10.05.11
12:06
Здравейте. В момента съм в цикъл за чистене, програмата ми е фитнес 5 дни в седмицата с относително висока интензивност и съм на НВД. Кардио не правя. Удачно ли е да тренирам сутрин на гладно? Взимам сутрин доза креатин+аргинин+л-карнитин.
10.05.11
13:36
Можеш да добавиш протеин и аминота.
Наистина след въглехидратно хранене имам доста повече сила, докато сутрин на гладно, след 15-тата серия някъде, почвам да губя пауър, но нали уж мазнините се горели най-добре сутрин на гладно????
А кое според теб е по-добрия вариант за горене на мазнини ?
Една по-продуктивна тренировка след въглехидратно хранене или една к’ва да е на гладно ?
Отделно, че може и да ти прилошее.
Честно казано не съм сигурен. Аз ако знаех, нямаше да поставям тук тази тема. Значи според теб е добре да закусвам преди тренировка, а само ако правя кардио тогава да е на гладно?
10.05.11
15:50
Сутрин можеш да си правиш 20-30 минути кардио на гладно,та даже и това не е добро решение,а и като си на НВД това не значи,че трябва да режеш въглехидратите до 0.
Аз пък съм на мнение, че няма никакъв проблем да се тренира сутрин на гладно, пък било то и силово. Почти навсякъде препоръчват основните дози въглехидрат за деня да са именно сутрин и след тренировка. С гладното трениране ще съчетаеш този прием в едно и след това си режи въглехидратите колкото искаш щом държиш да си на НВД. Има и други ефекти на този вид трениране, но няма да ги коментирам.