Шейкър

KR

10.05.11
19:40

От кои шейкъри сте доволни ? Напоследък доста често пътувам,а тези шейкъри,които ползвам много подлизват,текат,капачките не държат,въобще трагична работа.Сумати и пари дадох на вятъра,а файда никаква.Препоръчайте ми някой шейкър,който да става за дълго пътуване без да подлизва-няма значение цената му!

10.05.11
20:04

Тук Хед ще ти помогне много.Беше си взел някакъв много удобен шейкър, в който държиш водата и праха(протеина) отделно и само завърташ и двете се смесват.

10.05.11
20:06

Ооо той беше адската пара.. дето имаше видео кое как се намества.. :D

Имал съм шейкъра на Now Foods, Syntrax, Optimum, включително и този с двете отделения. Продължавам да ги имам всъщност, като този на Syntrax се скъса горе при капачката.

Ако не го завъртиш точно по резбата, ще ти подлее винаги, който и да е модел. По-високият споменат клас шейкър е удобен, ако няма как да си носиш дозиран протеина. Разбира се, трябва да е напълно сух (шейкърът), иначе е неприятно.

Лепенките на всеки от моделите падат след миене (особено в миялна машина), но това едва ли е от значение. :)

В момента, като съм навън, ползвам активно блендера на Now Foods (има го и на други марки). Здрав е и смесва по-сполучливо от шейкърите с мрежа.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 10.05.11 20:16.

10.05.11
20:53

Здравейте !
Да се включа и аз :) до сега ползвах едно шише, което е за колоездачи, събира 700мл. течност, гърлото му е достатъчно широко, за да може директно с лъжичката за протеина да си сипя дозата въте. Няма протичане, подлизване и такива историй. Днес си взех шейкър на PEAK при първата употреба, нямах проблем... :)

KR

11.05.11
00:07

http://www.predatornutrition.com/pd-pro-shaker-40.cfm принципно везните клонят към този.По принцип добре затягам капачките,но понякога май прекалявам със затягането и прецаквам резбата.Що шейкъра изхвърлих,не е истина!Ако този е читав ще си поръчам няколко да имам под ръка,че както се очертава това лято бая път ме чака :) .

11.05.11
10:14

Blender Bottle :) Друсал съм го къде ли не по чанти и сакове и не е капнал никога :)

11.05.11
15:50

За мен най-добрия е на PhD. Има метална топчица вътре, която разбърква перфектно всичко. Всякви буламачи съм си правил вътре - извара, кисело мляко, трици.

11.05.11
16:50

И Блендър ботъл има топка,преди като купувах за мен и приятели всички останаха доволни освен-аз,моят постоянно подлива и скоро ще го засиля...държа го защото е доста здрав пък постоянно изтървам и хвърлям,иначе възнамерявам да си взема про шейкъра това с отделението за протеин или амино е много хитро и удобно.

12.05.11
00:34

казано от krali_marko на 11.05.11, 00:07:

http://www.predatornutrition.com/pd-pro-shaker-40.cfm принципно везните клонят към този.По принцип добре затягам капачките,но понякога май прекалявам със затягането и прецаквам резбата.Що шейкъра изхвърлих,не е истина!Ако този е читав ще си поръчам няколко да имам под ръка,че както се очертава това лято бая път ме чака :) .

Определено не ми харесва, имам такъв ползвал съм го два пъти и сега събира прах. Добрите модели шейкъри са два-три, марката няма значение понеже само щампата е тяхна и нямат нищо общо с производството на шейкъра. Този е интересен и вероятно ще е доста удобен за път http://www.youtube.com/watch?v=dz3Ktbatlp0

12.05.11
10:56

Логото на шейкъра е без значение, стига самият шейкър да е произведен от Buchsteiner.
Тяхното лого обикновено е щамповано на дъното.

http://www.buchsteiner.com/shaker.cfm

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 12.05.11 10:57.

12.05.11
12:49

Валдис,давай да ти го купувам щом ти събира прах?

12.05.11
13:00

казано от Владимир8507 на 12.05.11, 10:56:

Логото на шейкъра е без значение, стига самият шейкър да е произведен от Buchsteiner.
Тяхното лого обикновено е щамповано на дъното.

http://www.buchsteiner.com/shaker.cfm

Абсолютно! Доволен съм в офисът ми, имам такъв шейкър, ще погледна другия, който е в къщи  какъв е и ще пиша довечера и от двата съм доволен!

казано от Тони1 на 12.05.11, 12:49:

Валдис,давай да ти го купувам щом ти събира прах?

15лв. и е твой, цветът на механизма с капачката е зелен. Трябва да се има предвид, че са три размера, този моя мисля е средния размер. Една от причините да не го харесвам е това, че събира не повече от 35-40 г. пудра, а дозата, която ползвам аз е около 55г.

12.05.11
22:21

Ползвал съм два модела на Бухщайнер - и двата са отлично - никога не са пропускали или подливали, а честно казано, не си играя много да ги поддържам.
В нетришън подаряват такива шейкъри, с тяхното лого, при поръчка над определена сума.

14.05.11
13:02

Аз имам един на сайтек нютришън и съм доволен. Цяла година го разнасям по училище по чантата, до сега не е протекъл! Малко му се е изтрило логото , ама не е проблем!

14.05.11
22:12

На вас шейкърите не ви ли се вмирисват ? моя е на 3-4 месеца и нещо почна да смърди гадно, ем че го мия винаги след употреба.

С препарат ли го измиваш? Периодично ги минавам през миялната моите и стават като нови, като изключим фирмените надписи.

14.05.11
22:22

казано от Едуардо на 14.05.11, 22:12:

На вас шейкърите не ви ли се вмирисват ? моя е на 3-4 месеца и нещо почна да смърди гадно, ем че го мия винаги след употреба.

Не му затваряй капачката като го измиеш. Нека стои отворена

И аз съм с Buchsteiner. Не тече, здрав е и ми е удобен за употреба. Само дето ми се отчупи чопчето дето е в средата на мрежата и сега трудно я вадя.
Нормално е да се вмирисва. Оставяй го отворен или ако го завинтиш, задължително остави отворено там, от където пиеш.

Имам и разни други шейкъри, но или пръскат и текат, или се мият трудно. Blender Bottle мисля да е следващия, за да видя ще има ли разлика :)

KR

15.05.11
13:02

Въпреки всичко си поръчах този http://www.supplementcentral.com/kerplunk-kut-stainless-steel-shaker-bottle ! Някакси пластмасите не ми вдъхват доверие! Всичко се старая да съхранявам в стъклени и метални кутии-говоря за храната.Колкото и да е хубав след време се усеща вкуса и мириса на пластмасата,да не говорим,че се обменят вещества.

21.09.12
21:07

А какво мислите за Шейкара 3 в 1 ,който има слотоше за протеин и витамини?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1