Тренировъчна програма от типа качване на мускулна маса.

12.05.11
20:49

Здравейте, надявам се дами обърнете достатъчно внимание и да ми дадете наистина добри съвети. И така тренирам от няколко месеца .. от 15 септември до към днешна дата почти не съм изпускал тренировка.Усещам резултатите.Първите 3 месеца тренирах по класическата програма за навлизане във фитнеса абе сещате се :) от средата на Декември тренирам (до сега вкл.) по балансирана програма за отслабване - http://www.bb-team.org/workout/1285_balansirana-programa-za-otslabvane#axzz1M9JdP1Ks , но мисля, че трябва първо да покача мускулна маса и после да правя релеф, поне така ме посъветваха някои мои приятели.
Целта ми е:Качване на чиста мускулна маса.Демек да не стана “мазен”, а да бъда мускулест.В момента изглеждам така:Около 1.77 и около 77 г.д съм в нормата и се чувствам добре, но имам доста подкожна мазнина, е не е много ама имам коремче и не ми харесва.Лявата ръка ми е по-силна и е 35см, а дясната 34, бедрата са ми около 56-57 см, гръдната обиколка окооло 100см.Смятам да започна след лятото тази програма: http://www.bb-team.org/workout/1285_balansirana-programa-za-otslabvane#axzz1M9JdP1Ks за покачване на мускулната маса.Какво ще ми кажете?Нужна ми е много добра диета, знам ще кажете, че при всеки човек е относително и сте прави, но ми трябват горе долу насоки ... иначе тялото ми е от типа Ендоморф.Надявам се да ми дадете насоки.Тренирам към 7 месеца вече.ТРЯБВА МИ ДИЕТА ... :(
Надявам се да ми дадете насоки какво да правя и да почвам ли тази тренировка.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 12.05.11 20:57.

12.05.11
23:08

като за начало спри с кардиото в твоя случай е след тренировка а това е нож с 2 остриета като нямаш подходящите добавки защото тялото е изморено след тренировката и за да има енергия за тичането му трябва БЦАА за което то разгражда мускулни влакна да  си набави тоест седиш на 1 место не качваш като хората и не сваляш като хората ;) .Та това ни довежда до другия проблем тая програма е кофти за теб и твоя тренировъчен опит претоварваш се пробвай тази програма : http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata#axzz1MAds8ER0
И най накрая трябва ти правилен режим аз мога да ти препоръчам моя ама е много ядене но ще ти го копирам да имаш представа горе долу как трябва да ядеш :) :
8.30-Закуска: 100гр Овесени ядки с 1 кофичка кисело мляко и 3 яйца(цели)
10.30-Междинно Хранене:100гр печени фъстъци
12.30-Обяд:150гр риба на скара с 200гр картофено пюре и зелева салата. и 1 ябълка
15.00-Следобедна закуска:150гр пилешки гърди с 150гр ориз 1 портокал
17.30-Следобедна закуска 2:100гр пилешки гърди с зелен фасул 100гр ориз.
18.30-Протеинов шейк +1 ябълка
19.00-Тренировка
20.20-Протеинов шейк с 1 банан и 2 прахчета нескуик(използвам го като бърз въглехидрат)
21.00-Вечеря : 3 яйца по панагюрски + зеленчуци
23.45-Хранене преди лягане: 200гр Извара.

Не казвам да спазваш точно часовете просто да имаш предвид количеството храна което трябва да изядеш :)
Колкото до корема за това лято няма смисъл нямаш нужния мускул и ако направиш диета ще се стопиш целия.Моя съвет е преглътни го това лято няма да си с преса :) но ако спазваш този режим няма да имаш и голямо шкембе защото липсват вредните храни :).Та качвай смело маса стани до 93-4кг яж яко заякни и за другото лято ще се изчистиш и ще си супер :) .Ако имаш някакви въпроси питай :) тук или на ЛС.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1