Orc N' Rolla *Autoregulation

Темата е заключена.
Прескочи до:

04.05.11
20:02

04.05.2011

Храна
1. 4 яйца + 100гр овес + зелена ябълка + мултивитамини 1 хап
2. 4 яйца + 100гр овес
3. 500гр пилешко бутче (с костите) + 100гр кафяв ориз
4. 25гр протеин + 100гр овес
5. 200гр пилешка пържола + 100гр кафяв ориз + зелена салата
6. 25гр протеин + 200гр извара + 20гр масло
Течности - около 5 литра вода

Тренировка
почивка

Нормален ден. За мое голямо щастие колената не ме болят. Общо взето никакви оплаквания нямам.
Храната - май е прилична9

Мнението беше редактирано от Fallen на 05.05.11 22:43.

Доста е прилична, браво :)

04.05.11
20:08

Пак не успя да скриеш 9ката :D
ии разбрах какво правиш, ама все пак мисля, че прекалено се филмираш- това си е мое мнение де.

Мнението беше редактирано от Бойко на 04.05.11 20:10.

05.05.11
23:10

05.05.2011

Храна
2. 4 яйца + 100гр овес
3. 25гр протеин + 100гр овес
4. 200гр пилешки дробчета + 100гр кафяв ориз

<Тренировка>

5. 15гр бяла захар и 25гр протеин (изпит 15 минути по-късно)
6. 200гр пилешка пържола + 100гр бял дългозърнест бланширан ориз + зелена салата
7. 200гр извара
Течности - малко над 5 литра вода +1 нес кафе

Тренировка
  Гърди и Бицепс
Лицеви опори - 3х15 със СТ
1. Лег - 1х5 с 50кг, 1х5 с 60кг, 3х3 с 70кг, 1х5 с 60кг
2. Кофички - 4х7 със СТ
3. Флайс  - 3х10 с 12.5кг
4. Пулоувър - 3х10 с 20кг
5. Набирания (тесен подхват) - 4х4 със СТ
6. Скотово - 3х8-10 с 30кг
7. L-sit (thuck) - 4х20 секунди (жалки опити)
8. Молитва на портален скрипец - 3х12 с 55кг
Времетраене - 1 час и 15 минути

Жалка работа. Цял ден ядове и проблеми. Гадни финансови затруднения, спиращи опитите ми да се внедря в обществото, като нормален човек. Негативните мисли повлияха до голяма степен и на тренировката. Въпреки, че тя беше единственото хубаво нещо за деня. Не е да нямам енергия, но просто мислите ми бяха някъде другаде. Несериозна работа...
Тренировката - жалка, срамна, болезнена и още... С почивки над минута. Накрая влязох в съблекалнята без капчица пролята пот и въпреки това изморен. Ще се постарая да няма повече такива изпълнения.
Храната - като цяло става. Добре поне, че липсата на пари няма да повлияе върху храненията ми през идните две-три седмици.

казано от Десо на 04.05.11, 20:05:

Доста е прилична, браво :)

Има още какво да се желае мисля... Дано все пак окаже някакъв ефект, че това ми е почти максимума.

казано от Скота на 04.05.11, 20:08:

Пак не успя да скриеш 9ката :D

Това все едно не съм го видял ^^

казано от Скота на 04.05.11, 20:08:

ии разбрах какво правиш, ама все пак мисля, че прекалено се филмираш- това си е мое мнение де.

Отбелязвам дните без вредни, безполезни и празни храни, изядени в неподходящо време. Много трудно ми е да ги ограничавам и така си гоня някакъв ред. Всеки с недъзите си.10

05.05.11
23:17

казано от gips на 05.05.11, 23:10:

............Жалка работа. Цял ден ядове и проблеми. Гадни финансови затруднения, спиращи опитите ми да се внедря в обществото, като нормален човек. Негативните мисли повлияха до голяма степен и на тренировката. Въпреки, че тя беше единственото хубаво нещо за деня. Не е да нямам енергия, но просто мислите ми бяха някъде другаде. Несериозна работа...
Тренировката - жалка, срамна, болезнена и още... С почивки над минута. Накрая влязох в съблекалнята без капчица пролята пот и въпреки това изморен. Ще се постарая да няма повече такива изпълнения. .......

казано от Десо на 22.04.11, 13:26:

Да знаеш, че имам едно черно тефтерче, там съм те вписал и отбелязвам всяко едно песимистично изречение. Да знаеш, че се трупат, трупат... а за всяко изречение има 10 бърпита, така чееее внимавай момче, че се трупат бърпитите, трупат...

06.05.11
16:04

06.05.2011

Храна
2. 150гр пилешки дробчета + 50гр сирене + 100гр кафяв ориз + морков
3. 6 яйца + салата домат/краставица/пресен чесън
4. 200гр пилешка пържола + 100гр кафяв ориз
5. 25гр протеин + 200гр извара + 100гр овес
Течности - 5-5.5 литра вода + 1 черен чай

Тренировка
няма

Нормален ден. Малко разходки и 2х10 бърпита заради вчерашният пост
Храната - храненията са с едно по-малко, а количеството храна е почти същото. Лоша работа.11

07.05.11
15:29

07.05.2011

Храната
малко, но чиста

Тренировка
няма

Толкова за днешния пост, отбелязването му си е чиста формалност.12

08.05.11
16:39

08.05.2011

Храна
1. зелена ябълка
2. 4 яйца + 100гр овес + 200гр кисело мляко 3% + мултивитамини 1 хап
3. 15гр бяла захар и 25гр протеин (15 минути по-късно)
4. 200гр пилешка пържола + 100гр бял бланширан ориз + зелена салата
5. 200гр пилешки дробчета + 100гр кафяв ориз + зелена салата
6. 200гр извара + 25гр протеин + 100гр овес
Течности - 5 литра вода + 1 кафе

Тренировка
1. Клек - 1х5 с 50кг, 1х5 с 60кг, 3х5 с 70кг, 1х5 и 1х4 с 80кг
2. Лег - 2х5 с 50кг, 2х5 с 60кг, 1х3 и 1х2 с 70кг, 1х4 с 60кг
3. Тяга - 1х5 с 50кг, 1х4 с 90кг, 1х2 с 100кг, 1х1 с 100кг, 1х1 с 105кг, 1х1 с 120кг, 1х1 с 130кг, 1х5 с 100кг (последната с колан)
Времетраене - час

След вчерашният ден разрбах, че кросфитър няма да стана. 1 стойка на ръце (подрпян на стена) да не мога да направя.... направо ми се щеше да има земетресение, земята да се разцепи и да пропадна... После цял ден нямах желание за нищо. И комплекса и всичко зарязах. Цялата тренировка пропуснах. Викам айде поне фитнеса ми остана...
Днес 1 тренировка с много добра компания. След нея разбрах, че и там не съм тренирал. Досега само съм разхождал сака до залата и толкоз. От утре мисля да пробвам  3 пъти седмично зала, като ще наблягам единствено на клек, лег и тяга. 5 серии, за 5 повторения за начало, като ще целя да подобрявам техниката и експлозивността на отделните упражнения. Досега нито клека ми е бил клек, нито тягата ми е била тяга(като изключим предната неделя), а за лега въобще и дума не може да става. 1 път седмично ще има аеробно натоварване, като ще продължавам да си ходя с групата на @Oranje.
Храната ще си бъде както до сега. Протеина ще идва от яйца/месо/пудра/извара, а по рядко от сирене и мляко. Въглехидратите ще са предимно от овес/ориз, а по-рядко от картофи и царевица. За мазнините ще разчитам на жълтъци, масло и ядки. Джънк се надявам да няма.
Както винаги приемам съвети и критики.

Споделих си малко мъката нека поне кажа няколко думи и за днес:
Тренировка - Установих, че досега съм въртял само полуклек, а като се замисля е имало и полуполуклек, но съм си въобразявал, че клякам!
На лега и хвата промених и самата стойка на тялото върху лежанката, както и разположението на краката. Много неудобно е поне от първия опит, но тайно се надявам да свикна. За килограмите въобще не съм мислил. С такова разположение на тялото и 60 ми тежат като за 80, но както казах с времето се надявам нещата да се променят.
Тягата - страна работа е това психиката. След 105 при мен дойде човека с когото тренирахме (на Inis треньора) и ми каза:
- Тия малки дискчета за какво ги слагаш (за двете 2.5кг)? Направо 120 слагай. Тия са ти много леки.
И аз естествено с моя песимизъм...започнах да го питам как въобще може да си помисли, че ще отлепя 120. Та поработихме още малко върху техниката и нещата взеха, че станаха.  Доста се изненадах. От втория път, ама стана. С лекота при това. Като се изправиш и за момент поглеждаш дисковете на щангата да видиш правилно ли си сметнал килограмите. Луда работа. После сложи 130 и каза, че и тези ще са ми леки. Пак няколко неуспешни опита, но накрая чак съумях да разбера какво значи експлозивност. Изправих се криво-ляво и с 130, като отново се стремях кръста да е прав, щангата да върви до краката... Накрая вече след като най-накрая разбрах какво се търси в задачата, на 100 направо не ги усещах. Имах чувството, че и 10 повторения можех да направя и нямаше нито да се изгърбя, нито да отпусна хвата. Е ползвах колан та той определено ми е помогнал много.
Храната - 4 стабилни хранения и не чувствам нужда за още. Няма глад, няма нужда от сладко.

А и да благодаря за добрата тренировка на Inis и нейните колеги трибойци Сашо и Мони.
И един откачен поздрав с подобаващо заглавие по случай днешния пост

13

Мнението беше редактирано от Fallen на 08.05.11 16:43.

P&

08.05.11
16:43

Сам се прецакваш човече. Храната ти е много добра, тренираш редовно, сериозен си. Е, какво друго искаш ? Те резултатите ще дойдат. Най-гадно е сам да не си вярваш, тогава наистина няма да успееш. Вземи се стегни.

08.05.11
17:25

казано от gips на 08.05.11, 16:39:

След вчерашният ден разрбах, че кросфитър няма да стана. 1 стойка на ръце (подрпян на стена) да не мога да направя.... направо ми се щеше да има земетресение, земята да се разцепи и да пропадна... После цял ден нямах желание за нищо. И комплекса и всичко зарязах. Цялата тренировка пропуснах. Викам айде поне фитнеса ми остана...

@gips, много се забавлявах на този абзац. Те, нещата, рядко стават от първия път...и аз преди време учих с Данчо (Ketlot) стойки и не мисля, че се справях успешно : )  Правехме в ЛТЛ групово едни кълба, на които само аз се сгромолясвах като мечок и разтърсвах залата : ) Другите си бяха ОК. Та...не съди по една стойка. Няма и значение, важното е да се опитва...тази стойка не става, другата ще стане.

Изправих се криво-ляво и с 130, като отново се стремях кръста да е прав, щангата да върви до краката...

Всъщност не се изправи криво - ляво, щангата просто отлетя! Не си знаеш възможностите.

Накрая вече след като най-накрая разбрах какво се търси в задачата, на 100 направо не ги усещах. Имах чувството, че и 10 повторения можех да направя и нямаше нито да се изгърбя, нито да отпусна хвата. Е ползвах колан та той определено ми е помогнал много.

Коланът ти е помогнал на централния компютър най - вече. Просто дава малко повече сигурност - и да отпуснеш кръста случайно, ще компенсира малко.

Мисля, че твоят пост е доста оптимистичен по същество : )

След вчерашният ден разрбах, че кросфитър няма да стана. 1 стойка на ръце (подрпян на стена) да не мога да направя.... направо ми се щеше да има земетресение, земята да се разцепи и да пропадна...

(y) :D :D :D посмях се.. :)
Споко е брат, не е свършил света.. мен пък ме е страх, а и на всичкото отгоре никой не иска да ме пази :D :D

Виж, днес направо си разбил тягата :)

След вчерашният ден разрбах, че кросфитър няма да стана.

Щуротии пишеш, приятелю. Никой не се е родил научен на каквото и да било. В момента аз изобщо не съм уверен как точно ще се справя със стойката на ръце (не съм опитвал от основното ми училище!). Значи ли това, че ако не се справя от първия път (което е почти сигурно), трябва да зарежа кросфита? Не мисля, че този твой неуспех е определящ по какъвто и да е начин, а и определено не си обречен на вечен провал в стойката на ръце заради първия опит. Същото важи и за тягата, и за клякането...

Спокойно и полечка. Ще се получи. :)

08.05.11
18:48

Човек ти си супер упорит, като се сетя онази прослувута 100 месечна програма на Бил Пърл колко време я следваше свръх стриктно... въобще супер последователен си, ообаче прекалено чепноглед и песимистичен. Добре сложен си- имаш прилични резултати, които с времето ще се увеличат още. Както каза Кольо никой не е научен... аз днес също питах нещо за тягата ва залата и като ме накараха да покажа как я правя и ми намериха няколко грешки, а живеех в заблудата, че я правя добре. Важното е желание да има и постоянство- при теб ги има просто малко по.-ведро. Храната ти е за пример- тук там се филмираш за един залък, който НИЩО не е. Айде :)

09.05.11
06:47

казано от picco ’ на 08.05.11, 16:43:

Храната ти е много добра

Това като го видя и се сещам за цитата “Колко добър човек бе Джими!”
И понеже може би нямаш представа за какво говоря -> Цък Едва ли ще прочетеш цялата статия, но поне и хвърли един поглед отгоре-отгоре.

казано от picco ’ на 08.05.11, 16:43:

Вземи се стегни.

Виж сега ти си малък още. 14 години, тепърва започваш. Още си с лилавите очила, през които виждаш шареният свят. Не очаквам да ме разбереш(всъщност не очаквам никой да ме разбере). За мен светът е черно-бял, като преобладава черният цвят. Животът е такъв какъвто си го направим са казали хората. Аз не съм успял да си го направя цветен (за което сам съм си виновен, не търся вината другаде) и сега си нося последствията. Стягай се и ти, защото не знаеш какво ще ти предложи утрешния ден.
И за да не е толкова банално(aka лигаво) всичко което пиша ще добавя: Аз няма да се стягам, а ще оставя клека да ме стегне! (това в кръга на шегата)

казано от Инис на 08.05.11, 17:25:

важното е да се опитва...

То, ако се отказвах след поредния провал трябваше много отдавна да съм си теглил куршума. Просто реших да напиша какви мисли ми се въртяха за момента. Ще мъча някаква домашна изометрия.

Всъщност не се изправи криво - ляво, щангата просто отлетя! Не си знаеш възможностите.

Ти май се бъркаш с единицата на 120, там беше приказка...

Коланът ти е помогнал на централния компютър най - вече.

Тука не коментирам, че както казах беше първо слагане на такова приспособление.

Мисля, че твоят пост е доста оптимистичен по същество : )

Заслугата за оптимистичните постове е изцяло на Десо ^^

казано от Калоян Цонев на 08.05.11, 17:30:

...мен пък ме е страх, а и на всичкото отгоре никой не иска да ме пази :D :D

То и на мен това ми е проблем. Като погледна някой друг да я направи и имам чувството, че като дойде моят ред, хилавите ми ръце няма да издържат тежкото туловище. Падам, чупя си врата и такива работи.

казано от Кольо Пияндето на 08.05.11, 17:36:

Щуротии пишеш, приятелю.

Като ме напече слънцето и на моменти губя връзката мозък-пръсти-клавиатура...

казано от Кольо Пияндето на 08.05.11, 17:36:

В момента аз изобщо не съм уверен как точно ще се справя със стойката на ръце

Аз ще ти кажа. Първи неуспешен опит да си закрепиш краката в горно положение, а от втория път вече ще се вдигнеш. Държиш минимум 50 секунди.
А и определено вече не смятам да се отказвам. Днеска - зле! Другия път - по-малко зле!

казано от Скота на 08.05.11, 18:48:

Човек ти си супер упорит, като се сетя онази прослувута 100 месечна програма на Бил Пърл колко време я следваше свръх стриктно...

и като допълнение... която не успя да завършиш и от която не успя да извлечеш нищо.

Добре сложен си- имаш прилични резултати, които с времето ще се увеличат още.

Добронамерена лъжа, породена от мой пост в твоя дневник (признай си сам на себе си). Все пак моя пост беше обективен и реален, а твоя е малко като “прах в очите”. Ще се променят някога нещата. Няма да е сега. Няма и да е скоро, но ще се променят!

... аз днес също питах нещо за тягата...

Искаш ли да ти препоръчам един от най-добрите треньори що се отнася до мъртва тяга (аватара и е един с червен фон)

...тук там се филмираш за един залък, който НИЩО не е.

Понеже не обичам да говоря празни приказки, а и имам още малко време нека те оборя с малко факти:
30.12.2010
12:00 - 15:30 - 3-4 пилешки шишчета 5-6 кебапчета (85% месо) + бисквити + 4 питки бял хляб + 2 бири + чаша червено вино + две големи уискита + няколко сока от портокал
26.01.2011
14:45 - 5 голееееми лъжици течен шоколад (250гр)
29.01.2011
10:10 - зелена ябълка + 100гр шоколад
Ето ти 3 примера. Само на пръв поглед ги извадих. Има още много частни случая с бонбони, фафли, и други. Такива храни не са подходящи за човек, който е решил да гони нереални цели. Болестно състояние е това.

Благодаря на всички за съветите.

09.05.11
18:42

Забелязъл съм обаче имаш фикс идея да обориш всички каквото и да кажат. Върна се месеци назад, за да извадиш цитати от твои постове, за да подкрепиш твойта теза. В постоянно отрицание си човек. Не не съм казал нищо, което да е в стил “връщане на услугата по задължение”- все пак и аз съм те виждал на живо ;) Прелистих първата страница и попаднах случайно на следното- “промяната почва от вътре навън”- Шишманов го е казал- е доста прав е. Ти очакваш промените, задобряването, заякването и какво и ще да е да стане ама много напред в бъдеще... неопределено кога... Огромна част от случаите(да не кажа всички)  не си доволен от тренировките и тн- аз също, но си казвам, че тия 5 повторения на еди кое си упражнение ще станат 6 другия път и съм доволен е почти винаги и аз си казвам, че можело повече- но знам, че времето ми не е било изгубено. Прибирам се и знам, че лишеният ми от смисъл и цвят ден- ползвам твойте думи не е бил толкоз празен. Не ти ли е кеф като тренираш? Не чувстваш ли, че правиш нещо полезно и добро- ако отговора е да това ти е първата и най-малка причина да си доволен от тренировката. Мисълта ми тече накъсано- прехвърлям из твои постове, но от дълги писания няма смисъл- имам особеноста да плямпам много, а не искам да ти губя времето. Всичко това си е твоята борба и моите думи нямат тежест- те единствено могат да те накарат да се замислиш върху ситуацията и сам да достигнеш до твоята истина.
... и да знаеш, че в черния тефтер те догонвам ;) ей ти стимул- кой ще изчезне от там пръв :D
(това в кръга на шегата разбира се)

казано от gips на 09.05.11, 06:47:

казано от Калоян Цонев на 08.05.11, 17:30:

...мен пък ме е страх, а и на всичкото отгоре никой не иска да ме пази :D :D

То и на мен това ми е проблем. Като погледна някой друг да я направи и имам чувството, че като дойде моят ред, хилавите ми ръце няма да издържат тежкото туловище. Падам, чупя си врата и такива работи.

Добре бе майна, как да не ти се кефя на негативизма :D Сериозно.. това е безсмислено.
И НЕ СМЕЙ ДА МЕ ЦИТИРАШ И ДА МИ ОТГОВАРЯШ ПО КАКЪВТО И ДА БИЛО НАЧИН ! (punch)

Модерация: Нека се придържаме към рамките на Добрия тон все пак. Няма нужда от викане. Форумът е място за дискусии и обмяна на информация.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.05.11 20:03.

09.05.11
20:08

09.05.2011

Храна
2. 4 яйца + 100гр овес
3. 200гр пилешки дроб + 100гр кафяв ориз
5. 200гр пилешка пържола + 100гр кафяв ориз + зелена салата
6. 25гр протеин + 200гр извара + 15гр масло
Течности - 4 литра вода

Тренировка
почивка

@СКОТ може би си прав... май е по-добре да не коментирам, че се чувствам силно респектиран от К.Цонев. Мерси за поста. На моменти действително няма много смисъл, но идеята и подтекста се долавят. Да приключим диалози от този тип и за в бъдеще, че Десо не спи.

Имам респект към теб е, брато ;)
Аа ии Коле, това си беше майтапче.. нямах за цел да наруша някое правило/накърня нечии чувства/повишавам тон и пр. :) :)

Калояне, проблем няма. Според netикета писането само с главни букви е еквивалент на викане, затова се намесих.
От друга страна... не е много ясно кой как ще изтълкува тази шега. Критиката е едно, острият тон - нещо друго.

Гипс, спокойно и уверено - все напред. Да ти разказвам ли картинките, които си представях, когато ни учиха да се приземяване? За плонж на гърди говоря - на скорост и от високо. Сега ми е чак смешно, защото го правя автоматично и с голям кеф, ама тогава си ме беше шубе и това е. Та... не си ми чак толкова неразбираем. ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.05.11 20:18.

09.05.11
20:42

@gips, надявам се, че тези мисли само те амбицират :) Ще се въздържа да ти се скарам, защото отстрани е страшно лесно да видиш колко безпочвен е чуждият негативизъм и далеч по трудно е да видиш колко безпочвен е собственият ти такъв. На всички тук - нямам предвид всички потребители на форума, естествено - през главите ни минават същите мисли, дори при най-малкия неуспех. Много е трудно да не им се поддадеш и да видиш положителното. Затова положи усилия да се радваш на положителното в нещата, които правиш, а отрицателното - да те амбицира.

09.05.11
21:55

Аз пък мисля , че имаш право да си изживяваш нещата , както ти е на сърце...
С времето , или ще стават по - добре в твоите очи...или не :)

Животът е такъв какъвто си го направим са казали хората. Аз не съм успял да си го направя цветен (за което сам съм си виновен, не търся вината другаде)

- това ме натъжи малко , защото точно тази мисъл “вибрира” и в моята тиква , а съм на 25…на 21г щеше да е по-лесно... :)
Само ти пожелавам успех :) , не толкоз в тренировки и прогрес ( там е ясно , че ще има ) , а по скоро в “оцветяването” на живота :)
Знам , че не ми се “кефиш” (алкохоли , простотии... :D ) , та sorry за спама :(
Не те познавам и не мога да бъда обективна , както и повечето от форума :)

П.П. Точно се бях присетила за таз’ песен на Machine Head тия дни :D , даже мислех да си я постна :) ...без да влагам смисъл в заглавието :) - спомени.... , а е и яка :) ...
Поздрави :)

10.05.11
21:58

10.05.2011

Храна
2. 4 яйца + 100гр овес
4. 200гр пилешки дроб + 100гр кафяв ориз

<Тренировка>

5. 15гр бяла захар и 25гр протеин (15 минути по-късно)
6. 200гр пилешка пържола + 100гр бял бланширан дългозърнест ориз + салата зеле/моркови
Течности - 6.5 литра вода + 1 нес кафе

Тренировка
Обща загрявка, малко пътека и 2х10 бърпита
1. Клек - 1х5 с 60 / 2х5 с 80кг, 3х5 с 70кг
2. Лег - 5х5 с 60кг
3. Тяга - 1х5 с 60 / 5х5 с 80кг
4. Набирания (надвхат) - 4х5 със СТ
5. L-sit (thuck) - 3х20 сек
Времетраене 50 минути

Тренировката - зле. Нищо не ми е останало в кухата лейка след неделната тренировка. С мисъл за интензивност, ряз и бързина на клека и лега. Нищо не се получи! На 80 втората серия като се изправих и щангата отскочи от гърба и в момента ми се е отбелязала на рамената. Отново прекалено много го мисля до къде да клекна, коленете как са... Лега толкова се старах да ги направя и нищо. И при лега и при клека забравях да дишам. Никакво напрежение нито в гърдите, нито в краката. Пък за тягата не бях сигурен колко да сложа като за 5 повторения. Утре пак! Ако успея да си наглася графика и не чувствам умора отивам за 2ри опит. Ако ще и само с лост ще правя, докато не докарам прилична техника.

Храната - спадам към страдащите от лека форма на Орторексия ^^

@Калояне знам, че беше шега, споко.

@Кольо ще я мъча и каквото “сабя покаже”.

@karfi4kе полагам, полагам

@mayasy дали ще си на 20, 30 или 40, според мен няма особено голямо значение. Всеки си е индивидуалист. Развиваме се и оцеляваме по различен начин.
И фактът, че не пуша и не пия не значи, че имам нещо против теб. Около мен всички пушат. Пасивен пушач съм от 3 годишна възраст. Грам не ми пречиш, или дразниш. Всеки си избира греховете.

11.05.11
20:37

11.05.2011

Храна
1. 4 яйца + 100гр овес
2. 4 яйца + 100гр овес

<Тренировка>

5. 15гр бяла захар и 25гр протеин (20 минути по-късно)
6. 200гр пилешка пържола + 100гр бял бланширан дългозърнест ориз + салата зеле/моркови
7. 200гр извара
Течности - 6-6.5 литра вода + 1 нес кафе

Тренировка
1. Клек - 1х5 с 60 / 4х5 с 80кг, 1х5 с 70кг
2. Лег - 5х5 с 62кг
3. Тяга - 1х5 с 60 / 5х5 с 84кг
Времетраене: около 40 минути (малко по-малко)

Дали не направих един копи-пейст на вчера... Храната, тренировката... всичко си е почти идентично.
Тренировка - Клека още не ми харесва, ама Inis ще го оправи! Лега също е трагедия. Нещо потъвам много на лежанката. Никакво усещане, че тренирам гърди. Тягата - мисля, че 84 също не са тежестта за 5 повторения която търся.
Храната - сутринта отново зарбавих да си изпия черното хапче. Отново няма прегрешения.16

Мнението беше редактирано от Fallen на 12.05.11 21:45.

12.05.11
21:46

12.05.2011

Храна
1. 4 яйца + 100гр овес + портокал + мултивитамини 2 хапа
2. 4 яйца + 100гр овес

<Тренировка>

(НЕ точно)
5. 15гр бяла захар и 25гр протеин (10 минути по-късно)
Течности - 6 литра вода

Тренировка
няма

Скапан, скапан, скапан гаден четвъртък. Реших да не рева излишно, защото дразня околните, а и себе си. Затова няма и да споделям днешния ден на дълго и на широко. Да вземе по-бързо да свършва. Утре по-добре!17

13.05.11
18:10

13.05.2011

Храна
1. 5 яйца + 100гр овес + портокал + мултивитамини 1 хап
2. 5 яйца + 100гр овес
3. 200гр пилешки дроб + 100гр кафяв ориз
5. 200гр пилешка пържола + 50гр масло + зелена салата
6. 25гр протеин + 200гр извара
Течности - 4.5 литра вода

Тренировка
почивка

Нормален ден. Нещо се чувствам отпаднал. Надявам се след днешната почивка утре да съм на 6.18

14.05.11
16:32

14.05.2011

Храна
1. 2 портокала (големи като мандарини) + някаква мостра (Immune Punch)
2. 5 яйца + 100гр овес + мултивитамини 1 хап

<Тренировка>

3. 15гр захар и 25гр протеин (15 минути по-късно)
4. 200гр пилешка пържола + 100гр бял бланширан дългозърнест ориз + салата домат/лук
5. 5 яйца + 30-40гр масло + малко сирене (съмнително ми е, затова няма да е много) + зелена салата
Течности - 5 литра вода + 1 кафе + 1 черен чай

Тренировка
Загрявка;
Няколко неуспешни опита за челна стойка
Няколко жалки опита за набирания
Комплекс - 3 рунда от:
- тичане с гума ~50м (с женските тежести)
- 10 лицеви опори (chest to the ground)
- тичане с гума ~50м (с женските тежести)
- 10 суинга с 1 ръка 16кг (по 10 на ръка)
-тичане с гума ~100м назад (с женските тежести
<

<пауза>

>:
-suicide run- конусчета общо 4 по няколко метра между тях
-15 бърпита (chest to the ground)
Времетраене - над 2 часа всичко

Снощи проблеми. Наложи се да придружа близък човек до Пирогов. Там самата обстановка ме подтиска. Прибрах се късно и съответно късно заспах. Сутринта станах малко трудно, но навреме.
Храната - имах 1 мостра от iHerb и реших да я пробвам. Не е лошо, но нищо не усетих като ефект. Иначе като количество е малко, но се получи голяма дупка и няма къде да вмъкна още 1 хранене. Ще остане така и ще компенсирам другите дни.
Тренировка - тегава. Тегава, въпреки по-леките килограми, и фактът че пропуснах първия комплекс. Другият път повече.
Червен съм като домат в лицето, но слънцето днес ми действаше като зарядно за телефон. Краката ми отказаха отведнъж докато стоях изправен в рейса. За малко да си пропусна спирката. Утре се надявам да съм добре. Физически и психически. 19

14.05.11
17:06

Абе стига лъга- направи няколко стойки!

14.05.11
17:26

Това за женските тежести го приемам, като обида към всички, които са на ниво начинаещи. Това че дърпаш гума с 10/15/20 кг; правиш обикновени лицеви и суинг или изхвърляне с малко килограми прави ли те по-малко добър от другите, които са в групата на напредналите или елитни, които дърпаха гума с 35/40 кг, правиха лицеви на халки и изхвърляне с 24 кг пудовка на ръка?
Тежестта, която използваш при различните упражнения зависи от твоето ниво и възможностите ти. Това, което един постига като вдига 120 кг, друг може да го направи с 50 да кажем. Ако вземеш да вдигаш мъжки тежестите, какво ще се промени и кои са тия мъжки тежести?

Това момче много преиначава нещата, каква хубава стойка направи. Бях там, видях, а утре съм сигурен, че ще дадеш 110% от себе си!!!

14.05.11
17:53

казано от Скота на 14.05.11, 17:06:

Абе стига лъга- направи няколко стойки!

Да те подпре някой на стена, да седиш 2-3 секунди в неправилна позиция, след което да ти помогнат да слезеш... е това определено не се вписва в  понятието “стойка на ръце”, според моите разбирания. Ще стане... не казвам, че няма. Днес си раздрах гърба доста на стената, но следващите пъти се надявам на подобрение.

@karpi определено не съм искал да те обидя, да те засегна... теб или когото и да било.

@Десо имам други тренировъчни планове за утре. Ще пропусна, но ще се моля да оцелеете за следващата седмица.

15.05.11
14:53

15.05.2011

Храна
1. 5 яйца + 100гр овес с 250мл прясно мляко + мултивитамини 1 хап

<Тренировка>

2. 15гр бяла захар с 25гр протеин (изпит 15 минути след захарта)
3. 340гр пилешко бутче (с кокалите) + 100гр бял бланширан дългозърнест ориз
4. 320гр пилешко бутче (с кокалите) + 50гр сирене + 100гр кафяв ориз + зелена салата
5. 25гр протеин + 200гр извара
Течности - малко над 5 литра вода + 1 кафе

Тренировка
1. Клек - 5х4 с 80кг, 1х5 с 70кг
2. Лег - 4х5 с 60кг, 2х3 с 62кг
3. Тяга - 3х5 с 82кг + 1х4 с 100кг + 1х5 с 100кг
4. Кофички - 2х6 + 3х5 със СТ
Времетраене - около 1 час

Снощи заспах рано. Сутринта се събудих лесно и навреме. Разсъних се бързо.
Тренировка - добра тренировка с още по-добра компания. Със ситни стъпчици напредвам към добрата техника. На клека ми се искаше да е 5х5 с 80, но другия път ще стане. Лега ми е най-проблемен. Тягата... тяга. Нямам оплаквания за нея.
Храната - няма джънк. Няма и мисли за джънк.20

16.05.11
09:41

казано от gips на 15.05.11, 14:53:

2. Лег - 4х5 с 60кг, 2х3 с 62кг
3. Тяга - 3х5 с 82кг + 1х4 с 100кг + 1х5 с 100кг
4. Кофички - 2х6 + 3х5 със СТ
Времетраене - около 1 час

....Със ситни стъпчици напредвам към добрата техника. 20

Ъ-ъ-ъ, 65 на лега, не 62; плюс на първата серия имаше форсирано четвърто повторение.
Към добрата техника напредваш с гигантски скокове  :)

16.05.11
20:46

16.05.2011

Храната
на снимките
(количествата мисля, че се подразбират)
Течности - 5 литра вода

Тренировка
почивка

Няма тренировка днес. Усещам лека болка в кръста. Породена най-вероятно от опитите за мост на лега. Ръцете също са ми отпаднали. Леко напрежение в трицепсите. Плешките ми изтръпват от време на време през деня, въпреки че не съм правил нищо конкретно за гръб или трицепс. Общо взето всичко си е нормално.
Храната - малко да разнообразим записките с някоя и друга снимка. Качеството на снимките е лошо (за което се извинявам). Прави ми впечатление, че последните две, че и повече месеца не ям почти никакви подправки. Преди слагах люто на ориза, пикантина на месото, сол в салатата, магданоз, копър, различни сосове и още и още... Сега искам да е колкото се може по-чисто. По-вкусно ми е.

казано от Инис на 16.05.11, 09:41:

Ъ-ъ-ъ, 65 на лега, не 62; плюс на първата серия имаше форсирано четвърто повторение.
Към добрата техника напредваш с гигантски скокове  :)

Тия малките според мен са по 1кг, ама не ми се спори. А тия повторения с помощ...
Иначе мерси. Вярвам, че си искрена и действително техниката се е подобрила. Имаш огромна заслуга за това!

17.05.11
22:00

17.05.2011

Храна
1. 5 яйца + 100гр овес + жълта ябълка + мултивитамини 1 хап
2. 5 яйца + 100гр овес
4. 200гр пилешки дробчета + 100гр кафяв ориз

<Тренировка>

5. 15гр захар + 25гр протеин (15 минути по-късно)
6. 200гр пилешка пържола + 100гр бял дългозърнест бланширан ориз + салата зеле/моркови
Течности - 6.5-7 литра вода + 1 нес кафе

Тренировка
1. Клек - 1х6 с 60кг / 4х5 и 1х4 с 80кг 1х6 с 70кг
2. Лег - 1х5 с 60кг, 1х4 с 70кг, 1х4 с 62, 3х5 с 60кг
3. Тяга - 1х6 с 60кг / 5х5 с 90кг
4. Набирания (надхват) - 4х5 и 1х4 със СТ
5. L-sit (thuck) - 3x30 секунди
Времетраене - час

Нова зала, стари тренировки. Готина работа. Очаквах да има много народ в иначе малкото помещение и въобще не ми беше ясно как ще се тренира. Оказа се, че има ли желание, има и място.
Тренировка - клека  - приличен. Наболява ме задното рамото от щангата. Явно още не намирам точното място, където трябва да легне. Тоя път с грапав лост, но последната серия пак се размести. Лега - под секва... Затиснах се с 70кг. Жалка работа. На твърда лежанка правих и нещо не можах да зацепя. По-къса ми беше, не можах да си направя качествен мост (както винаги де). Викам ще пробвам 70 втората серия. Тамън да съм си свеж. Вдигам 4 пъти и какво стана за момент се разсях и изгубих контрол... Добре, че 70кг не са много и не е проблем да си ги избутам и да се изправя с тях. После на 62 не посмях за 5 повторение. Кръста продължава да ми бъде проблемен на тая лежанка. Особено на твърдата лежанка. Тягата беше нормално. Сравнително лека. Накрая набиранията бяха много жалки и измъчени.
Храната - същата. Днес много вода. Силна дехидратация по време на тренировката. 1.5 литра вода изпих, а още не бях свършил с лега. 21 и 22

18.05.11
11:48

Като гледам снимките, яко се наказваш с тия работи дето ги ядеш. Осъзнай се малко, предполагам не се състезаваш професионално или нещо от сорта... Не виждам смисъл да го правиш. Не казвам, че не трябва да спазваш режим и да си стриктен, ама чак пък толкова. ;)

Мнението беше редактирано от racing на 18.05.11 11:49.

racing, защо според теб това хранене е наказание?

18.05.11
19:30

18.05.2011

Храна
1. 5 яйца + 100гр овес + жълта ябълка + мултивитамини 1 хап
2. 5 яйца + 100гр овес
3. 200гр пилешки дробчета + 100гр кафяв ориз
5. 200гр пилешка пържола + 40гр масло + зелена салата
Течности - около 5 литра вода

Тренировка
почивка

Нормален ден. Няма мускулна треска от вчерашната тренировка. Краката са ми малко неадекватни. Задното рамо леко наболява и това е.

казано от racing на 18.05.11, 11:48:

Като гледам снимките, яко се наказваш с тия работи дето ги ядеш. Осъзнай се малко, предполагам не се състезаваш професионално или нещо от сорта... Не виждам смисъл да го правиш. Не казвам, че не трябва да спазваш режим и да си стриктен, ама чак пък толкова. ;)

Мерси за включването, но не мога да схвана идеята на поста ти. Какво се опитваш да кажеш? Ако това е някакъв съвет, извинявай, но не можах да го разбера... Снимките са с лошо качество, за което се извинявам. Как трябва да се храня според теб? Смятам, че още не съм достигнал фазата в която хората делят яйцата на белтъци и жълтъци. Все още не си избирам млякото в магазина по процента масленост. Не съм достигнал етапа да деля место на: пилешко и всякакво друго...

пп: Сетих се за 1 разговор от залата между мен и едно момче
аз: Нещо нямам сила днес.
той: Купи си анавар! (като го казва съвсем сериозно без никаква нотка хумор)
аз: ... (разговора приключва)
23

Мнението беше редактирано от Fallen на 18.05.11 19:37.

18.05.11
20:13

казано от gips на 18.05.11, 19:30:

казано от racing на 18.05.11, 11:48:

Мерси за включването, но не мога да схвана идеята на поста ти.

Аз също. Месо, овес, яйца, ориз, ябълки - перфектна си е храната :) И адски вкусна...
Може би само овесът е в някаква спартанска форма на консумация (giggle) Друго си е кексче или питка - но това са моите женски лиготии :)

19.05.11
21:40

19.05.2011

Храна
1. 5 яйца + 100гр овес + киви + мултивитамини 1 хап
2. 5 яйца + 100гр овес

<Тренировка>

5. банан + 25гр протеин (15 минути след банана)
6. 200гр пилешка пържола + 100гр бял дългозърнест бланширан ориз + зелена салата
Течности - 6 литра вода + 1 нес кафе

Тренировка
1. Клек (с бавно спускане) - 5х5 с 80кг 1х7 с 70кг
2. Лег (с опити за мост) - 1х5 с 60кг, 3х5 с 62кг, 1х5 с 60кг
3. Тяга (смесен хват) - 2х5 с 90кг, 3х5 с 100кг
4. Набирания (подхват) 5х5 (2 серии с чийт и 3 с задържане в долно положение)
5. Повдигане на краката от успоредка - 3х12
Времетраене - час

Хубав слънчев ден. Сравнително тежката работа не можа да повлияе много на тренировката. От някои неща определено не съм доволен.
Тренировка: клека - раздвоен съм. Намествам щангата на местата, където нямам синьо. Лесно беше. Ако така се задържи и другата тренировка сигурно ще кача някои килограм. Чудя се дали не се навеждам много напред и затова да ми е било по-лесно. Лег - тегав. Все повече свиквам на на твърдата лежанка и все по-малко ме боли кръста след упражнението. Дали не се сгъвам максимално, дали вече свиквам с позата - не знам...
Тягата - нещо гнило имаше. Необичайно лека. Май доста съм развалил техниката. Правих на едно като подиумче, а там щангата май отскача повече.
Храната - нормална. Глад за сладко... нечовешки. Загледах се днес в един магазин Lindt на Раковска. Ма*мка му и прасе не виждам шорти!

казано от Atom на 18.05.11, 20:13:

Друго си е кексче или питка - но това са моите женски лиготии :)

хммм... Ти ще дойдеш до София. Ще те изчакам първо да се измориш на кросфит тренировката с Oranje. После, когато няма да имаш сили да се съпротивляваш те мятам на рамо, минавам през магазина и отиваш на заточение... докато не приготвиш поне по три порции от всички рецепти (http://buhtichka.blogspot.com/) не те пускам да си ходиш (devil) (Нещо ме е напекло слънцето днес. Не се обиждай!)
Иначе сериозно - като правя овеса на питка, палачинка или друга глезотия, ми се получават много малки и не успяват да ме заситят. 23 и 24

Мнението беше редактирано от Fallen на 20.05.11 18:21.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1