Помощ ! Програма за Премахване на мазнините

РЧ

05.04.11
02:03

Искам да Разбера Тази Програма Подходяща ли е за мен аз съм на 13 години 156см съм висок и 57кг и искам да отбележа че имам доста мазнини и може да се каже подут корем  ето аз си направих тази програма 

• първи ден - тренировка, кардио тренировка
• втори ден - почивка
• трети ден - тренировка, кардио тренировка
• четвърти ден - почивка
• пети ден - тренировка, кардио тренировка
• шести ден - почивка
• седми ден – почивка

Програма за изпълнение в първи, трети и пети ден

• повдигане на щанга от лег - 2 серии по 8 повторения
• флайс - 3 серии по 12 повторения
• раменно разтваряне встрани - 3 серии по 12 повторения
• кикбек - 2 серии по 12 повторения
    Извивания (туистове) с Т-лост - 3 серии по 12 повторения
• бицепсово сгъване с щанга - 2 серии 12 повторения
• бедредно разгъване - 3 серии по 15 повторения
• клякане с щанга - 3 серии по 15 повторения
• повдигане на пръсти - 3 серии по 15 повторения
• кoремни преси - 3 серии по 30 повторения
• повдигане на краката от земята(легнал) - 3 серии по 30 повторения
• бицепсово сгъване s гири - 3 серии по 12 повторения
ако не е потходяща молви препоръчаи ми програма , но имам само щанга с лежанка и гири това е , Благодаря Предварително :)        e-mail : rossenn98@abv.bg

MF

05.04.11
08:58

Пич, я по-добре напиши и какво консумираш през целия ден, храната е половината работа за добро тяло и здраве.

Изключил си упражненията за гръб от оригиналната програма, а гърба е много голяма мускулна група и гори много калории, което пък ти помага в отслабването. Та най-добре ги върни или добави други подходящи на тяхно място.
Иначе прорамата е супер...все пак е правена от BB-Team :P
Обаче ако нямаш предишен тренировъчен опит и имаш стаж под 1 месец мисля, че първо трябва да започнеш с кръгова тренировка и след това да минеш на тази програма. ;)

РЧ

05.04.11
19:28

казано от ProXxX на 05.04.11, 09:49:

Изключил си упражненията за гръб от оригиналната програма, а гърба е много голяма мускулна група и гори много калории, което пък ти помага в отслабването. Та най-добре ги върни или добави други подходящи на тяхно място.
Обаче ако нямаш предишен тренировъчен опит и имаш стаж под 1 месец мисля, че първо трябва да започнеш с кръгова тренировка и след това да минеш на тази програма. ;)

Може ли да ми обесниш какво ще рече кръгова тренировка и трябвали дая правя, аз съм тренирал 2 месеца но спрях да тренирам за около 3 месеца и сега съм решен да започна стабилно  ?

05.04.11
21:23

казано от Росен Чакаров на 05.04.11, 19:28:

казано от ProXxX на 05.04.11, 09:49:

Може ли да ми обесниш какво ще рече кръгова тренировка и трябвали дая правя, аз съм тренирал 2 месеца но спрях да тренирам за около 3 месеца и сега съм решен да започна стабилно  ?

Кръгова тренировка че рече да правиш всички мускулни групи в един ден както е била тази програма преди да изключиш гърба :) иначе програмата е добра но би ли ми обяснил защо ще сваляш искаш госпожица ли да ставаш сега си 56 кг ако смъкнеш още малко граничи с анорексия качвай смело ти растеж яж всичко и тренирай здраво,и всичко ще е наред не се лишавай и не пази диети но яж здравословно намали сладкото хляба газираните напитки и соковете от кутии,мое лично мнение е че не си за залата още потренирай по лостовете и вкъщи и като стигнеш 14-15 години се ориентирай към залата погледни това клипче :http://www.youtube.com/watch?v=iI_Emov4iuI това е една добра тренировка за теб на тези години :) и ще имаш полза от нея а също така ще те държи втален :) защото е много интензивна.

ВН

05.04.11
23:30

Не, не става. Ето какво остана след редакцията.

* загрявка на пътека 5 мин + 2 мин обща разгрявка на стави
* вертикално придърпване на скрипец 3 х 8-10
• повдигане на щанга от лег -3 серии по 8-10 повторения
• Гребане на хоризонтален скрипец 3 х 8-10
• Раменни преси с дъмбели  - 3 серии по 10-12 повторения
* Руски туист - 3 серии по 20-30 повторения с бавно темпо
• клякане с дъмбели - 3 серии по 15 повторения
• кoремни преси - 3 серии по 30 повторения (крънчове)
• бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
* Бедрено сгъване на машина 3 х 20
* 15-20 мин. монотонно кардио.
Работна тежест не по-висока от 65% 1ПМ.

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 05.04.11 23:31.

РЧ

05.04.11
23:41

казано от Владимир Недков на 05.04.11, 23:30:

Не, не става. Ето какво остана след редакцията.

* загрявка на пътека 5 мин + 2 мин обща разгрявка на стави
* вертикално придърпване на скрипец 3 х 8-10
• повдигане на щанга от лег -3 серии по 8-10 повторения
• Гребане на хоризонтален скрипец 3 х 8-10
• Раменни преси с дъмбели  - 3 серии по 10-12 повторения
* Руски туист - 3 серии по 20-30 повторения с бавно темпо
• клякане с дъмбели - 3 серии по 15 повторения
• кoремни преси - 3 серии по 30 повторения (крънчове)
• бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
* Бедрено сгъване на машина 3 х 20
* 15-20 мин. монотонно кардио.
Работна тежест не по-висока от 65% 1ПМ.

няма проблем аз реших да по-изчакам 1-2години за сега ще карам на тази тренировка - Кликни Тук

10.05.11
16:36

Зареди се с търпение и се запиши на някакъв спорт (баскетбол , футбол , бокс , плуване ) мани ги тия прграми рано ти е ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1