Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.05.11
22:19

Добре слушайте сега, майка ми каза да и сложа едни програми на ифона (написала ми ги е на един лист), обаче това юзб за ифона не е като за нормален телефон, но не това е въпроса ми. Първо това аппле ид струва ли нещо,мога ли да си свалям музика,игри и картини или изобщо от кое чудо се свалят на тия сложни телефони. Един приятел има sony erricson i touch,не го знам кой по-точно, но си има маркет и от там си сваля игрички и подобни. Не, че на майка и трябват ама все пак.. Доста съм необразован в тая сфера, може ли някой малко да ме светне, ии как по-точно се слагат програми като скайп на тоз телефон? Примерно скайпа си го свалям на комптютъра и го качвам на ифона ли? Няква друга процедура има ли, аспирация нещо (дано сте схванали шегата.. ;Д)

09.05.11
22:21

казано от x_3_mar на 09.05.11, 18:55:

казано от Hiya на 08.05.11, 23:20:

Някой знае ли предстоящите мачове на Барселона? Кога и къде ще са? По точно ми трябва програмата им за октомври.

Къв октомври бе душа?!@№@! Че то до края на сезона има още 3 мача. Съмнявам се, че преди да са определили шампиона, ще теглят програмата за следващата година...

От къде да знам питам нямам никаква представа как стоят нещата с мачовете.

09.05.11
22:30

Веке знаеш чадо (nhappy) и като ходиш октомври да си носиш семки и да плюеш тоя дето седи пред теб, в унисон с тукашните мачове.

09.05.11
22:56

Абе днеска ставам и пускам БТВ и дават баба Лили Иванова.
Някой друг случайно да е чул/видял “хранителния” и режим ?

09.05.11
23:11

Не, сподели, че ми стана интерестно. :D

BR

09.05.11
23:14

Преди време я слушах в някакво предаване,че яде плодове,зеленчуци и риба основно,а като и се дояде сладко едно блокче черен шоколад.

Мнението беше редактирано от Brute на 09.05.11 23:45.

10.05.11
00:02

Сутрин чаша вода, после кафе. На обед попара с 1 сухар.
Вече стабилната храна я остаряла за вечерта.... , а тя е 2 белтъ ка и карфиол с мед.

казано от emzo на 10.05.11, 00:02:

Сутрин чаша вода, после кафе. На обед попара с 1 сухар.
Вече стабилната храна я остаряла за вечерта.... , а тя е 2 белтъ ка и карфиол с мед.

Взимайте си поуки! Жената мина по възраст повечето египетски фараони...и още е на сцена! :D

10.05.11
13:54

можете ли да познаете  продукта?

10.05.11
14:04

казано от gips на 10.05.11, 13:54:

можете ли да познаете  продукта?

Дерби или някоя друга подобна отрова.

10.05.11
14:14

Фанта ? Абе продукт на Тхе Цоца Цола Къмпани ?

10.05.11
14:36

лимонада... Като го прочетох и ми стана смешно.

10.05.11
14:42

И кое е смешно? И Е211, и Е102 са канцерогени + източника на фениланин, който вероятно е аспартам, се получава прекрасен коктейл за стари и млади.

Мнението беше редактирано от Valdis на 10.05.11 14:43.

10.05.11
15:03

Одеве едно А3 TDI ме наказа много грубо :(
Ба* неговата кожа, на всяка предавка ми правеше по 1 кола.
Кой знае кво е имало под капака :D :D :D

10.05.11
15:43

http://www.youtube.com/watch?v=yx-IjUuZ8zE
Ето това се казва кардио

10.05.11
16:51

казано от Rikoo на 09.05.11, 22:19:

Добре слушайте сега, майка ми каза да и сложа едни програми на ифона (написала ми ги е на един лист), обаче това юзб за ифона не е като за нормален телефон, но не това е въпроса ми. Първо това аппле ид струва ли нещо,мога ли да си свалям музика,игри и картини или изобщо от кое чудо се свалят на тия сложни телефони. Един приятел има sony erricson i touch,не го знам кой по-точно, но си има маркет и от там си сваля игрички и подобни. Не, че на майка и трябват ама все пак.. Доста съм необразован в тая сфера, може ли някой малко да ме светне, ии как по-точно се слагат програми като скайп на тоз телефон? Примерно скайпа си го свалям на комптютъра и го качвам на ифона ли? Няква друга процедура има ли, аспирация нещо (дано сте схванали шегата.. ;Д)

Помагайте моля ;Д

10.05.11
17:08

Дюд има толкоз профилирани форуми, че свят да ти се завие, трябва да си го jailbreak-неш да си качваш “безплатни” приложения.

10.05.11
19:02

В Кауфланд са пуснали някаква телешка пастърма на 5 лв. килограма и се продава на парчета около 400 грама.Малко е мека ,но не е лоша и не толкова солена.Също и има само 1-2 Е-та :D и малко декстроза.

10.05.11
19:12

На 5 кинта- най-малко съм я хващал на 7… утре ще си взема :)

:x :x :x

10.05.11
21:12

казано от emzo на 10.05.11, 17:08:

Дюд има толкоз профилирани форуми, че свят да ти се завие, трябва да си го jailbreak-неш да си качваш “безплатни” приложения.

K, вече ми казаха 1-2 форума, добре, че са на български, защото и без това чудо е бати сложното..

10.05.11
21:36

Рикоо едно време ги нямаше тия проблеми (nhappy2) Ама пък си и купувахме телефони от които разбираме

10.05.11
22:43

Някой може ли да ми обясни как се инсталират програми за SE VIVAZ, като на индианец, обаче?

10.05.11
22:58

Хах, какви работи има в момента, половината незнам какво са .. ебати тая техника се развива все по-бързо и по-бързо ония ден гледам някви плазми на ебаси цените..преди 3-4 години некви тъпи телевизори струваха толкова, сега неможеш да видиш телевизор,различен от плазма, компютри със слаби параметри, и то честно казано на задоволителни цени,макар че като погледнем заплатите неможе и да се говори за такова нещо.. Айде лека ;Д

11.05.11
15:41

Поредния, а разбира се и не последен загубен ден в университета... псевдо лекции и то съкратени, като времетраене за съдържание дума не ми се отваря- разбира се задължителни, защото се чака заветния подпис в книжката... отпаднали упражнения- разбира се с това отпада и нищожната практическа част от абстрактните неща, с които ни занимават... то е ясно, че човек сам трябва да се подготвя и да си преследва целите, да чете каквото го интересува- да си се профилира сам, но имам чувството, че съм задочник, ама със задължително присъствие... и като кажеш, че работиш ти казват, че не ти е работа да го правиш, а да си в университета уж да учиш... все едно отплеснах се, обаче е дразнещо...

11.05.11
16:27

1 път да закъснея със зареждането на картата за градски транспорт и ще попадна на контрола.. много историй съм чувал на приятели които не са си платили актовете и нищо не е станало.. така ли е найстина или трябва да платя моя??

казано от Скота на 11.05.11, 15:41:

и като кажеш, че работиш ти казват, че не ти е работа да го правиш, а да си в университета уж да учиш... все едно отплеснах се, обаче е дразнещо...

Хах...от край време е така. Смята се, че само ако си задочник имаш правото да се оправдаваш с работа. Редовните са редовни, именно защото не трябва да работят и да се концентрират изцяло върху учението. Тъпа работа...а независимо дали си редовен или задочен, на 3/4 от студентите им се налага да работят. То независимо дали си студент или не...в БГ положението е такова, че се налага да бачкаш от малък. Аз затова още след първата година се преместих задочно, защото в редовното е загуба на време...а не би трябвало :)

11.05.11
17:52

Да ама при нас задочно няма

11.05.11
19:40

HE

11.05.11
21:01

казано от Georgi Surmov на 11.05.11, 16:27:

1 път да закъснея със зареждането на картата за градски транспорт и ще попадна на контрола.. много историй съм чувал на приятели които не са си платили актовете и нищо не е станало.. така ли е найстина или трябва да платя моя??

Хубаво е да си го платиш, защото след това акта отива в “Агенция за държавни вземания”. Няколко пъти се е случвало да ми изтече картата или перфоратора да е сдъфкал билетчето, но акт до сега нямам. Обикновено полицая, който е с контрольорите иска личната ти карта и след това я предава на контролата да ти напише акт. Принципно си задължен на полицая да му представиш документ за самоличност, но е спорен въпроса до колко той има право да предоставя твоите лични данни на трети лица /контрольорите/. Та да се върнем на въпроса - при ваденето на личната карта старателно записвам номера на значката на полицая, след което му обяснявам да си погледне “Закон за защита на личните данни” и каква отговорност носи за предоставянето на личните ми данни на трети лица, карам го да ми се представи с име, фамилия, чин и от кое районно е и едва тогава му давам личната си карта. Ако все пак излезе толкова смел да даде личната ти карта на контролата, акта се обжалва, а също се пуска жалба в прокуратурата срещу полицая, като в жалбата се описва какво се е случило до най-малката подробност. При поискване на документ за самоличност от контрольорите им обясняваш, че по смисъла на закона не са държавен орган, а компания със смесено участие и не си длъжен да им даваш личната си карта. Отделен е въпроса, че контрольорите не са сертифицирани оператори на лични данни и съответно нямат право да боравят с тях. Имаш правото да им поискаш сертификат издаден от комисията за “Защита на личните данни” и те ако в действителност са акредитирани - трябва да го представят /и пак се получава един порочен кръг/. Голям процент от актовете на община и подобни общински фирми падат, поради неграмотност от страна на служителите им. Така или иначе си се набутал вече да ти напишат акт - върви си го плати, докато е време, че след изтичане на срока няма да ти е 10 лв. а много повече.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.05.11 21:03.

Я кажете,във “Мерки” измерванята в стегнато или отпуснато състояние на мускула да ги въвеждам?

казано от Боби Велинов на 11.05.11, 21:04:

Я кажете,във “Мерки” измерванята в стегнато или отпуснато състояние на мускула да ги въвеждам?

http://www.bb-team.org/articles/1051_antropometrichni-izmervaniya#axzz1M4VAvBDt

както най те кефи :D по принцип се мери в отпуснато и стегнато състояние или най-широка и най-тънка част но тъй като тука може да въведем само едно число го караме на кеф :D

11.05.11
23:37

В ресторанта “Златното пиле”, клиент пита сервитьора:
- Искам да ми приготвите едно пиле по дижонски! Ама, и пилето да е от Дижон! Можете ли!
- Разбира се! - рекъл сервитьор, а на готвача рекъл: - Шефе едно пиле печено!
След малко носи той пилето, поставя го на масата, а клиентът запретва ръкави, бръква с пръст в трътката, облизва си пръста и възмутен казва:
- Поисках пиле по дижонски от Дижон! А Вие ми носите пиле от Костброд!
- Един момент, станала е грешка! - казал сервитьорът и върнал пилето. - Шефе, тоя позна, че не е от Дижон. Кво да правим?
- Я му занеси това! Няма да го познае!
Клиентът, пак запретва ръкави, пръста отзад, облизва го и е бесен:
- Какво толкова поисках бе хора - пиле от Дижон! А, вие ми пробутвате пиле от кокошарника на баба Пена от Кумарица!
Нямало как, обадили се във френското посолство, с куриер изпратили едно пиле от техните резерви, приготвили го, сервитьорът го отнесъл, а целият персонал наизлязъл да видят ефекта!
Клиентът повтаря процедурата, облизва пръстаи казва:
- Е, от покрайнините на Дижон е, но приемам че е дижонско!
Целият персонал си отдъхнал. От съседната маса се приближил един мъж и попитал специалния клиент:
- Господине, незнам от кога си поркам и вече забравих от къде съм ... къде живея.. Та ще Ви помоля - да сваля гащите, пък да видите от къде съм..., че да се прибера..

12.05.11
07:14

Като си почнал за пилета ето и от мен един:

Младоженка готви за първи път обяд.
Мъжът й започва да яде печеното пиле,намръщва се и пита:
-Какъв необичаен вкус има това пиле!С какво го напълни?
-С нищо.То си беше пълно...- Невинно отговорило момичето.

ГН

12.05.11
11:25

Кажете спешно плс някаква зала до 5 лв единична тренировка в покрайнините на 5-те кьошета, до 15 минути пеш!

На Цар Самуил 68 – в безистена – фитнес клуб Арес 1000. Прикачвам ти карта – оранжевото кръгче са петте кюшета, зеленото е залата.

http://www.prikachi.com/images/775/3330775L.jpg

Не е лъскава, но си има всичко необходимо плюс стойка за клек и лег преса.

1 тренировка е 4 лв. С бързо ходене ще стигнеш за 10-15 мин.

Каква е разликата между Scitec Mass и Scitec Mass 20 ? Само в количеството ли? Гледам, че съставките са еднакви.
Едит: А, да. В единия има 500мг монохидрат. :)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 12.05.11 14:39.

12.05.11
16:42

Сам пита, сам си отговаря...ей да бяха всички така да знаем отговорите на въпросите които си задаваме :D

12.05.11
17:00

Плажен билдър за пример :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1