Малко помощ моля

Видях страшно много теми за набиранията и много хора които питат това което и аз в тази тема,но на никой от тях не беше отговорено както трябва.Ето ми и проблема рацете са ми каточали в тях няма и грам сила такива слабички някакви ама толкос,че няма до къде,а имам желание да се набирам на лост.Имам у нас един,но изобщо немога да се набирам само се повдигам,но главата ми не стига изобщо до лостта камоли пък брадичката....И въпросът,ето го и него!Какво да тренирам като се има предвид,че съм на 13 1,52 висок(искам да се набирам за гръб и да стана по-висок)Аз правя лицеви,но знайте,че никога не съм ходил на фитнес в село съм и няма каде да ида на фитнес.От днес започвам с лицевите едвам правя по 2….килограмите пропуснах -53-54 кг.Помощ плййс имам и гирички по 3 кг (2 гирички по 3 кг).Кажете ми,ако трябва с гиричките да започна и,ако някой има време и му се занимава да ми сложи линк по какъв начин да ги вдигам специално за да мога да се набирам или лицеви да правя,сигурно за трицепс става на въпрос,знам ли не съм по фитнеса моля ви помогнете,а и не някой да вземе да ми каже прави по 1-2 на ден набирания и така и ще се овеличат понеже много така бяха отговорили на хората.Прочетете внимателно по-нагор.Аз казвам,че и 1 немога ама изобщо го немога вие казвате да правим по 1-2 на ден като неможем и 1 :Д.Поздрави!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.05.11 17:54.

09.05.11
17:59

Вдигай си гиричките и се опитвай да се набираш по малко. Според мен си малак за фитнес. Набивай на село кебабчеата, кюфтетата и като станеш на 15-16 тръгвай на фитнес да оформяш. В момента навлизаш в пуберитета, правиш преход от дете към пубер, сам ще усетиш кога да тръгнеш на фитнес.Недей да силиш времето и тялото си, пази си го, но не е лоша идея да да спортуваш нещо - футбол, баскетбол или някакъв друг спорт. За сега спорта е единственото ти алтернативно решение. Все пак ако имаш много мерак върви на фитнес, сам ще разбереш, че ефекта ще е минимален.

Ами аз съм добър в футбола,а баскета го играя само с цел да дръпна малко на ръст и не ходя да спуртувам в зала,а в училището сам си играя на баскет,защото мразя с други на баскет да играя тъпо ми е докато ги чакам да метат.

09.05.11
19:26

Авторе, зимаш един стол и са качваш на лоста след което се спускаш колкото може по бавно. Прави по колкото серии и повторения прецениш. Така до 2-3 седмици ще можеш 1-2 набирания, поне аз тей са научх, като същп не можех и 1 ;0 дано съм ти помогнал :)

казано от igra4o на 09.05.11, 19:26:

Авторе, зимаш един стол и са качваш на лоста след което се спускаш колкото може по бавно. Прави по колкото серии и повторения прецениш. Така до 2-3 седмици ще можеш 1-2 набирания, поне аз тей са научх, като същп не можех и 1 ;0 дано съм ти помогнал :)

Хм нещо не схванах,но това,че на теб ти е помогнало ме обнедажди обясни го по-просто или просто понеже е вечер вече и немога да мисля(да го схвана)

09.05.11
22:35

Аз го схванах, но набиранията не са ми проблем .. Тренирам редовно и бойно изкуство, набирания наведнъж 10 си ги докарвам .. Кофички правя 4 серий по 10 .. Но колкото и да спазвам, каквото и да е, колкото и да тренирам не се получава нищо просто ....

09.05.11
22:45

Еее то с 2 упражнения трудно ще докараш до нещо. Ако искаш мускул има фитнес зали. В сайта има куп програми, които са наистина добри, за което евала на редакторите на сайта, виж и хранителен режим и ще видиш промяна. :)

10.05.11
16:45

СПокойно, на 13г си още прекалено “зелен” и не трябва да се притесняваш относно неможенето да се набираш/да правиш лицеви. Тепърва ще се развиваш поне едно 10-ина години. Не спирай да се опитваш да се набираш, лицевите също - правиш колкото можеш и винаги се стремиш да направиш още едно повторение в повече или дори само частично повторение.
Смятам, че ще ти е от изключителна полза, ако се поровиш из сайта и прочтеш написани материали относно правилното хранене и като цяло какво е нужно за възстановяване, мускулен растеж, сила на организма. Дерзай!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1