07.05.11
23:48
200 гр. Обезмаслена извара
100 мл. Соева напитка - ванилия (може и шоколад или горски плод или каквато Ви харесва)
Съставките се разбиват с пасатор до получаване на кремообразна смес.
Състав: 240ккал / Бел 43 г / Въгл 16 г от които захари 7 / Мазн 2 г
Става нещо уникално не се усещаш кога го изяждаш. Ако е за закуска му слагам един
банан и овесени ядки. Тази соева напитка я има навсякъде в по-големите супермаркети
и стои около млеката.
Темата беше редактирана от megabolic x на 07.05.11 23:49.
08.05.11
11:51
Може ли някой ако я направи да сложи и снимки, за да видя какво трябва да се получи?
Опитах се да я направя но не се получи нещо.megabolic x качи една снимка да я видя.
Мнението беше редактирано от Пламака на 08.05.11 12:09.
08.05.11
13:43
Като гъстота е правя да изглежда като мус т.е. може да се добавя по малко от соевата напитка
докато се получи желаната гъстота. Ако стане по рядко може да се пие. Добре е изварата да е от тези
дето като ги изсипеш и стоят трошливи т.е. по суха, за да поеме повече от соевата напитка, която и оправя вкуса.
Снимка ще сложа довечера когато ще е забърквам отново.
08.05.11
18:37
А тази напитка издържа ли отворена....щото жена ли каза,че ме била много издържлива....или май ме гъбарка :)!!!
Иначе още утре ще тествам,че тази извара ве4е не я понасяс...с какво ли не я меся..само и само да я взимам!!!
08.05.11
22:51
Соевата напитка ми стои по седмица отворена в хладилника и няма проблем.
И бъркайте с пасатора възможно най-дълго време, за да се вкара повече въздух...
Ето и снимката!
Мнението беше редактирано от megabolic x на 08.05.11 22:53.
става, аз така си го правя - извара, кисело мляко, едно или две сурови яйца и степче + хард пасиране :) направо се учудвам колко ми харесва
казано от junkhead на 09.05.11, 22:06:
става, аз така си го правя - извара, кисело мляко, едно или две сурови яйца и степче + хард пасиране :) направо се учудвам колко ми харесва
Всъщност пробвах само с мляко и извара, стана крем обаче наистина трябва с нещо да се овкуси-какао и пудра захар или степче. Оригиналния вкус е малко гаден :D
Моля някой да я снима ли соевата напитка защото тея в Billa като ги питам и ме гледат като пребозали телета ?
11.01.12
18:50
казано от VoZ на 23.09.11, 14:48:
Моля някой да я снима ли соевата напитка защото тея в Billa като ги питам и ме гледат като пребозали телета ?
Аз ползвам тези...