Няма ли трениращи жени тука бре ?

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.02.04
16:18

ако има да си казват...не се стеснявайте 8)

Темата беше редактирана от Петко К на 19.04.09 14:31.

11.02.04
15:58

Kolko ti triabvat ?:))))))

11.02.04
17:10

не съм претенциозен...и 2 ше свършат работа :P

11.02.04
22:42

Abe..zavisi za kakva rabota gi iskash   :wink:

12.02.04
15:29

е за фитнес* за какво дуро ?!

:P :P :P :P :P

*креватен

12.02.04
16:57

Lelee,pich :D
Dve trenirashti macki ako te grabnat shte te izkyrtiat be :))))))

kato kazahte trenirashti macki ochakwajte interwiu na naj edna ot naj trenirashtite macki Skarlet Derbal :)))

13.02.04
12:43

хахах бравос ще я видим какво ще каже !! и ще я видим доколко е мацка :)

13.02.04
14:51

Skarlet e Super !!!Macka si e :))Az i se vyzhishtavam,malko jeni imat voliata da pstignat tova,koeto e napravila tia !Govorim za musklaturata i :)))Predpoagam znaesh,che za jena e dosta trudno da napravi muskuli :)

13.02.04
15:05

HMM saglasen sum we nishto ne kazvam i znam che e trudno da napravi takava muskulatura zena ,no tva za mackata e drug vapros !!

13.02.04
15:58

Prosto na teb ne ti haresvat takiva jeni :)))

15.02.04
09:46

Аве имам любимки от фитнес състезателките просто тя не ми харесва дам .

по-здрави и успех

MM

15.02.04
10:53

I men ne me kefi, ne kato sustezatel, a kato жena. Ne mojete da otre4ete , 4e ne e ot nai-krasivite v liceto…

ami zapoznajte se s neq obshtuwajte malko i elate pak da si kajete mnenieto :))

MM

15.02.04
17:21

Zapoznai ni :D Ili pone kaji kude trenira…i telefona i niama da otkaja kato stana duma 8)

Trenira v SK ATLANT G. Nikolov - Burgas. Telefona i si ostava za men :shock: . Tq e tam po cql den vseki den. Koito iska da zapovqdq da q vidi

MM

16.02.04
12:02

I da se iztapan4a pred neq—-“samohodnata toqga”  :) Moje samo da otida da ia vidia ama drugo…

17.02.04
15:36

[quote author=“Kulturista”] Tq e tam po cql den vseki den. Koito iska da zapovqdq da q vidi

по цял ли ден тренира ? :wink:

MM

17.02.04
21:12

Moje da raboti tam :idea:  Abe prez denia 6te ia nalazia :D

18.02.04
16:59

heheh внимавай тя да не те налази братле :lol:

ami trenira po 4-5 chasa na den inache si raboti tam kato instruktorka prodawa himiq i t.n. i t.n.:))

20.02.04
12:49

Moite uvajenie kam skarlet , no tova ne e jena :)
Edna jena ima predimno estrogen i ostrogen ..... tuka e obratnoto , no ne bih go i narekal i muj….
Taka che ne moje da se kategorizira , no vse pak imaite uvajenie kam vsichki macki kato naprimer qkite kechistki ot WWF tova sa jeni :) s golemi pishtni stegnati gurdi , dupeta plochki na korema , ama ne i vlaki , suhojiliq , skuli po liceto skulite sa za majete do kolkot znam… kak bi se chuvstval da se sabudish do jena koqto kato se usmihne i venite i po cheloto i izpukvat ? Hora tqloto e mnogo vajno neshto no ne bih si pojertval liceto za tqloto .... kakto i edin izrud kfoto i tqlo da ima toi pak si e jaluk i grozen ... oshte po zle staa nesimetriq koqto pokazva edinstveno tova che e imal bezumni komplexi ...
Aide piece i good luck :) I znaite jenite se kefqt na telata no predpochitat da si legnat do nqkoi s kosa a ne da mu galqt glavata i da sa chudqt tfa zadnik ili glava e

MM

20.02.04
13:09

Бла-а-а-а!

21.02.04
12:24

Бла-Бла!

21.02.04
14:41

Niama nevyzmojni neshta :))))

MM

21.02.04
14:56

Бла-Бла?

22.02.04
20:52

Cruise, пич, това не е форум, в който разискваме какви жени харесваме и коя искаме да изчукаме. Нито пък е място да разискваме преживяванията си с жени.
Сори пич, нищо лично.

28.02.04
12:07

Бла, бла, бла... (Мръсния език е за личните съобщения и пощата, тук няма да се толерира)!

28.02.04
12:32

Adski mi e trudno,da ne ti vliaza v tona,ama shte se sdyrja :)Iskam da te popitam -ti s kolko kulturistki si si komunikiral ?I na kakvo se dylji tova tvoe samochuvstvie mi e mnogo interesno ?Kompleksi kazvash ,hm -nedei da sydish za drugite po sebe si :)Tova zasega :)

ВН

28.02.04
20:18

Обсъждате жените като вещи... Говорите за тях като за сексуални обекти с единствено достойство - наличие на вагина... Ако в тая тема влезе жена и я изчете докрай, то тя 100% се занимава с патопсихология!!! Хайде върнете се към добрия тон и си едитнете постовете за да не ги трия! Нежелая да се затвърждава популярното мнение, че бодибилдерите са “говеда”, пък още по-малко в този форум!  :evil:  :x :x

ВН

03.03.04
01:52

Ами, щом никой не благоволи да се самопоправи, свърших сам таз работа, а смисъла на темата си остана същия поради липсата на кой знай какво съдържание и смисъл е едитнатите отговори на изтритите писаници.

07.06.04
10:18

Аз пък познавам само една културистка...Само защото е инструктор в моята зала де но все пак когато нещо не ми е ясно винаги се допитвам до нея.Тя се казва Румяна Присадова.Мога да си кажа впечатленията за нея като спортист-много големи резултати-многократна републиканска шампионка и то напълно заслужено като й гледам труда който полага в залата във време в което вече не се съзтезава.Значи когато имам трудности при някое упражнение винаги я питам а тя без да се зачуди ми дава най-пълни обяснения и всичко ми става ясно :wink: Храни,добавки,упражнения,известни културисти-каквото съм я питал ми го е разяснявала.Затова мисля че такива хора заслужават уважение най-малкото затова че са постигнали много в спорта и в живота.И затова че разбират много повече от някои празни глави в залата който като напомпали 50 санта ръка и с тях не може да се говори :x

JE

10.07.04
17:14

ZRdaveite na vsichki tuk mai sum nova !

Lichno az mofga da vi kaja che treniram i to za muskoli ,iskam da imam yaki ruce , e ne tochno ka mujikte no edri i dobre oformeni.
ne mi puka che mujete ne haresvali takiva jeni na men mi haresva i iskam da buda takava.

Priatelia mi nemoje da me nakara da ne kisna v fitnes zalata ,no za men tova si e super jena da trenira silovi uprajnenia.
Za men jeni ,muje niama ako go jelaesh go pravish ako ne ti puka za chijdi mnenia sushto.

Iskam da prizva vsichki jeni koito obichat i haresvat fitnesa .
Treniraite kakvoto i da vi kazva silnia pol .

Veche i ni shte sme takiva .

ВН

14.07.04
03:09

Добре дошла, Jeny!

DI

16.08.04
12:18

аз съм нова, но съм тренираща :D
Тренирам 3-4 /седмично по 2 мускулни групи на тренировка + малко аеробни занимания.
избрала съм НВД за режим на хранене и така се храня вече 2-ра година!

16.08.04
15:44

уу доста сериозно си се захванала Дианче

16.08.04
16:04

[quote author=“Diana”]аз съм нова, но съм тренираща :D
Тренирам 3-4 /седмично по 2 мускулни групи на тренировка + малко аеробни занимания.
избрала съм НВД за режим на хранене и така се храня вече 2-ра година!

Втора година на нисковъглехидратна диета? Скоро ще забравиш да четеш и пишеш ;) Това в гръга на шегата. Надявам се поне от време на време да хапваш повечко въглехидрати, че мозъка и той си иска храната :)

DI

16.08.04
18:57

[quote author=“mincho”]
Втора година на нисковъглехидратна диета? Скоро ще забравиш да четеш и пишеш ;) Това в гръга на шегата. Надявам се поне от време на време да хапваш повечко въглехидрати, че мозъка и той си иска храната :)

Ами явно съм прекалено умна, но определено не съм затъпяла от НВД :)
Ако си запознат с принципите на НВД няма да говориш такива небивалици..упс - майтап :D

16.08.04
19:22

Еми мозъка се храни предимно с въглехидрати. Явно толкова ти е ниско въглехидратна диетата, щом вече си две години на такава :)

16.08.04
22:16

[quote author=“mincho”]Еми мозъка се храни предимно с въглехидрати. Явно толкова ти е ниско въглехидратна диетата, щом вече си две години на такава :)

Има “закони” и “постулати” в разхода на енергия в човешкото тяло. Мозъка и някой важни органи като сърце, бял дроб и т.н. имат много висок приоритет и дори и да сте на НВД няма да затъпеете  :roll: , но забравете за натрупването на мазнини ;) и правенето на мускули  :D
Иначе всички ектоморфи трябваше да сме олигофрени с IQ под 20 :lol:

DI

17.08.04
09:43

[quote author=“mincho”]Еми мозъка се храни предимно с въглехидрати. Явно толкова ти е ниско въглехидратна диетата, щом вече си две години на такава :)

Прочети малко бе човек.. напъни си мозъка и понаучи нещо!
Я кажи как си представяш ти една НВД и ще ти покажа в колко грешна посока гледаш :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1