голям. Поне при мен са така нещата ..

EM

03.05.05
21:18

ОК.Кажете ми марка протеин и как се пие. :P ПЛС

NI

03.05.05
21:21

ми земи си този на Universal,а за да ти кажа как да го пиеш напиши нещо повече за себе си/тегло,ръст/

10.05.05
19:29

На Scitec протеина е мноо добър.Един приятел качи 9см на ръка :shock:  :shock:  :shock:  :shock: Напрао ма изуми

12.05.05
23:11

Колко мангизи е тоз протеин и колко кг :) много е яко това ам не ми се вярва много но това си е лично мое мнение

20.05.05
11:01

Здравейте. Аз искам да почна да пия Протеин , защото в ръцете съм доста по-слаб отколкото в краката. Може ли някои да ми омогне? С правилна програма и какъв протеин да си купя? Висок съм 179см  съм около 75кг. Искам да тренирам всичко без Краката. Краката просто са ми огромни мускули. Байкър съм  :wink:

Scitec и Универсал-а колко лв са 500гр? защото гледах Нитрим за 15лв 500гр . Очаквам отговори ;)

П.П. и по колко гр. се поемат преди тренировка? Как се консумира?

едит: какъв да избера?

Суроватъчен  и др...

http://www.nutrim-bg.com/products/group.aspx?gid=60

20.05.05
12:25

Аз пия на Нутрим от тия 90% ProGold по кило, не знам какъв е този 500гр. за 15лв... Доста добре ми се отразява, огъвам железа направо.... естествено взимам и креатин, глутамин, ZiMAG и DHEA…

Принципно повече от 60гр. протеин на веднъж тялото ти няма да може да усвои.... така че гледай да си под тази граница и преди тренировка (че и след) си има нужда от въглехидрати, щото само на протеин ще го изхабиш за енергия по време на помпането и    за мускулите ше остане един голям Гур.... ;)

Какъв протеин точно - зависи от теб (и от джоба ти)... аз примерно соев не мога да я пия.... много ми е гаден.... препоръчвам ти да си вземеш млечен и соев и да слагаш 80:20…

20.05.05
13:17

а какво да си купя? креатин или Протеин?или и двете? но за двете не е толкова сигурно  :roll:  и как да ги консумирам?

Препоръчително е употребата на CREATINE MONOHYDRATE Pure да става по следните схеми:

1. Период на “напълване на депата” - 5 дни. Дневната доза от 20 г се разпределя на 4 приема по 5 г (1 чаена лъжичка). Дозата се разтваря в 200-250 мл плодов сок. Препоръчва се да се консумира след основните хранения.
2. Период на “поддържане” - 20 дни. По 1 чаена лъжичка (5 г) дневно, разтворена в 200-250 мл плодов сок.

първите 5 дни трябва да се пие в дните които се тренира или всеки ден? както и другите 20 дни? или само в дните когато имам тренировка да го консумирам?

Едитр:

кой от тези протеини да избера:

1000 г Pure WHEY PRO
1000 г MEGA PRO 92 Platinum
1000 г PRO 90 Gold
1000 г HI-Fit Special
1000 г Super Winner
1000 г FORTE Impact

? и каква им е разликата? Има се впредвид че за пръв път ще пия протеинии сега почвам малко по-сериозно за изграждане на вид. за 1м ако се пие протеина и креатина (или само протеин) и се тренира 3 пъти седмично ще се усети ли разлика?

20.05.05
13:42

Зареждащата доза затова се казва “зареждаща” - пиеш всеки ден.... за след това - ако искаш постоянно нивата на креатин да са ти добри го пий всеки ден.....

За месец нищо не става.... избий си я тая нагласа от главата и действай... след 8 седмици можеш да говориш за промени, които и сам да ги видиш ако си тренирал, почивал и си се хранил правилно... но тренировката без хранене и почивка е просто загуба на време....

А за тия протеини - ами не знам какво имат всичките, погледни им съдържанието и според целите си взимай... аз пак ще спомена, че съм доволен от 90 ProGold.

20.05.05
14:21

да. А къде мога да видя нещо за храненето? Аз не разбирам и затова питам така балъшки. Целите са ми изчистен мускул.

http://www.bb-team.org/graphics/exercise/grub/nabirania_1.jpg

http://www.bb-team.org/graphics/exercise/gurdi/kofi_1.jpg

целта ми е горе долу такъв вид ;)

http://www.bb-team.org/graphics/exercise/000263a.jpg :lol:

знам че за това ще е необходимо доста повече и съм готов

XA

20.05.05
15:05

ами от протеина дебелей ли се  :wink:

21.05.05
10:39

май да ... ако не тренираш.... но нека другите изкажат мнение ;)

21.05.05
17:44

[quote author=“XaMcTeP”]ами от протеина дебелей ли се  :wink:

Дебелее се от излишък на калории.

21.05.05
19:54

[quote author=“Honzik”]Принципно повече от 60гр. протеин на веднъж тялото ти няма да може да усвои

хммм ... пич ... бъркаш ! повече от 30 грама не може да освои !макс при голямите билдери 35-40 !

а за тва какво да пиеш ...

http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=138&gid=60&switchlang=bg-BG

зимаш си 2 кила от тва и го пиеш на ден по 60 грама някаде ... на 2 части :D

айде ... по-здрави

21.05.05
20:03

[quote author=“bestbg”]а какво да си купя? креатин или Протеин?или и двете? но за двете не е толкова сигурно  :roll:  и как да ги консумирам?

Препоръчително е употребата на CREATINE MONOHYDRATE Pure да става по следните схеми:

1. Период на “напълване на депата” - 5 дни. Дневната доза от 20 г се разпределя на 4 приема по 5 г (1 чаена лъжичка). Дозата се разтваря в 200-250 мл плодов сок. Препоръчва се да се консумира след основните хранения.
2. Период на “поддържане” - 20 дни. По 1 чаена лъжичка (5 г) дневно, разтворена в 200-250 мл плодов сок.

първите 5 дни трябва да се пие в дните които се тренира или всеки ден? както и другите 20 дни? или само в дните когато имам тренировка да го консумирам?

Едитр:

кой от тези протеини да избера:

1000 г Pure WHEY PRO
1000 г MEGA PRO 92 Platinum
1000 г PRO 90 Gold
1000 г HI-Fit Special
1000 г Super Winner
1000 г FORTE Impact

? и каква им е разликата? Има се впредвид че за пръв път ще пия протеинии сега почвам малко по-сериозно за изграждане на вид. за 1м ако се пие протеина и креатина (или само протеин) и се тренира 3 пъти седмично ще се усети ли разлика?

пич ... земи си Pure WHEY PRO ili HI-Fit и мисля че ще има разлика за 1 месец 3 пъти седмично ама си зависи много и от храненето ти !сабери си пари за креатин+протеин+амино така е най добре :) ако ли не махни аминото ама и ефекта ште спадне нали се сешташ :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1