14.05.11
13:54
Здравейте на всички :) Имам няколко въпроса относно програмата. Сега за мен: тренирам редовно от четири месеца(от който два с протейн и аминокиселини, а есента ще включа към тях гайнер, глутамин, креатин) и съм на 16год., 67 кг., 170см. висок(може да кача снимки ако пойскате да видите как се развивам за тези 4 месеца). Първия месец дигах почти всеки ден да влезна в форма, а другите три месеца тренирах по следната програма за покачшане на ММ:
Първи ден(понеделник): Гърди,бицепс
кардио(вторник):бягане 30-40 мин,корем
Втори ден(сряда):Гръб,трапец,трицепс
кардио(четвъртак):бягане 30,40 мин, корем
Трети ден(петък):Крака,рамо
ако можете да ми кажете добре ли съм съчетал нещата(защото сам съм си я мислил).. И да ми дадете препооръки за нова програма за покачване на мусколна маса, защото мисля, че е време да я сменям.. Мерси предварително на всички :)))
14.05.11
14:06
ами много бягане има в цялата тая работа... бягането в деня след силовата тенировка според мен малко пречи на възстановяването.. тренирай примерно
Понеделник - гръб, бицепс
Вторник - гърди, трицепс
Сряда - крака, рамо
Четвъртък - почивка
Петък - почивка
Събота - кардио
Неделя - почивка
примерно нещо такова.. впрочем дай снимки да видим.. ако си напреднал добре за тези 4месеца крака и рамо ги раздели защото идва тежко за рамото такава тернировка
14.05.11
14:21
ето ги снимките
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.05.11 14:40.
Първо, оправи си поста да е на кирилица.
Второ, нямаш никаква нужда от кардио.
14.05.11
14:37
първо, сори за поста, че не е на кирилица но ми бъгна нещо...
второ, найстина и аз си мислих да спирам кардиото. ако може да ми препоръчаш някоя програма по която да тренирам.. :) мерси
За 4 месеца си супер! Браво! Я виж тази програма:
Понеделник-гръб, бицепс
Вторник-почивка
Сряда-гърди, трицепс
Четвъртак-крака
Петък-рамене
Събота-почивка
Неделя-почивка
14.05.11
14:39
казано от kristiancho на 14.05.11, 14:06:
ами много бягане има в цялата тая работа... бягането в деня след силовата тенировка според мен малко пречи на възстановяването.. тренирай примерно
Понеделник - гръб, бицепс
Вторник - гърди, трицепс
Сряда - крака, рамо
Четвъртък - почивка
Петък - почивка
Събота - кардио
Неделя - почивкапримерно нещо такова.. впрочем дай снимки да видим.. ако си напреднал добре за тези 4месеца крака и рамо ги раздели защото идва тежко за рамото такава тернировка
братле, разгледах ти снимките и това което искам да постигна, ти вече си го постигнал.. искам да направя тяло подобно на твойто.. а относно програмата така като тренирам 3 дена подред не е ли лошо защото мусколите не почиват? мерси :)
14.05.11
14:41
казано от Death__ на 14.05.11, 14:38:
Понеделник-гръб, бицепс
Вторник-почивка
Сряда-гърди, трицепс
Четвъртак-крака
Петък-рамене
Събота-почивка
Неделя-почивка
този ми допада найстина, ако ако вторник сложа гърди трицепс а сряда почивка? мерси
Може и така :)
Аз лично тренирам в момента така:
Понеделник-почивка
Вторник-Гърди
Сряда-почивка
Четвъртък-гръб, рамо
Петък-крака
Събота-ръце
Неделя-почивка
корема си го права, когато ми е кеф :)
15.05.11
22:14
казано от Death__ на 14.05.11, 14:38:
Понеделник-гръб, бицепс
Вторник-почивка
Сряда-гърди, трицепс
Четвъртак-крака
Петък-рамене
Събота-почивка
Неделя-почивка
братле, много ще съм ти благодарен, ако ти се занимава да ми напишеш упражненията, който правиш по тази програма. мерси много
Ами, виж аз правя всеки път различни упражнения :) Нещо такова, като това се отнася за ВСЕКИ мускул:
да кажем че в събота тренирам бицепс-
1.Сгъване от полунаклон 3x8-10
2.Скотово сгъване с дъмбел 3x8-10
3.Концентрирано 3x8-10
на следващата тренировка за бицепс, ра кажем:
1.Сгъване с прав лост
2.Скотово с лост
3.Чуково
:) надявам се да ме разбираш :) за всеки мускул правя различни упражнения всеки път! Трябва сам да разбереш кои упражнения и програми работят най-добре за теб !
17.05.11
10:21
ами да 3дена могат да дойдат в повече но нали кардио искаш да правиш... ( затова ги наредих така ) иначе ако махнеш кардиото спокойно си прави 2тренировки с 1почивка 2тренировки с 2почивки = 7дена...