Дааа, кашкавалена си взех, прекрасна е! Въобще не е онази гадост, която си спомням.
07.05.2011г.
Храна:
08:30 - бисквитник;
12:30 - протеин;
15:00 - 50гр. пилешко, 20гр. кашкавал, едно яйце, 20гр. суджук, кисело мляко;
19:30 - 150гр. свинско, краставица, парченце от бисквитника;
23:00 - извара.
Тренировка:
10:00 - 12:30
Кросфит:
1)Стойка на ръце - заучаване и тестване за време - 36 скеунди;
2)Изометрии:
- набиране подхват - по 15 секунди във всяка от петте точки;
- кофички - поради тотална липса на трицепс - само една точка;
Това трябваше да се развърти няколко пъти, но май повече се набирах (с подскоче естествено) и накрая се уморих, и не можех да издържам повече от 5 секунди в нито една точка на набирането, а кофите - много зле, ще трябва да се поработи по въпроса.
3) Комплекс - Suicide run с конуси - 3 рунда от:
- тичане;
- набиране с подскок - съответно 11/15/13;
- box jump (45см кутия) - съответно 14/16/16;
- бърпи (с лицева опора) - съответно 10/11/12;
- клек без тежест - съответно 24/28/28;
Много се радвам на стойката на ръце - точно вчера гледах аватарите на Вик и Либра, и се чудех ние кога ще учим стойка на ръце, и хоп - днес! Изключително много ме беше страх, но установих, че съвсем няма нищо страшно, само трябва да се науча да се засилвам, за да се изправям без чужда помощ. Днес, веднага щом влязох вкъщи, това ми беше първата работа, не можах да се въздържа. Трябва да се преборя и да си рпеместя тежестта, защото ме болят китките.
В комплекса - при набиранията подскачах не много, донякъде - откъдето мога да се набера, та подскачах и докорая си се набирах. Накрая ще взема да започна да се набирам :D :D :D Бърпитата - много се радвам, че ги направих всичките chest to the ground. Общо взето днес комплексът не ми изкара вътрешностите, като онзи миналата събота, макар, че днес отново беше същия пек, при лицевите на бърпитата не чувствах онова ужасно напрежение в главата.
16:00 - 18:00
Репетиция - много скачане с меки обувки, но предвид 2те седмици почивка от танците, краката ми са изключително починали и успях да направя един скок, с който се мъча от няколко месеца, голям успех. Чувствах се доста лекичко, краката ми не бяха вдървени, както очаквах. Малко бях уморена от кросфит-а, та от време на време ме примързяваше. Поблъскахме към ча някъде и с твърдите обувки, но нищо кой знае колко уморително.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.05.11 23:36.
08.05.2011г.
Храна:
08:30 - една филия “ВИта” с кашкавал;
12:20 - блокче шоколад;
12:45 - протеин;
19:30 - кашкавал, сирене, луканка, ролца по чешки;
22:00 - 150гр. свинско, задушени зеленчуци - грах, царевица, морков;
23:00 - торта;
02:00 - питка;
В течение на вечерта - 50гр. ракия, не я и допих...а сия сипах, за да се стопля, но ... прегрях :D :D :D
Чудесно меню - сватбарско :D :D :D
Тренировка:
10:00 -12:30
Кросфит:
1) Заучаване - напади и български клек;
2) Тест:
- клек без тежест - 110;
- box jump на 45см кутия - 21;
- суинг с 16кг пудовка - 30;
3) Комплекс с 400м напади:
- 100 броя с по 8кг пудовка на ръка;
- 100 броя с 5кг диск в изправените над главата ръце;
- 100 броя напади;
- 100м ходещи отпади.
Не знам за колко време съм свършила с първите три. С отпадите, също не знам за колко време съм свършила, но май никой не засече, защото бях малко отцепник, защото трябваше да си тръгвам. Нападите са чудесно упражнение...в по-малки бройки :D :D :D Всички други бяха ок, но тези с пудовките ми извадиха душицата. След 400м напади - танцуването на сватбата мина чудесно, нищо не болеше, спуках си се от танци...до към 01:00, когато започнах да усещам тежест в бедрата и д-то. Но само тежест...не можех и да предположа какво ще последва... Имам такава мускулна треска на д-то и бедрата, че не можех да се въртя през нощта и не можех да си придърпам завивката с крака :D :D :D Много забавно, не съм имала такава мускулна треска от доооооста време, известно време ще съм Робокоп :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 09.05.11 12:09.
аз държа да разбера кои са 5-те точки...това някакви чакри ли отваряш..:))))
казано от slavko на 09.05.11, 11:28:
аз държа да разбера кои са 5-те точки...това някакви чакри ли отваряш..:))))
Т’ва па! :D :D :D
Първата е най-ниско долу, так, де, не най-ниско, авъзможно най-ниско след като си започнал набирането, петата е най-горе, третата е, когато ръцете са на 90 градуса сгънати, останалите три съответно межу първата и третата, и третата и петата. НО трябва да призная, че предположението с чакрите мога да го вместя някъде :D Ще питам махалата :D :D :D
09.05.2011г.
Храна:
10:00 - филия “Вита”, 50гр. кашкавал;
13:00 - протеин;
17:00 - 50гр. кашкавал, 50гр. суджук;
18:30 - 40гр. ядки;
22:00 - домат, краставица, кашкавал, извара;
Яденето - безобразно малко, хем бях гладна, хем не ми се ядеше, а и половината ден спах. Тялото ме боли - д-то и бедрата ми изгарят, буквално усещам парене в мускулите, такава мускулна треска не съм имала НИКОГА според мен, изглежда сякаш никога няма да мине. Да се надяваме, че утре придвижването ми ще е по-лесно.
09.05.11
23:46
А защо не разпускаш след тренировка, принципно когата правиш упражнения които не си правила никога, или такива, които не си правила от доста време, или много тежки тренировки, винаги прави разтягане и разпускане на съответната мускулна група, за да може да се разсее млечната киселина и да нямаш мускулна треска, принципно не е лошо, че имаш мускулна треска, полезно е :)
п.п. Аспирина също върши чудесна работа :D
казано от Bojidar Stefchev на 09.05.11, 23:46:
А защо не разпускаш след тренировка, принципно когата правиш упражнения които не си правила никога, или такива, които не си правила от доста време, или много тежки тренировки, винаги прави разтягане и разпускане на съответната мускулна група, за да може да се разсее млечната киселина и да нямаш мускулна треска, принципно не е лошо, че имаш мускулна треска, полезно е :)
п.п. Аспирина също върши чудесна работа :D
Защото съм глупава, вчера се усетих какво ще стане като не съм разтегнала - но бързах, едва доизкарах тренировката до края, хукнах към фризьора, после скочих в токчетата и бам на сватбата, цяла вечер танци иии..кога да разтегна. А докато ми правеха косата, точно това разправях, че е трябвало да разтегна, даже мислех за едно аспиринче....амаааа...се увлякохме и забравих...и сега си патя адски.
10.05.11
00:13
Принципно режеш 5мин. от тренировката или от почивките, и правиш разтягане :) иначе няма лошо, мускулната треска е полезна споко :)
Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 10.05.11 00:19.
казано от Bojidar Stefchev на 10.05.11, 00:13:
Принципно режеш 5мин. от тренировката или от почивките, и правиш разтягане :) иначе няма лошо, мускулната треска е полезна споко :)
Например от репетиционната зала НИКОГА не излизам без да съм разтегнала, не, че някой ще ме пусне без да съм разтегнала :D :D :D НО в случая просто беше чиста глупост от моя страна...поредната обеца на ухото ми, цялото е надупчено вече, място няма :D :D :D
10.05.11
00:20
Е така се трупа опит :) ама после, става лесно ;)
10.05.11
09:07
Дай идея за упражнения за разтяганееееее - хич ме няма в тая област - правя само едни на тая Зузана, ама не ми харесват нещо. Та ако може и линкче нещо със статийка или клипче (blush)
казано от Absolut Illusion на 10.05.11, 09:07:
Дай идея за упражнения за разтяганееееее - хич ме няма в тая област - правя само едни на тая Зузана, ама не ми харесват нещо. Та ако може и линкче нещо със статийка или клипче (blush)
Ето с тези се занимавам аз, виж дали нещо ще ти е полезно:
http://www.theconnorswebsite.com/IrishDance/heritage_stretches_stand.htm
http://www.theconnorswebsite.com/IrishDance/heritage_stretches_sit.htm
http://www.theconnorswebsite.com/IrishDance/heritage_stretches_lie.htm
Тук не погледнах дали има нещо различно, май се повтарят, но все пак:
http://www.irish-dancer.co.uk/dance2.html#Stand-up Stretches
http://www.irish-dancer.co.uk/dance4.html#Sit-down Stretches
http://www.irish-dancer.co.uk/dance5.html#Lying-Down Stretches
http://www.irish-dancer.co.uk/dance5.html#Lying On Stomach Exercises
Ето и клипче:
http://video.google.com/videoplay?docid=5049752290092583439#
ти си като Карл Луис...той така не е загрявал и не е разпускал...:))
та освен ако не си някоя негова потомка:)...загравяй хубаво и разгрявай...разтяжки, активации и т.н.
10.05.11
10:29
Тоя стреч от клипчето е супер, аз правя горе долу същия с малки промени.Зависи разбира се за коя мускулна група :)
10.05.11
10:33
karfi4ka, движение му е майката. Аспирин, аргинин... то хубаво, ама при мен най-ефективно си остана още натоварване - внимателно, премерено, но това е решението.
казано от Кольо Пияндето на 10.05.11, 10:33:
karfi4ka, движение му е майката. Аспирин, аргинин... то хубаво, ама при мен най-ефективно си остана още натоварване - внимателно, премерено, но това е решението.
Да ти кажа и моите наблюдения са същите, така, че днес ще се тренира и да се надяваме, че проблемът ще е решен :)
@slavko аз вече признах, че беше глупост от моя страна да не разтегна (разгрея), така допреди време подценявах загряването, после като клекнах с незагряти колене, да видиш как по бързата процедура се научих да загрявам.
Само за пример ти давам вчерашната ми вечер...след Фран-а за 3:10мин., бедрата ми блокираха...ама като ти казвам-истински блокаж, цялото ми тяло почна да се тресе(чак се уплаших)...това ми се е случвало 2 пъти в живота след някакви луди бягания на 200м.
Та едвам се прибрах...едното момче, с което тренираме през цялото време го играеше патерица:)...и 2 часа в нас процедури...контрастни душове...яко лед по бедрата...разтягане, фоам ролиране(Сашко ми открадна едни дебели картонени цилиндри, които са почти твърди като дърво)...и редуване с тях и с по-мекия(черен) фоам-ролер...5 аспирина, много глутамин, 6бр. Омега 3, 4бр. магнезий...и ако днес погеройствам, даже мога и да клякам...не че ще го направя де...
Та, ако познаваш достатъчно тялото и си попадала в есктермни състояния...ще знаеш как да се справяш с тях...разбира се, има и варианта да стоиш и да чакаш да регенерираш от слънцето и чистия софийски въздух...ама мен не ми звучи някак си:)
10.05.2011г.
10:00 - бисквитник;
15:00 - мусака, горно пилешко бутче;
17:30 - долно пилешко бутче;
20:00 - кашкавал, парче ябълка;
22:00 - две яйца, извара, пастърма, домат;
Явно аз съм най-голямата кека от всички, защото гледам, че всички усещат “някаква” мускулна треска, а моята е почти непоносима. Реших, че по-разумно е днес да оставя тялото да почива още един ден.
Е много малко ти е добавката- ще кажа името Х, щото съм тактичен :D, та за туй така... а и другите лъжат :D
казано от Скота на 11.05.11, 00:02:
Е много малко ти е добавката- ще кажа името Х, щото съм тактичен :D, та за туй така... а и другите лъжат :D
:D :D :D Вероятно на това се дължи, ще оправя нещата :D :D :D Много мило от твоя страна да бъдеш... тактичен :D :D :D :D :D :D :D :D :D Десо и Олег да се поучат от теб :D :D :D :D :D :D :D :D :D
казано от slavko на 10.05.11, 10:12:
загравяй хубаво и разгрявай...разтяжки, активации и т.н.
Но да е в правилния ред :) Студени мускули не се разтягат :)
казано от karfi4ka на 10.05.11, 22:33:
10.05.2011г.
15:00 - мусака, горно пилешко бутче;
17:30 - долно пилешко бутче;
Някакви четирикраки пилета ли ядеш? :D
Иглика, няма по-добро лечение на мускулната от една тренировка. Днес вече се чувствам много добре и това, което усещам е много слабо и приятно. Така че не я отлагай днес :).
казано от karpi на 11.05.11, 07:43:
Иглика, няма по-добро лечение на мускулната от една тренировка. Днес вече се чувствам много добре и това, което усещам е много слабо и приятно. Така че не я отлагай днес :).
Днес всъщност съм доста по-добре. Принципно и аз, както казах по-горе, смятам, че движението е най-доброто лечение, но повярвай, вчера нямаше как да направя тренировка.... :D :D :D
@Станимир - :D :D :D За теб - горна част и долна част :D :D :D
11.05.11
09:17
@ karfi4ka - хубав new аватар :)
казано от Aktrisata на 11.05.11, 09:17:
Благодаря, много мило ;)
11.05.2011г.
Храна:
10:00 - бисквитник, 200гр. кисело мляко, един банан;
13:30 - банан;
13:45 - протеин в 200мл. прясно мляко;
15:00 - свинско, пърленка, кисело мляко;
19:00 - 150гр. пилешко, броколи;
22:30 - кисело мляко, суджук, извара;
Тренировка:
Набирания с подхват – 2х5 (4 позитивни, 1 негативно), 2х5 (3 позитивни, 2 негативни), 1х5 (2 позитивни, 3 негативни);
Обърнати коремни – 4х10@2,5кг;
Крънчове – 4х10;
Тяга – 1х10@20кг, 1х8@30кг, 1х4@40кг, 2х4@42,5кг;
Гребане с щанга – 1х8@22кг, 1х8@27кг, 3х6@32кг;
Военна преса – 1х8@15кг, 2х6@17кг, 1х6@15кг
Спасих се от мускулната треска (party), сега усещам само малко болка на д-то, но краката ми са супер. Набиранията вървяха изключително добре - явно се подценявам. Вярно е, че височината на лоста не ми позволява да се набирам от напълно изпънато положение на ръцете, почти изпънато е, но вървеше доста добре, противно на очакванията ми. Предмишницата отново издиша, но като цяло съм доволна от набиранията. Относно тягата - заради ужасната мускулна треска бях решила да остана само на 30кг днес, но като направих една серия с 30кг, установих, че се чувствам доста силна и вместо на 35, както обикновено, качих направо на 40, които дръпнах безпроблемно, заради което сложих още 2,5кг, много добре ми беше. Можех още, но беше последна серия и реших да не качвам днес повече. Но се чувствах силна и отпочинала, и кръстът ми беше супер стабилен. Много съм доволна от днешната тренировка - двете седмици почивка от тежести са ми се отразили благотворно, определено.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.05.11 23:30.
11.05.11
22:48
Какво е това обърнати коремни ?
казано от Ачо на 11.05.11, 22:48:
Какво е това обърнати коремни ?
Ето, намерих клипче най-накрая :)
12.05.2011г.
Храна:
10:00 - две филии “Вита”, 60гр. кашкавал, половин банан;
14:00 - 40гр. сурови ядки;
16:00 - омлет от три яйца, 50гр. сирене, филия “Вита”;
20:45 - блокче шоколад;
21:00 - протеин;
21:30 - 150гр. свинско, краставица;
23:00 - извара;
Храната малко издиша - две гигантски дупки, но така се стекоха обстоятелствата, не можах да се нагодя към тях - трябваше да тренирам към 18:30…но се забавих с цял час и нещо.
Тренировка:
19:45 - 20:45
Клек – 1х10@20кг, 1х8@30кг, 1х8@40кг, 2х6@45кг, 1х6@40кг;
Лежанка - 1х8@20кг, 1х6@25кг, 1х3@30кг, 2х6@27,5кг;
Лицеви опори chest to the ground – 5x10;
Планк – 3х1:10 мин;
Крънчове – 3х10;
Римска тяга – 1х10@20кг, 1х8@30кг, 3х6@35кг;
Още една прекрасна тренировка. Клекът вървеше прекрасно, без проблем клекнах с 30кг, затова направо сложих 40кг, вместо 35кг. 40 също не бяха проблем, затова сложих 45кг. Още дълбочина ми трябва обаче, страх ме е, не че ми тежи, просто ме е страх. Лежанката също тръгна прекрасно. Преди две седмици едвам бутах 3 пъти 27, а сега безпроблемно направих 3 на 30, голямо щастие, след което 27,5 ми бяха перфектни. Лицеви опори бяха всичките chest to the ground, от което съм изключително доволна, тежаха ми определено в последната серия на десетата едва се избутах, но определено върви прекрасно (според мен, де :D). Пробвах си макс-а на планк - 1:10, издишат ми раменете, коремът държи без проблем, може още доста, но раменете...
Прекрасна тренировка, много ме радва като имам сила и тялото ми е стабилно. Пробвах се да правя напади - тялото ми беше против и се отказах, много странно, а уж им научих техниката. Пробвах и традиционния клек да го заменя с новонаучения преден, но не беше писано да е днес - лостът ми убива на кокалите и ми е гадно, освен това като се старая само да подпирам с пръстите, някак ми се опъват и ми причинява боцкаща болка в дланта. Предният клек не е овладян още. Но и това ще се случи.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.05.11 09:31.
Браво, Карфичке : ) Страшна си. Е то не опиташ ли, няма да стане, хубаво е, че си сложила повечко кила на лоста : )
На клек е хубаво някой да те пази като не си сигурна на някакви кг. Така ще си правиш нужната дълбочина....
За лежанката - поздравления : )
За предния клек - китките разтягай преди него. След няколко тренировки няма да имаш този проблем.
Задният и предният клек не са съвсем взаимозаменяеми, но ако ти пасва на целите, би могла да му се помъчиш известно време. Хубаво е да има разнообразие : )
За планка - болят ли раменете от него, не го прави. Има и други подходящи упражнения.
Мнението беше редактирано от Инис на 12.05.11 21:27.
казано от Инис на 12.05.11, 21:26:
Браво, Карфичке : ) Страшна си. Е то не опиташ ли, няма да стане, хубаво е, че си сложила повечко кила на лоста : )
...
За лежанката - поздравления : )
Благодаряяяяя (sun)
На клек е хубаво някой да те пази като не си сигурна на някакви кг. Така ще си правиш нужната дълбочина....
Да, да, пазят ме, то аз иначе въобще не мога да правя клек, все още нямам стойки. Мен ме притеснява коляното, а и мускулната треска на д-то от оня ден още се обажда и малко се притеснявах, че няма да мога да се вдигна, но като цяло си ме е страх да клекна дълбоко - нещо, върху което работя :D
За предния клек - китките разтягай преди него. След няколко тренировки няма да имаш този проблем.
Да, мисля, че на неразтягане се дължеше, ще пробвам пак - не се чувствам сигурна, но ще го овладея.
Задният и предният клек не са съвсем взаимозаменяеми, но ако ти пасва на целите, би могла да му се помъчиш известно време. Хубаво е да има разнообразие : )
Да, аз точно заради разнообразието.
За планка - болят ли раменете от него, не го прави. Има и други подходящи упражнения.
Не, то не е болка, в никакъв случай, просто не са достатъчно здрави и се уморяват, самите...мускули се умориха, иначе нищо не боли като травма или някакво грешно натоварване. Добре е планкът, добре ми действа :)
Поли, благодаря мнооого мноооого за напътствията (sun) (sun) (sun)
12.05.11
22:15
казано от Aktrisata на 11.05.11, 09:17:
Що само аз не го виждам тоя нов аватар хаха на мене още си ми със стария, супер много ми се бъгва висчко и като дам на нови теми всичко ми е зелено :D :D :D
казано от karfi4ka на 12.05.11, 21:11:
... Пробвах и традиционния клек да го заменя с новонаучения преден, но не беше писано да е днес - лостът ми убива на кокалите и ми е гадно, освен това като се старая само да подпирам с пръстите, някак ми се опъват и ми причинява боцкаща болка в дланта. Предният клек не е овладян още. Но и това ще се случи.
Яка тренировка си направила. :)
За предния клек - боцкащото чувство и аз го имам, но при мен е заради липсата на гъвкавост. Хубавата загрявка върши работа, но за себе си съм установил, че твърди накитници доста ми помагат.
А ако предмишницата ти е относително по-дълга (като моята) и китките със щанга в ръцете не лягат на правилното място, опитай да разшириш хвата, като се стараеш лактите пак да са максимално прибрани един към друг.
казано от Vic на 13.05.11, 07:49:
казано от karfi4ka на 12.05.11, 21:11:
... Пробвах и традиционния клек да го заменя с новонаучения преден, но не беше писано да е днес - лостът ми убива на кокалите и ми е гадно, освен това като се старая само да подпирам с пръстите, някак ми се опъват и ми причинява боцкаща болка в дланта. Предният клек не е овладян още. Но и това ще се случи.
Яка тренировка си направила. :)
За предния клек - боцкащото чувство и аз го имам, но при мен е заради липсата на гъвкавост. Хубавата загрявка върши работа, но за себе си съм установил, че твърди накитници доста ми помагат.
А ако предмишницата ти е относително по-дълга (като моята) и китките със щанга в ръцете не лягат на правилното място, опитай да разшириш хвата, като се стараеш лактите пак да са максимално прибрани един към друг.
Благодаря, Vic (sun)
Следващия път ще пробвам да разтегна по-добре, преди да се заема с този чуден преден клек. Не пробвах с по-разширен хват, защото не бях сигурна, че е правилно, а нямах време тепърва да проверявам. Но следващата седмица, като дойде отново време за клякане, ще пробвам така, надявам се да улуча правилния начин, дано успея и да наместя лоста на правилното място на раменете, защото така както го слагам сега - или ми спира дишането, или ми убива на раменете, не мога д анамеря правилното място и в крайна сметка пръстите вместо само да подпират, носят цялата тежест, предполагам, че и заради това усещам боцкането, освен, че явно не бях разтегнатала тази част на ръката.
13.05.2011г.
Храна:
10:00 - две филии “Вита”, 50гр. кашкавал, половин банан;
14:00 - 140гр. свинско, краставица;
18:00 - две парчета шоколад с лешници;
21:30 - 150гр. свинско, домат, репички, айрян;
23:30 - извара.
14.05.2011г.
Храна:
09:00 - две филии “Вита” с Филаделфия;
13:15 - половин банан;
13:30 - протеин;
16:00 - половин банан;
16:15 - протеин;
18:30 - 50гр. сурови ядки;
19:00 -две шайби ананас;
20:00 - пилешка наденица на скара, домат, краставица, туршия от яйце и червено цвекло;
23:00 - извара.
Тренировка:
10:00 - 13:30
Кросфит
1)Заучаване - изхвърляне с пудовка;
2)Тест - набирания: интересно защо не съм включена в списъка с резултатите от деня, може би защото моето едно набиране е смехотворно :D :D :D Разбира се, набирането е едно (даже с известна условност може да се каже, че са две) от най-изпънатото положение, иначе от мъничко свити ръце и със стъпване на земята ги докарах цели 5 :D
3)Комплекс:
3 рунда от:
30 сек стойка на ръце
30 сек държане на брадичката над лоста
Максимална бройка набирания - 3/3/1
30 сек стоеж в горното положение на кофички на паралетки
Максимална бройка кофички на паралетки - 10/10/10
4)Комплекс 2:
3 рунда от :
Тичане с гума с 10кг/15кг/20кг съответно в 1ви/2ри/3ти рунд
10 лицеви опори
Тичане с гума с 10кг/15кг/20кг съответно в 1ви/2ри/3ти рунд
10 на всяка ръка суинг с 8кг пудовка
Тичане с гума назад с 10кг/15кг/20кг съответно в 1ви/2ри/3ти рунд
почивка
Suicide run с 4 конуса
15 бърпита
почивка
14:15 - 18:00
Репетиция - с половин час почивка между 16:15 и 16:45 - на първата репетиция яко меки обувки - много скачане, скоковете ми вървят учудващо добре, издържливостта ми като, че се е качила, някак си се чувствам много по-лека и имам доста по-голям контрол върху самия скок, успявам да скоча нагоре, а не напред. На втората репетиция само твърди обувки - много, много, много кликове (не, не клекове, макар, че направихме редовните 100, които вече са трайно включени в загрявката), фаст требъли, фаст требъли с набиване и дръмс, разбиха ми се прасците.
Като цяло мога да обявя, че днес се размазах тотално.
15.05.11
11:29
Аз още в петък изпитах твойта тренировка, но по малко др начин :)
15.05.2011г.
Храна:
08:30 - три филии “Вита” с Филаделфия;
13:00 - протеин;
14:30 - 150гр. свинско, домат, половин яйце, едно манго;
18:00 - 120гр. свинско, домат, краставица;
22:00 - извара;
Тренировка:
10:00 - 13:00
Кросфит
1)Заучаване - бой по гума с ковашки чук;
2)Тест:
- бърпи за минута - 18, при първото измерване, преди няколко седмици, бяха 20, но без лицева, сега 18 - всичките с лицева; установих, с помощта на libra, къде греша с техниката и затова се бавя - в комплекса се опитах да отстраня този проблем;
- L-sit - на земя - 15 секунди - доста по-трудно е отколкото на паралетки, успоредка, станка и паднало дърво, където съм пробвала досега.
3)Комплекс:
- суинг с пудовка 16кг - 60;
- бърпи - 29;
- кофи на щанга - 40;
- набирания - 12;
- лицеви опори - 35;
- ходене с гума с 20 кг - 1 отиване и връщане, не знам колко беше разстоянието;
- обръщане на гума заедно с karpi - 2 отивания и връщания, не знам колко беше разстоянието;
- бой с ковашки чук по гума - 35, можеха да са поне с 10 повече...
Чудна тренировка. Поуморих се. Надявам се силно промените в часовете на тренировките да не ме възпрепятстват да ги посещавам, защотооооо просто не знам как ще избера кое да правя - да танцувам ли, да бия гумата с чука ли... Тъкмо бях съчетала всичко, та да мога да огрея навякъде, нооооо това слънце....ме прецака. :D :D :D Ако се сменя залата, имаше възможност по едно време неделната репетиция да мине сутрин или на обяд, ама това не се знае :D :D :D Ох, аз и моите вечни компинации :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.05.11 08:53.