Дневник на nenb1_10

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.04.11
17:51

Я не се кани на домашното , ако толкоз те плаши маслеността започни с по-малко количество :)
А за монолога :) , не се притеснявай , хората те следят ;) просто вървиш в правилна посока
Затова продължавай да описваш , та ако нещо не е както трябва да се “намесим” , хах , с мнение
Табуто съм го яла...и аз не обичам кисели (ама те май са по - истински , до колкото е възможно)...до колкото помня - не беше с кисел вкус :)
И да си спазваш режима 8-)

10.04.11
18:01

И аз не обичам да ми киселее, ама нали пък затова се води кисело мляко :D
Доколкото си спомням обаче, колкото по-кисело е едно мляко, това означава, че има повече полезни бактерии :)

10.04.11
21:12

И без друго млякото ми е ограничено- до 1 кофичка през ден :( Много съм нещастна. А как ми липсва и прясното. Тъкмо се влюбих в това на “Ел Би”. Нищо. Утре на тренировката ще питам Шефчето дали не може да си сръбвам повечко. Организма си иска млякото и това си е!

Хораааа, т’ва въглехидратите нищо не са- друго си е омлет със масло и сирене....
Напоследък имам много по-малко пристъпи, наподобяващи хипоглекимия (но ги има де). Има дни като днес, когато не съм усетила нито глад, нито липса на енергия. Понякога ми е даже виновно, че ям и ми е вкусно и не се храня с усещането “за да оцелея” =)

Утре след тренировката ще пиша как е минало и дано има нещо ново към режима. Поне някакъви разяснения. Стискайте палци

Усмивки

10.04.11
22:50

казано от nenb1_10 на 10.04.11, 21:12:

И без друго млякото ми е ограничено- до 1 кофичка през ден :( Много съм нещастна. А как ми липсва и прясното. Тъкмо се влюбих в това на “Ел Би”. Нищо. Утре на тренировката ще питам Шефчето дали не може да си сръбвам повечко. Организма си иска млякото и това си е!

Хораааа, т’ва въглехидратите нищо не са- друго си е омлет със масло и сирене....
Напоследък имам много по-малко пристъпи, наподобяващи хипоглекимия (но ги има де). Има дни като днес, когато не съм усетила нито глад, нито липса на енергия. Понякога ми е даже виновно, че ям и ми е вкусно и не се храня с усещането “за да оцелея” =)

Утре след тренировката ще пиша как е минало и дано има нещо ново към режима. Поне някакъви разяснения. Стискайте палци

Усмивки

Ами , и аз на скоро преодкрих усещането да се храня + да ми е вкусно , а не само да “ръфна” нещо , колкото да не падна , хах
Разбирам  , че ти е гузно...., но усещането , че правиш нещо правиллно ... във вярна насока + кефа от хапването си натделява :) и така трябва :)
Когато се лишаваш дълго време , организмът те тегли главно към въглехидрати и мазнини (източници на енергия ,която липсва при поднормено тегло)
В случая , ти си я набавяш от мазнини за сега (мнооого плахо и недостатъчно) и за това не примираш за бисквитки :)
Шефа треа се изкаже и да “докладваш” :)....сега ми е изморено и пиша ей така , дано не спамя....спи ми се (yawn)

:)

10.04.11
23:14

казано от mayasy на 10.04.11, 22:50:

казано от nenb1_10 на 10.04.11, 21:12:

Усмивки

Ами , и аз на скоро преодкрих усещането да се храня + да ми е вкусно , а не само да “ръфна” нещо , колкото да не падна , хах
Разбирам  , че ти е гузно...., но усещането , че правиш нещо правиллно ... във вярна насока + кефа от хапването си натделява :) и така трябва :)
Когато се лишаваш дълго време , организмът те тегли главно към въглехидрати и мазнини (източници на енергия ,която липсва при поднормено тегло)
В случая , ти си я набавяш от мазнини за сега (мнооого плахо и недостатъчно) и за това не примираш за бисквитки :)
Шефа треа се изкаже и да “докладваш” :)....сега ми е изморено и пиша ей така , дано не спамя....спи ми се (yawn)

:)

Не спамиш. Радвам се на всеки един пост, защото научавам нещо ново и полезно. А от тебе само хубави неща все научавам. =)

Лягай да почиваш, аз си хапвам сиренцето и се завивам през глава, че ми мирише на фитнеса утре вече, йеее!!!

Лека =)

11.04.11
09:08

Днес:
Закуска: Бъркани яйца (2бр. домашни!!!), 50гр. шунка, домат
10ч.: 2 ябълки
Обяд: голяма зелена салата, пилешко, зехтин
Следобед: 1 яйце, салата, 50гр. шунка
Вечеря: сьомга/ свинско, задушени зеленчуци (броколи, моркови, карфиол)
Преди лягане: салата с малко тон

Утре е деня с повече въглехидрати. За 1ви път ще ми е :Д. След днес очаквам да имам по-разнообразно меню и повече яснота

Поздрави

30.04.11
08:19

Не можех да не се похваля с резултатите за няма и месец! Йейййй

30.04.11
09:50

Браво! Продължавай, имаш още работа, но има разлика определено. Обратният път е също толкова труден, предполагам. Желая ти усмихнат ден! (sun)

30.04.11
17:09

Макар и малък , напредъкът е видим :) , особено жизнеността , която излъчваш...БРАВО :)
Началото е най - трудно , а ти се справяш отличноно :)
Само така , след месец ще си още по - добре и още по - нахъсана и красива , тогава ще е по - лесно , че даже и приятно :P
Нещата стават бавно , но славно :)
Пиши , ако има нещо (вярвам положително)
Поздрави и успех :)

ЕДИТ: Все още си много слаба и не се плаши да хапваш , спазвай си режима без да намаляваш порциите , които са ти препоръчани , даже ги увеличавай :D

Мнението беше редактирано от Мая на 30.04.11 17:27.

30.04.11
19:50

Браво, наистина имаш резултати. Продължавай все така и ще станеш уникално красиво младо момиче :)

01.05.11
09:01

Мерсиии

има още работа, да. Много съм нетърпелива да се върна на нормални кг. и да се радвам на здраве, енергия, спокойствие=)

13.05.11
14:18

казано от ina_V_ на 30.04.11, 19:50:

Браво, наистина имаш резултати. Продължавай все така и ще станеш уникално красиво младо момиче :)

Тя си е уникално красива :D

13.05.11
17:35

Благодаря ти, Bojidar Stefchev =)

Чукнахме 50-така! За месец и половина здраво трениране и хапване. Ето и прогреса нагледно:

13.05.11
17:37

Имам дупе. Тоя факт ме радва доста. Вече няма зверски пристъпи на глад, нито хипоглекимии. Абе почва да става човек от мене :)

Поздрави и всичко най-най! ^–^

13.05.11
17:38

Браво на теб :)

13.05.11
17:54

казано от nenb1_10 на 13.05.11, 17:37:

Имам дупе. Тоя факт ме радва доста. Вече няма зверски пристъпи на глад, нито хипоглекимии. Абе почва да става човек от мене :)

Хубаво е усещането да си ...човек нали???

13.05.11
18:11

казано от diva 97 на 13.05.11, 17:54:

Хубаво е усещането да си ...човек нали???

Иска ли питане! Не си е заслужавало въобще да се самонаказвам така.
Тренировките вече са удоволствие. А храната-още по голямо удоволствие :D (в рамките на нормалнот естестевено;))

Имам дупе. Тоя факт ме радва доста.

Доживях да видя жена, която се радва, че има дупе!
Сега ти предлагам, да не се вглеждаш толкова в килограмите, а да продължаваш напред със същия ентусиазъм и постоянство. Постигнала си положителна промяна - значи си уцелила верния път! Следвай го без да криволичиш. 
.

13.05.11
20:20

nenb1_10, брей, наистина - видим прогрес за сравнително малко време! Браво (sun)

13.06.11
00:37

Я драсни два-три реда да кажеш как вървят нещата : )

13.06.11
08:55

Само да вметна, че отлично вървят нещата, nenb1_10 е все по-прекрасна :) Но нека и тя сама си каже :)

13.06.11
11:22

3 месеца по-късно... Здрава, усмихната и тежаща 55-56кг =)

13.06.11
11:25

Искам да ти кажа: БРАВО! Изглеждаш чудесно, все по-чудесно! БРАВО!

13.06.11
11:26

Браво, огромна разлика :) продължавай все така, много добри разултати :)

13.06.11
14:22

Ей, браво, съвсем различен човек си вече :) .

14.06.11
10:48

мерси, хораа =)
Още работа трябва, но тя ще е по-скоро ментално насочена =)

усмивки

23.06.11
22:47

Ехей, браво за успеха. Добър напредък. Продължавай в същия дух и ако има нещо, което те притеснява, било то в тренировки, хранене или мотивация, то знаеш къде сме. ;)

Успех. :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1