Въпрос за закупуване на добавки

11.05.11
22:31

Здравейте!

Значи от 10 дена пия креатин монохидрат на сайтек и гейнъра на abb extreme xxl и вече почти свърши..Сега искам да си взема нещо друго за покачване на маса,искам да ми предложите нещо хубаво,разполагам с 100-200лв.Мерси предварително

Този бюджет за колко време е заделен?

11.05.11
23:47

Бюджета няма значение,искам да ми препоръчате само какво да пия,аз пари имам ;)

12.05.11
00:08

Протеин, креатин, мултивитамини и рибено масло

12.05.11
10:28

казано от Fitnes Beginner на 11.05.11, 23:47:

Бюджета няма значение,искам да ми препоръчате само какво да пия,аз пари имам ;)

Ако не ти е наред храненето, все едно да наливаш в чаша със спукано дъно...
Пък ако щеш и 1000лв давай за добавки.

12.05.11
13:54

Ами храненето ми е следното ставам сутрин 7ч. в 9 си пия гейнъра и понякога ям и овесени ядки.След 2часа някъде ям някаква закуска в училище,след 2-3ч ям пилешко с ориз,преди тренировка пия 5гр.креатин,а след тренировка пия гейнъра и креатина,след 2-3ч. ям 4-5 белтъка,ориз с 2-3 филии,после ям някакви сладки или орехи с мед.Преди лягане извара и пия прясно мляко.Могам да ям всичко освен месо,много бързо ми омръзва това месо и не ми се яде и за това го ям веднъж на ден :).Долу горе бива ли режима ми?

12.05.11
15:55

“режимът” ти не струва.
Забрави всичко, което си правил досега, седни си на д-то и почни да четеш що е то фитнес хранене. Има достатъчно материали по този въпрос в сайта.
Ако не ти се занимава - най-добре не си давай парите на вятъра и се насочи към друг спорт.

12.05.11
15:57

Я ми кажи твоя режим какъв е бил?

12.05.11
16:01

Режимът ми беше индивидуално съобразен с моите нужди и възможности.
Не очаквай че някой ще седне да ти пише режим като индивидуален треньор, още повече, без да знае грам информация за теб.

12.05.11
16:05

Звучи ми сякаш изказва съмнение в това дали твоят режим е бил по-добър от неговия. Даже и по-лош да е даден режим, коригирането на пропуските се прави на последно място с добавки...

12.05.11
17:45

казано от Fitnes Beginner на 12.05.11, 13:54:

Ами храненето ми е следното ставам сутрин 7ч. в 9 си пия гейнъра и понякога ям и овесени ядки.След 2часа някъде ям някаква закуска в училище,след 2-3ч ям пилешко с ориз,преди тренировка пия 5гр.креатин,а след тренировка пия гейнъра и креатина,след 2-3ч. ям 4-5 белтъка,ориз с 2-3 филии,после ям някакви сладки или орехи с мед.Преди лягане извара и пия прясно мляко.Могам да ям всичко освен месо,много бързо ми омръзва това месо и не ми се яде и за това го ям веднъж на ден :).Долу горе бива ли режима ми?

Не знам дали ще ти се занимава със съставянето на режим но ако добавиш към храненията си закуска от храна ще е много по-добре . Доколкото си написал първото ти ядене е чяк в 10 часа като изключим гейнера. И между другото ти по колко гр пиеше от него дневно ?

12.05.11
19:37

ами от гейнъра пиех 240гр. разделена на два приема на ден утре вече е 12тия ми ден и вече свърши почти :).Като бях втроа смяна пиех гейнъра в 9ч. и след 1-2ч. закуска.А сега съм 1 смяна и немога да ям сутрин 7ч като стана и за това ям закуската си към 10ч. гейнъра го пия 13:00ч като се върна и след тренировка.

12.05.11
19:43

Пия креатина и гейнъра и преди да ги почна бях 68кг. сега съм 71кг. качих от тях,но незнам дали имам задръжка на вода от креатина дано да нямам и да си остана с тези килограми.176см съм висок

12.05.11
19:43

Чети това http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 след като си заделиш пари за месо и останалите продукти с парите които ти останат ще ти кажем какви добавки да си купиш :)

12.05.11
20:48

Добре мерси ще го прочета :)

17.05.11
12:55

Искам да ви попитам сега тъй като тренирам понеделник,сряда,четврътък и неделя..В понеделник правя гръб,трапец и предно рамо,в сряда ръце,в четвъртак гърди и задно рамо,а в неделя крака и корем.Примерно понякога ми се налага да имам някаква работа точно в тези дни на тренировка и немога да ходя,примерно става ли да ходя на зала без почивка,примерно в понеделник,вторник и сряда подред,защото нали тренирам различни мускули или все пак е нужна почивка и по-добре през ден?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1