по време на кардио

RE

20.05.05
22:08

по време на кардио точно като вартя и ся потя може ли да пия вода или ако пия по трудно горя мазнини  :?  кажете ми  :oops:

20.05.05
23:23

пий водица ма на малки глътки щото надува корема и се губи тонуса

RE

21.05.05
09:00

улиии добре мерси щото аз кат вартя и докопам ли са до чаша заминава на екс  :)

21.05.05
18:30

Аз пък мисля, че не е удачно да се пие по време на тренировка, включително кардио. Така се тренира и организма. Не може туко така при натоварване “да иска вода” :) /естествено не говоря за обезводняване/

Но като съм гледам маратони и др. състезания/кардио дейности са все пак/. Там спортягите си пият вода по време. Така че...

21.05.05
18:44

[quote author=“tpd”]. Така се тренира и организма. Не може туко така при натоварване “да иска вода” :) /естествено не говоря за обезводняване/

Що да не може? Да не тренираш за екстремно оцеляване в пустинята? ;)

21.05.05
19:55

[quote author=”Петко К”][quote author=“tpd”]. Така се тренира и организма. Не може туко така при натоварване “да иска вода” :) /естествено не говоря за обезводняване/

Що да не може? Да не тренираш за екстремно оцеляване в пустинята? ;)

:D Ами, аз се занимавам и с други неща. Имам и кардио спорт и не мога да си позволя да ми се припива вода начесто и намного. :) Иначе съм отвсякъде ЗА приенето на вода. /звучи като лаф, ама като гледам колко много хора се обезводняват лятото и не само... хич не е до базици работата./

BO

22.05.05
10:53

Разбира се, че трябва да се приема вода по време на кардио... даже когато усетиш жажда вече е късно... а и да - по малки глътки и по-начесто! Водата помага за окисляването и отвеждането на мазнини за енергообезпечаването и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1