Today
Squat 1 x 20 x 126 + pullover 1 x 20
Some legs and abs work
BW no more than 89 kg
Я се виж каква канара си, @junkhead : ) И пишеш на български!
Много радваш и с двете : )
Супер :) Искам да ми личи, че тренирам, ама като съм облечен (sun)
Поли, много позитивна личност си :)
Barbell rows 5 x 10 x 110
Bench press 5 x 5 x 104
Dumbbell rows 3 x 13 x 40
Incline dumbbell bench press 10,10,8 x 35
T-bar rows 4 x 12 x 80
Dips 3 x 11 x 20, 15 x BW
Side raises 3 x 12 x 10 kg
Нося М :) лейм
10.05.11
19:59
много Хард средна и долна част на трапеца (devil)
Скота, пия си го, почти не остана. Мисля, че определено има ефект, понякога го усещам много яко, друг път не. Като го спра, ще си проличи. Но кафето преди тренировка в комбинация с аланина е ебати и буустера.
Кристияне, благодаря :)
Супер е гърба, вените по ръцете и те!Има сериозна разлика с предишната снимка!
Deadlift 5 x 5 x 150,160,170,180,190 I died
Narrow grip bench press 8,8,7 x 80
Biceps curls 3 x 12 x 40
Dumbbell extension behind neck with both arms 12,12,10 x 35
Preacher dumbbell curls 3 x 10 x 20
One arm triceps extension behind neck 9,9,7 x 15
:) започвам да ям повече
Chins 8 x BW, 5 x 8 x 15, 8 x BW
Dumbbell shoulder presses 10, 10, 10, 10 x 25
Pullups 12,11,11
Upright rows 3 x 10 x 46
Narrow grip chins 11,12,12
Side dumbbell raises 3 x 12 x 10 kg
A little trapecius work
Така, така... :)
Време е за малко промяна. В неделя, след клека, имах много тежка мускулна треска на краката, която ме държа чак до петък. Може и тягата да е допринесла малко, но беше много зле. Няма начин, не се кефя, отказвам се - започвам да ям повече :) Изкарах 4 плочки и сума ти вени по корема, абе интересно е, ама силата и издръжливостта ми взимат да куцат. А и възстановяването е никакво, така че по-добре малко по-дебел, ама щастлив :) Ще наблягам на чистите храни в по-сериозни количества.
Иначе чистенето се оказа лесно, за около два месеца мога да се докарам в супер плажна форма :)
Мислех си, че ще е хубаво някой да сподели опит с повечето храна, че моят единствен експеримент с нея завърши трагично. Не можех да си видя набора... много зле :) Засега мисля да държа много въглехидрати и малко мазнини в тренировъчни дни, а в нетренировъчни по-малко въглени и средно количество мазнини, главно от яйца и зехтин. Въглените ми са от овес и ръжен хляб, протеинът от пилешко, яйца и извара + един шейк от време на време. Чийт мийл ми е примерно някой сушен колбас или топено сирене, набивам и ядки също така, кисело мляко, зеленчуци и подобни.
Заимствал съм доста за храната и тренировките от Никола и IronFreak, ама и двамата не съм ги виждал отдавна :)
Като не щете да ми помогнете - ********! Ебавам се :)
Днес
Клек 1 х 20 х 128, малко работа за краката, корема и трапеца, както и снимки в стил - ае да видим кой ще познае незаменимия стил на един наш съфорумник :)
Тези 87кг на какъв ръст са? Аз, ако бях на твое място щях да поддържам известно време. Ти явно имаш някакви други идеи...
Не знам как си се хранил досега, но защо не опиташ обратното на това, което си написал. Предтренировъчните дни да са ти зареждащи с повече въглехидрати и минимално количество мазнини. В тренировъчните въглехидратите и мазнините да са ти изравнени, с малък превес на протеина и да имаш няколко дни, в които количеството на въглехидратите да е минимално, като храната която поемаш да е толкова, колкото ти е необходимо да поддържаш сегашното си тегло. Според мен при такова хранене не би трябвало да ти пада силата и да се чувстваш изтощен, а напротив би могла да расте, но все пак всичко е много индивидуално и ако не опиташ няма как да разбереш :).
След сериозно покачване на храната съм около 90/91 кг :) Иначе3 съм 183, а може да са 182 вече. Така съм от няколко месеца вече.
Нямам идея, не правя максове докато правя 20 повторения. Като свърша, ще пробвам :)
казано от junkhead на 14.05.11, 09:35:
Така, така... :)
Време е за малко промяна. В неделя, след клека, имах много тежка мускулна треска на краката, която ме държа чак до петък. Може и тягата да е допринесла малко, но беше много зле. Няма начин, не се кефя, отказвам се - започвам да ям повече :) Изкарах 4 плочки и сума ти вени по корема, абе интересно е, ама силата и издръжливостта ми взимат да куцат. А и възстановяването е никакво, така че по-добре малко по-дебел, ама щастлив :) Ще наблягам на чистите храни в по-сериозни количества.
Малко да поспамя и аз : )
Време беше, наистина по - добре малко по - закръглен, но пък щастлив :D
Снимките са ти без забележки, фен съм ти : ) Не ти трябва повече плажна дефиниция, погледите и така ще ги събираш : ))))) Та и с 5 кг. отгоре. Но се стягай, защото на клек ще те издухам, ако продължаваш в стил плажен бодибилдинг : )))))
Гледам аз, че вървиш в такава насока, ама като свърша с 20-те повторения ще видиш и ти :)
Да добавя - чувствам се много добре, имам мускулна на краката, но не е супер тежка - по-скоро приятна. Обаче корема е яко надут :)
Карпи, някъде четох за този метод. Мисля, че беше един от ретро бодибилдърите, който го използваше. Засега ще се храня така, пък по-нататък ще видим. По принцип съм винаги отворен за експерименти :)
В последния Family Guy жената на Томас Едисън го набара в леглото с негър... и го пита “What are you doing?” - “Experimenting!”
Та за такива не съм де :)
Bench press 5 x 5 x 106
Incline dumbbell bench press 10 x 30, 10 x 35, 9 x 35
T-bar rows 4 x 12 x 80
Dips 11,11,10 x 20, 1 x 15 x BW
Side raises 3 x 12 x 10 kg
Мнението беше редактирано от junkhead на 16.05.11 20:31.
Deadlift 4 x 5 x 142,152,172,182, 4 + 1 x 192
Narrow grip bench press 3 x 8 x 80
Biceps curls 3 x 12 x 40
Dumbbell extension behind neck with both arms 3 x 12 x 35
Preacher dumbbell curls 10 x 15, 2 x 10 x 17,5 with neutral grip
One arm triceps extension behind neck 9,9,8 x 15
Една седмица увеличена храна в тренировъчните дни, при това чиста. Резултатът е +2 кг, 3 см на корема.
Ай сиктир
Chins 8 x BW, 8,8,8,8,7 x 15
Dumbbell shoulder presses 10, 7, 6, 5 x 20
Pullups 12,12,8,8
Upright rows 3 x 10 x 46
Narrow grip chins 3 x 12
Side dumbbell raises 3 x 12 x 10 kg
A little trapecius work
Hitting the plateau very hard.
Емо, благодаря, и аз си се радвам :) Ама искам повече и повече, естествено има накъде. Пък нека ме нарочат че зобя - ще си го преместя от единия крачол в другия :) Освен това нямам нищо против стероидите. Не изключвам възможността един ден да juice-на, както и мога някой ден да стана алкохолик, или да отида в затвора... всичко се случва.
Две години сериозно отношение към тренировъчния процес - по-голям, по-силен, по-щастлив и по-умен :) След две годинки пот вече ми личи :) Все по-твърдо става убеждението, че това е най-позитивното нещо, което съм направил за 25 години съществувание.
И да споделя с вас най-култовата дума в целия английски език:
bonerific - when some thing is so good that it surpasses even terrific and goes in to a realm of greatness that can only be described as “Bonerific”. Variant of the word “terrific”. The prefix boner, here slang for the male genitalia, acts as an intensifier. Usually used in reference to an attractive specimen of the female species.
(inlove)
Squat 1 x 20 x f*ckin 130 + pullover
A little deal of legs, abs and trapecius work
22.05.11
19:23
Думата цепи мрака^^!
Bench press 5 x 5 x 108
Incline dumbbell bench press 10,10.9 x 35
T-bar rows 3 x 12 x 82
Dips 11,11,8 x 20, 15 x BW
Side raises 3 x 13 x 10 kg
23.05.11
20:36
Днеска няма ли нещо от сорта на клек 20х200кг ?
Deadlift 5,5,5,5,5,5,4 x 100,120,150,160,170,180,190
Narrow grip bench press 9,9,8 x 80
Biceps curls 21 x 30, 21 x 40
Dumbbell extension behind neck with both arms 3 x 12 x 35
Preacher dumbbell curls 3 x 10 x 17,5
One arm triceps extension behind neck 9,9,8 x 15
Chins 8 x BW, 8,8,8,8,5 x 15, 8 xBW
Dumbbell shoulder presses 10,11,9 x 25
Pullups 12,11,11
Upright rows 3 x 8 x 50
Narrow grip chins 3 x 12
Side dumbbell raises 3 x 15 x 10 kg
A little trapecius work
Клек 8 х 132, 15 х 100, 3 х 6 х 120, 15 х 100 + пуловър
И малко работа за краката и трапеца
Разочарован съм от себе си, ама това е...
казано от junkhead на 29.05.11, 18:27:
Разочарован съм от себе си...
Това заради клека ли беше>?
даа :) Бях се нагласил за 20 х 132, ама no balls.
Както и да е. Ще дойде и неговото време, а засега ще вкарам повече клекове в този ден. И от тези серийки се разбих де.
Иска ми се другия път да е 15 х 100, 10 х 120, 5 х 140, 10 х 120 и 15 х 100, ама нямам идея дали ще мога.
29.05.11
21:03
Според мен ако минеш пак на 3-5ци ще имаш бум на силата. Доста време вече го караш на много повторения.
казано от junkhead на 29.05.11, 20:59:
ама нямам идея дали ще мога.
Ще можеш... ще можеш... даже не трябва и да се замисляш, но се чудя защо са ти толкова много серии? Вече 4 месеца караш с тия 20 повторения. Още колко време имаш от програмата ти или не си определил краен срок? При всички случаи тоя клек ти се се отразява много добре на тялото, въпреки големия обем на тренировката!
Според мен, ако държиш да се почустваш по-добре (да си погъделичкаш егото) следващия път опитай килограми, които са ти близо до макса. Като постнеш тука нещо от рода на: Днес клек 200/220… и ще има само оранжеви коментари
Да,тази система действа много при мен :) Но откъм размери не мога да го докарам, затова искам сега да кача малко и като ми омръзне, може би ще направя един Madcow.
Идеята ми е да карам с този сплит докато виждам резултати. Когато се забия за голям период от време, ще сменя. Искам да пробвам също и някои от програмите на билдърите от 1940 - всяка тренировка по един клек, лег, набиране, бицепс, трицепс, рамо, корем и прасец - по едно упражнение. Струва ми се, че ще има ефект, но докато не пробвам, няма как да знам.
Гипс, максове на клека няма как да правя сега. Опитвал съм де, но не се получава... трябва да потренирам известно време с по-ниски повторения. Пак казвам, 5 х 5 е супер протокол, ебати ПР-а му правя :) Но не ми се занимава сега. Ако го започна, ще изгубя доста размер. Искам да съм голям - супер бейсик олдскуул голям. Ама ако може да си виждам и пресата и набора. Затова пробвам доста неща и си мисля, че отсявам малко по малко. Мисля си, че тренирам и ям правилно, но доказателствата са против мен. Нооо винаги има надежда за подобрение :)
Ако в края на тази година съм с 2 кг по-тежък и малко по-силен без да съм дебел, ще съм много щастлив.
п.п. Алис ин чейнс ми са много любими :) Нямат равни. В това парче се усеща наследството на Лейн, вери вери дарк плейс.
Мнението беше редактирано от junkhead на 30.05.11 12:34.
Бе, то се получава, но си трябват опитни хора да те пазят на тия 200+ кила, дето ще ги реализираш....Размер едва ли ще изгубиш от малко повторения, но ще спреш да растеш вероятно. А всъщност колко си пораснал?
За съжаление е много трудно да си силен и релефен...и аз искам така, ама не ми връзва : )
Като станеш голям, имаш една почерпка от мен : ) Макар че си достатъчно голям, мисля, ама пуста лакомия : )
Вдигнал съм един или два сантиметра на краката и това е :) Все си мисля, че има време за всичко, и ще мога да стана поне 95 кг без да ми порасне и корема, както обикновено със завидни темпове :)
На ръст 183 тези кила ще са добре, ако не са съсредоточени на едно място. Сега съм най-много 91. Все още гледам на себе си като начинаещ и имам супер много хоризонти да откривам :) хахахах Има доста методи и смятам, че в един момент ще открия своя.
Значи, така и така използвам условни изречения - ако си представим, че съм достатъчно голям, ще откача ли пак една почерпка :D
Между другото, на снимки покрай други хора изглеждам доста голям в сравнение. Затова гледам да се снимам със по-слабички личности :)